Балони летят към небето,Февруарче ще празнува за първи път деня на детето (9)

• 23 590
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте дами!
Май днес ни очаква хубав ден Praynig,ние сме на консултация следобед,та после 6те отчета мерки и теглилки!
Танче може и да не огладнява толкова на често Алечка,аз не веднъж писах,че Явор хапва по-добре от както му разредих ядениата с 30 мин-1час .Аз се водя по него,не спазвам строг режим -пък той си казва когато е гладен! Peace
Ника ти спомена ,че Бо на тази възраст е минал на 4 хапвания,моя мишок е склонен да мине и той ама аз малко се притеснявм,че ще са му малко-при вас как беше?
За стол за хранене аз имам от сестра ми и добре,че като ги гледам кви цени са.Ще взема да го извадя да видя какви позиции на гърба има,че скоро ще се захранваме!
И Явор се приспива сам от доста време,рядко му помагам за следобедния сън или когато е много кисел!
А за съветите явно им изглеждам на хората маЛумна,кои от къде се сети нещо ми дава акъл #Cussing out кога адекватен кога не!
Хубав дена дами!!!  bouquet

# 106
ДУ, момичета!  Hug

Честита месечинка на Деа!   bouquet

Благодаря за почерпката!

За сядането - да, мисля, че са още много малки, поне да станат на 5-6 месеца тогава мисля, че трябва да се се насърчават да сядат, сега просто тренират това постижение, което е добре всъщност, но не бива да се подпират и да се оставят дълго време така. Мое мнение  Peace

За спането - въобще не я приспивам Ина, когато й се доспи я оставям в леглото и си заспива сама, даже без биберон (нали не му е фен) и долу- горе й се събират около 6-7 часа сън дневно, е, има и изключения, когато и 2-3 часа дневно е спала, но това е изключение напоследък. Общо взето спи след всяко ядене.
Ако някога отново ме хванете да се изказвам ласкаво за свекърва ми, моля ви да ме убиете с камъни  smile3515

И мен, и мен....... Mr. Green Съчувствия....... Hug

Хубав ден момичета, отивам да простирам и да готвя!

# 107
  • София
ДУ!  Grinning
Да е много здрава Деа и да заобича разходките!  Laughing Hug
kristinchetto, детето вероятно си е било болно без да е имало симптоми. Нали повечето вируси се развиват няколко дни в организма преди да направят проблем и да се проявят външните симптоми. Просто малшанс, язък за детето, независимо от кой етнос е.

По-напред бях пуснала линкове с епикризата на едно българче, изпаднало в кома след Пентаксим - имало е болно по-голямо братче и явно е било заразено но е било в начална фаза когато още няма външни симптоми.
На мен това също ми е една от причините да отлагам ваксини засега - ми той големия постоянно нещо кашля и е хремав, отде да знам малкия дали е прихванал или не.
Ето днес пак кашля и приключваме с градината очевидно за тази учебна година. Mr. Green Повече няма да го пращам за да се закрепи и малкия покрай него.

janichka, този тип столчета лягат доста назад и стават в положението на кошницата за кола, затова няма проблем вече на възрастта на Калоян на Кристинчето да прекарват известно време там.

Ако някога отново ме хванете да се изказвам ласкаво за свекърва ми, моля ви да ме убиете с камъни
Ооох, милата!  Joy Hug

el_P, аз на твое място не бих будила - остави го, той сам ще си направи режима, гладен няма да спи.  Grinning
И на мен много ми капе косата, офъках се, пак си капе ама космите са по-къси просто.  Mr. Green Където и да се вгледам у нас намирам косъм. Mr. Green

miki_4akarova, ако имаш предвид за наддаването - определено не изглеждаше недохранен.  Embarassed
На 3м. е бил 7кг.
на 4м. е бил 7,500
на 5м. е бил 8,200
на 6м. е бил 8,650
т.е. наддавал е съвсем нормално за тази възраст и то само при 4 хранения.

Днес май ще е много хубаво времето. Така и така сме цялата тумба, поне да излезнем като хората, а и трябва да ходим до Ориндж.

# 108
Гуд морнинг!   bouquet

Айде на закуската:

# 109
s.newa Hug  bouquet
Честита месечинка!И много стискам палци да ви харесат вече разходките - то с такава мама няма как Hug
Съни,  Hug
Мен също си ме тресат хормоните, успокоявам се, че така се разхубавяваме Joy
Пина,
Какво ще готвиш?...Ей, ама само за храна мисля, да му се не види  -да каже човек, че съм гладна - несъм, просто някакси ме вдъхновява Crazy Crazy Леле, превръщам се на лелче Mr. Green Mr. Green
Мики,
Успех на консултацията Hug
Моля, стискайте ни и на нас палци - сега отиваме на консултация, след като на предишната доки. ме наплаши, та да видим сега 2 док. какво ще каже Praynig
Прекрасен ден на всички, като гледам слънчево е и става за разходки Hug МяУче, крайно време е - кога и къде Hug

# 110
  • До Балкана
ДД!
Честита месечинка на Деа, да е много здрава и послушна!  bouquet
Борил пък напоследък като го хвана за ръцете не иска да сяда, а директно се изправя на крака - педито като го видя отвори едни огромни очи! Не я попитах, какво му е чудното, но знам ли и аз, кога съм виждала бебета. newsm78

# 111
ДУ
Моето дяте днес е много вкиснато #Crazy а днес сме на консултация и като гледах и слушах за починалото бебе не зная дали искам да я има ваксината при нашта педка заспала или не искам newsm78
Вече има пусната темичка Февруарки 2011, дано да им се напълни със здрави и щастливи бебчета  bouquet
Далче и Преслав така се изправя, но аз на педката нищо не и казвам за да не се филмирам излишно после, щото колкото педиатри толкова различни мнения по всеки един въпрос Hug

# 112
  • До Балкана
И аз не и казвам! Тя го хвана за ръце да види дали си държи главата и оня като се изпъна и се изправи!  Mr. Green
Много ме е страх и мен от ваксините!  Praynig

# 113
ДУ и от мен!!!
Току-що се върнахме от консултация-7.100кг/63см(мамино слонче).Наддал е 1.100кг за последния месец и е дръпнал 3см.
Хайде към Борисовата,мускетаркиииииииии!!!!!!!!

# 114
  • гр.София
ДУ.
Моят юнак цял час не можа да заспи, притваря очички и не коже и не може. Ей сега се успа и аз сядам да си изпия кафевто на спокойствие. Обрива отмина само с елокома и сега лицето си му е пак чистичко и беличко.
Бръмби, бива си го младежа Wink
Честита четвърта месечинка на Мирела,Диана,Васил и трета на Деа и Кристиян. Да са живи и здрави, послушни и усмихнати бебета.
Хубав ден на всички.

# 115
[
Пина,
Какво ще готвиш?...

Днес съм решила да готвя бързи неща, ще направя една баница, ще задуша пресни картофки с копър и към надвечер ще опека едни кренвирши с кашкавал и шопска салата! Бързо, лесно, вкусно!   chef

# 116
ДУ!

Мускетарка Рали е още болна и едвам диша. Пасува днес, но утре ще е на линия, ако е по-добре и е за пред хора...  Crazy  Hug Браво на Коки, БобишанчеGrinning

Честити месечинки на бебоците!!! Да ги нацелувате!  lovekiss

# 117
Добро утро ! Минавам само да ви кажа , че ви обичам  Heart Eyes ! Приятни, слънчеви разходки днес ви желая  Hug !

# 118
Гутен морген!

Честити месечинки днес  Hug Hug Hug

Кой още ще ходи към Борисовата или Южния? Да си чукнем срещичка, ам?

# 119
Гутен морген!

Честити месечинки днес  Hug Hug Hug

Кой още ще ходи към Борисовата или Южния? Да си чукнем срещичка, ам?
Хайде!!!Аз към 11 тръгвам от Люлин каунти.Значи към 11.30 ще съм на входа откъм Орлов мост.

Общи условия

Активация на акаунт