Балони летят към небето,Февруарче ще празнува за първи път деня на детето (9)

• 23 598
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПОРАСНАЛИ ДЕЦА!   bigdance2 ДА СА ЖИВИ , ЗДРАВИ И МНОООГО ЩАСТЛИВИ!
СЛЕД ЧЕРЕШОВИТЕ СОКЧЕТА ОТ ВЧЕРА СМЕ НА ЯБЪЛКОВИ.ЗА СЕГА ГИ ПОНАСЯ ДОБРЕ И МНОГО И СЕ УСЛАЖДАТ,ДАЖЕ И МРЪНКА ЗА ОЩЕ.
ЦИКЪЛ И АЗ НЯМАМ  ,СИГУРНО ЗАЩОТО СМЕ ОСНОВНО НА КЪРМА,НО НА ПОСЛЕДЪК ДОСТА МИ ИЗПРАЗВА ГЪРДИТЕ И СЕ ЧУДЯ ДАЛИ И СТИГА.  newsm78 РЕДОВНО  СИ ЛАПА РЪЦЕТЕ-ПО-ДВА ПО ТРИ ПРЪСТА,ПО НЯКОГА И ЦЕЛИЯ ЮМРУК.МАЙ ЩЕ НИ РАСТАТ ЗЪБКИ.
МЯУ,МНОГО НЕПРИЯТНО.ДАНО НАМЕРИШ СКОРО НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ,ЧЕ ДА СПРЕТЕ ДА СЕ ТОРМОЗИТЕ С ХАЛЮШКА  Hug
slanchezara НЕ МОЖЕШ ЛИ ПО РАНО ДА ИДЕШ ПРИ ПЕДИТО?ЕДВА ЛИ ЩЕ ТИ ОТКАЖЕ КАТО И КАЖЕШ.
s.newa И НИЕ СМЕ ВЕЧЕ С ЛЕТНИЯ -НА ХАУК МАЛИБУ.ПО ГОЛЕМИЧЪК НИ Е ,НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЛАГАМ КОЛАНИТЕ,ЗАЩОТО МЕ Е СТРАХ ДА НЕ Я ИЗГУБЯ НЯКЪДЕ  Joy .ИНАЧЕ ТАМ ВНОГО И ХАРЕСВА,НАЛИ НИЩО  НЕ ИСКА ДА ИЗТЪРВА ОТ ПОГЛЕД  Twisted Evil ДАЖЕ МАЛКО СЪМ И ПОВДИГНАЛА ОБЛЕГАЛКАТА.

# 631
Честит празник на малките ни дечица - да растът здрави, щастливи и послушни,да имат едно спокойно детсво  изпълнено с радост! Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover baloni

# 632
[size=14pt]честит празник дечица[/size]  bigdance2  ura Tada
ДУ МАЙЧЕТА  Hug
балерина, въобще не ти е малко детето  Peace Не се вкарвай в такива филми... Прекрасно си расте детето според нормите за тази възраст, моята дъщеря беше 56 см. на тази възраст а сега я бъркат с тригодишна  Wink
кумико, ти проверявала ли си в НОИ защо не превеждат болничните newsm78
ефи ,ника, и Мартин е с вечно къркорещ нос Tired според док. е върнато мляко останало в носоглътката  Crazy
Иначе дробовете му са чисти и продължаваме с хомеопатия  Confused
съни скай, тези от социалното са злоупотребили, нямат право да те карат да си откриваш нова сметка и то пък в определена банка Shocked Това е в разрез със закона за конкуренцията най-малко Peace Аз лично питах в Соц. Подпомагане към моята община и ми казаха, че няма такъв филм Peace и бих се оплакала някъде  Thinking
с.нева, браво на твоята принцеса, ще свикне детето  Hug

# 633
Честит празник на прекрасните ни дечица!!!

# 634
Бързо да си признае Мемория дали е Maria Makuleva в файсбука!
Ако е така Честит рожден ден!
Пожелавам много здраве, щастие и любов!!!  bouquet

# 635
Честит празник на всички дечица!Да са здрави,усмихнати и много щастливи!

# 636
  • София
ДУ!  Grinning
Честит първи юни на всички дечица!  Hug

Ние ще чакаме татито да се наспи и ще ги водиме някъде по МОЛьовете, в този дъжд няма къде другаде.  Mr. Green
Марги, това е обичайна практика в повечето Социални- да те накарат да си откриеш сметка чрез тях. Леле, каква борба беше, като казах, че НЯМА да стане. Пратиха ме при Началника за да ми разреши, който пък ме прати при Счетоводителките, които пък не помня къде ме препратиха. В края на краищата не можаха да ме сборят и не ми откриха сметка, ей, много съм зла.  Mr. Green Ма ме гледаха накриво докато не напуснах сградата.  Crazy Joy
А иначе нали съм го водила Борис на УНГ в Белодробната клиника на МА. И той точно така ни каза - хъркането е от това, че върнатото мляко променя киселинната среда на лигавицата, тя се подува и секрета не може да се стича. Препоръча само да повдигнем матрака, да печем на слънце и да пръскаме със солена вода, нищо друго. Де го туй слънце, маа му стара?
Понякога, да е жив и здрав мъжа ти!   superuu

# 637
  • София
Мемо, н`съ крий! Честит рожден ден, да си много здрава и щастлива! На много готина дата си родена! Heart Eyes

# 638
  • France-Bulgaria
Честит Празник на Малки и Големи и на тези,които все още се чувстват,като деца  Hug Mr. Green

Моето мишле днес за 2-ри ден е на градина,вчера е повръщала от рев.Днес обаче щели да ги водят в някакъв детски център,та беше щастлива.Мисля и аз да се ида към 11ч за да е под наблюдение  Whistling
Преди малко я изпратих с такси,че пак не успях да стана рано рано  Blush Добре,че моята баба беше тук,та я закара.

За хранене си говорите.Моя юнак е само на кърма,веднъж се пробвах да му дам АМ,но не се получи.Не му хареса!!!Нощем спи до мен и съответно не пуска зърното,опитам ли се да го махна/понеже ми се схващат ръце,врат всичко от спане в една и съща поза/Човекът почва да претендира,та дори си ме пошляпва с някой друг юмрук  Mr. Green

За сокчета мисля да ги въведа към 8-9м
А към 6-7 да захраня с безмплечна оризова каша Simple Smile
На мнение съм,че коремчето им е много незряло и няма за къде да бързам.И без това цял живот има да ядат всякакви'боклуци'
Така захраних Мел и нямах проблеми.

Мау жалко,че си в София,далеч си ми,де да беше в Русе  Party
Но няма начин да няма някой из форума,който да е вътрешен  Thinking

# 639
  • France-Bulgaria
Сега ми се обадиха,че ужасно много е повръщала от рев  Cry Cry

# 640
  • York
Въпрос към софийските майки има аз Simple Smile Ще ми препоръчате ли хотел в близост до стадион В. Левски, който да има апартаменти, да не е много скъп и да има паркоместа  Laughing

# 641
  • София
margarete, не съм проверявала, защото няма как да отида до НОИ и да чакам на опашки сега. Иначе ми бяха върнали 2ря, че бил сгрешен и се надявам сега с поправката да изплатят и другите заедно с него.

Социалните вече не ти откриват специална сметка за детските. Аз се забавих и чак сега подадох док-ти и ми казаха, че е отпаднало това. Но допреди няколко месеца беше задължително.

# 642
Добро утро Hug И честит празник на всички Hug Hug
Мяуче,
Много тъжно, че пак така пак с тази детска градина. Наистина - не може ли да се смени newsm78
Искам да питам едно, две неща, 3 неща Hug
1. Кога ще слагате възглавничка на бебсъните?
2. Може би към Никич, а и по-опитните Hug -  препоръчайте столче за кола - нали лека-полека и това трябва да се вземе,  а аз хич не съм ориентирана ooooh! Нашето дете вече тежи 7 килца и отгоре, та ми се ще да е оборудвано за морето Heart Eyes
П.П. Мемо,
Най-честит рожден ден! Hug Да илядиш, душо, а и все така весела&засмяна  bouquet
Понякога,
Да ти е жив и здрав мъжО, та много, много да те глези Mr. Green Hug
П.П.С.
И за НОИ, а и за градините смятам, че човек трябва да се оплаче/вдигне шум, пък белким им дойде акъла на тези кукувици Crossing Arms
П.П.П.С  Mr. Green
Понякога, ето на пръв поглед, имат и паркинг, а са си баш до Герена Mr. Green
http://www.hotels-harmony.com/h3/index.html

# 643
Момичета гледате ли при Гала дават 62 годишната майка Embarassed. Дадоха и дечицата ,ужасна работа-много ми стана мъчно Cry

# 644
 Честит празник на малките съкровища,безгрижно и щастливо детство!!!
Да ви почерпя с тортата дето я спретнах за слуая

Мемо честит рожден ден,все така лъчезарна и усмихната да си!!!

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 10:51 от silvery

Общи условия

Активация на акаунт