Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 906
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 005
Тази за какво е била в затвора,така и не чух ако е казала

Фалшиви пари, ама тя не знаела...при няк'ви приятели в Румъния, които не знаела с какво се занимават, че покрай тях и тя изгоряла. И тези 11 години били не наведнъж, а няколко присъди. По нейните думи това.

# 1 006
  • на пясъка при черупките от миди
Да, чухте ли що ли била в затворя? Нейните приятели били правели фалшиви пари. Хванали ги. Тя нямала у себе си и не знаела, че те се занимавали с това. И после и дали 11 години  Crazy Crazy Crazy

# 1 007
  • в ябълковата градина
Хахаха, много разговори и много диалог.
Споделяне.
Е щях да падна от масата.

# 1 008
Извинявайте ама тоя Кънчев , много се изявява като голям капацитет  Sick и за какво ми е тази сюжетна линия в сценария на ББ 5
е..ти стареца воайор

# 1 009
  • София
Момичета моля не ми се сърдете ама ей такова е нивото на поне половината от сегашната младеж-Елеонора, Ванеса ей я сега и тая пикла. Безпардонни консуматорки. Сяда и предявява някакви претенции, изобщо не им пука от нищо. Вярвала в Бог пък на любовнида. И как го увърта едва ли не дайте сега да и издигнем паметник на страдалката дето от любов ще се съсипе. Сега я слушам и ми се струва че още малко ще започне да размахва назидателно пръст и ще ни принуди да си водим записки на мъдпите и мисли.

# 1 010
Леле мале, голяма любовница, голямо нещо. Ако мъжът ми ми изневери с такова грозно и нахално ще го гръмна Mr. Green Антоний плейбоя с големите претенции. Много лош вкус, Антъни, мнооого. Де я намери таз втасала козуначена кифла ooooh!

# 1 011
  • Варна/Лондон
Радвам се, че се спасиха Кузмови. Време е Трифонови да стягат куфарите за последен път. За Генчеви е достатъчно само любовниците от ДиС да пуснат по едно СМС-че и е спасен... Mr. Green

# 1 012
  • София
Хахаха, много разговори и много диалог.
Споделяне.
Е щях да падна от масата.
Че ти да не мислиш, че Антонио, наближавайки 50-така само на секс налита...
Разговорите тепърва ще се увеличават Mr. Green

# 1 013
Но да видим все пак Антоний дали ще се зарадва на срещата гореща. За Цанка явно беше изненадан, че ще излиза (или поне така излезе), дали пък да са пропуснали да преупредят за Калинчето?

Оф, Ники Кънчев какви въпроси задава...Абе абсурдна е цялата тази работа Sick Sick

# 1 014
  • София
 Отвън Кузмови ни забавляват, но ако бяхме вътре, сигурно доста щяха да ни дразнят, щом не чистят след кучетата.
 Ох, Калина си пее все една и съща песен, наизустена сякаш и от тримата в триъгълника.

# 1 015
  • София
Леле мале, голяма любовница, голямо нещо. Ако мъжът ми ми изневери с такова грозно и нахално ще го гръмна Mr. Green Антоний плейбоя с големите претенции. Много лош вкус, Антъни, мнооого. Де я намери таз втасала козуначена кифла ooooh!

Ще ме прощаваш ама си е направо превтасала. Да не каа вкиснала............

# 1 016
На тая и давам минимум 35 години. Грозна и нагла-най-гадният тип жена Sick

# 1 017
Генчеви ще си отидат в понеделник, сега експлоатират историята с любовницата и освен, ако не се появи дълбоко пазената тайна, че майката на Цанка, всъщност е неин баща, но не биологичен, пиши ги бегали  Mr. Green

По най-елементарни сметки, в понеделник трябва да излязат Генчеви - реда на излизане е стари,нови, стари, нови...
Пропуснала съм кога ги е спечелила тези разкрасителни процедури Цанка. И сега любовницата на кого ще се извини?  newsm78
Ей разнищиха всички въпроси от форума  ooooh! Четат,четат, дано и Владимирова е прочела за каква дилетантка я мислим  Mr. Green

# 1 018
Благодаря ББФ , че толерирате такива отношения . Българските жени вече трябва да знаят ,че любовниците на мъжете им имат съвест . Thinking Хахаха, искала да се извини..., нямала да разбива семейство , не искала да остави двете деца без баща ???
Абе тези хора наред ли са ?
 Тази Калина какви факсове получава ?

# 1 019
  • Plovdiv
Ей тази се оказа голяма защитница на семейството като институция : ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт