Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 872
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 110
Уредиха я от ББ май, просто за да я разкарат от къщата и да разчистят пътя на Калинка.
Според мен се охарчиха излишно. Трябваше да я оставят. Тогава шоуто и циганията щяха да са пълни!

# 1 111
Мерси, SANDS. Сигурно са й казали "Аре сега да си излезеш, че да не пречиш, пък ние ще те поразхубавим, барем засенчиш Калинчиту"  ooooh!

# 1 112
От сутринта сте захапали форумчето, а Laughing

ББ било предложило на всички жени пластични процедури. Всички Rolling Eyes изявили желание да се подложат, но можело само една да е, и тогава от клиниката били избрали Цана.
Иначе Санд е права - съвсем целенасочено я разкараха Цурето в надежда за секс между двамата отдавна невиждали се млади влюбени. И сега квоооо Mr. Green

500 евро нацяло, ейййй, туй Калинче много паралия бе.

# 1 113
Сигур бат Тони и дал тия 500 евро да иде на шопинг, нали е крупен бизнесмен  Joy

# 1 114
Е как, нали е строителен импресарио  Joy

# 1 115
  • Пловдив
И накрая някои мишки дето се криха по дупките цял сезон ще вземат наградата.Тъпо. Crossing ArmsАз не знам нищо за тези, които остават на финала, ако предположим, че Генчеви и Трифонови са изгонени.Да не говорим, че Корнелия и Ели какви точно са се падали на сегашните си мъже, когато все още са били омъжени за приятелите им Whistling

# 1 116
Кънчев , Къняеееееееееееееееееев тъп долен селски ляв пИдалллллллллллллллллллл
защо още се появяваш по тАлавизораааааааа ПОР смачкан

някакъв проблем ли имаш  ooooh!

-------------
не им беше достатъчно „Цената на истината”, ами вкарват елементи и от „Пълна промяна”, та да стане още по-голям бъркоч. усещам се, че вече все по-рядко гледам,  почти ме отказаха  

# 1 117
Няма ли гледали онлайн снощи?

Според форума на ББ е имало грандиозен скандал в къщата по повод появата на К.
Заплахи на Антоний към нея.
Май е имало и сдобряване накрая...

Супер, хипер, мега ми е противен този тип, ако остане в понеделник, спирам да гледам ББ (не че ще му накривя шапката на ББ)

# 1 118
Антоний ми беше по-скоро смешен и жалък, на като чух да казва на Цанка "че ще и вкара един юмрук в мутрата" ми е хипер гнусен.

# 1 119
  • Куциндрел
Ох, не гледах предаването до край, но хванах Калинка как обясняваше на Кънчев, че видиш ли Антоний бил най-невероетният човек на света, а тя най-чистата, най-разбиращата, едва ли не светица. Как приемала ситуацията, как не искала нищо повече.
Чудя се тази Калина с какви мъже е общувала?  Thinking Не знае ли, че има още много като Антоний и още повече по-свестни от него. ooooh!

# 1 120
а тя най-чистата, най-разбиращата, едва ли не светица. Как приемала ситуацията, как не искала нищо повече.

мдааааа те в Румъния такивата жени ги вкарват в затворите  Whistling Whistling нима не знаеш  Crossing Arms

# 1 121
Кънчев , Къняеееееееееееееееееев тъп долен селски ляв пИдалллллллллллллллллллл
защо още се появяваш по тАлавизораааааааа ПОР смачкан

някакъв проблем ли имаш  ooooh!

това да ми го разгадаеш  newsm78 Thinking

Веско кви ги върши в момента?

# 1 122
  • София
Снощи нещо ми се скапа компа и не можах да си допиша възмущението.
Струва ми се че май и Калинчето усети че не я харесват, ама то си е като коза рупа ли рупа.

# 1 123
  • Куциндрел
Ама като почнат да се появяват в студиото като надрусани и блещят някакви идеалистични фрази. Все едно четеш наръчник на идеалите в света.
Не стига, че Калинка и Антоний са нагазили лука, ама видиш ли, той Тончо бил невероятен и неповторим. С такъв патос говори, че чак се притесних, почнах да се оглеждам и да се чудя къде е повредата. Whistling

# 1 124
  • София
Много са ми неприятни Кузмови,но се страхувам, че точно те ще са победителите.

Общи условия

Активация на акаунт