Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 939
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 915
Е , сега какво ще викат сестричките,ОБИЧАМЕ ТЕ КАЛИНА.....
Joy двете в един глас

# 916
добре де, щом Ели си е позволила лукса да не работи, да издържа две деца и две кучета, значи не са толкова зле финансово. Ако е така, не ми се вярва по цял ден да си ходи по кафета с приятелки, а ще се хване на работа, дори и за 400 лв., пак са пари, ако децата й няма какво да ядат.

# 917
И папагалите

# 918
В  този сезон все си повтаряме, че няма ''не е честно, не е справедливо'' и т.н.
Та в тази връзка на мен ми дойде следната идея за края на ББФ.
Довечера се нареждат натокани и подплакнати в холчето, да видят кои ще са номинираните.
Точно след като разберат кои ще на борсата и хоп! врата се отваря - Калинка!
Докато разберат коя е, каква е и хоп! - пак се отваря вратата: Цветанови, заедно с Ива и Светлин!
Аха да полудеят - тряс! - Милеви!
Тъъъъкмо Ицо да колабира - Шопов изкача иззад вратата и налита да го свестява чрез изкуствено дишане! Мара се бави, защото и се налага да влачи КазимодУтУ за косата.
И така едни след други, да им вкарат всички изгонени съквартиранти и през последните две седмици да си живуркат дружно. И всички да се борят за наградата. Twisted Evil

# 919
феноменалноооооо
да Бианка да ,да права си Бианка ,точно така Joy /познай кой го казва/

# 920
Аз мисля, да останат само тези с любовницитея другите вън !

# 921

Или направо само любовниците  Laughing

# 922
         Ако щат сите любовници да вкарат много се изложиха тия от ББФ. То голяма простотия, големи сеири- думи нямам!

# 923

Или направо само любовниците  Laughing

Поне няква файдичка да имат от това , че са наименувани "любовници"
А който няма ще яде двърце  Joy

# 924
  • Куциндрел
Предлагам да оставят вратата на къщата отворена. Който иска да ходи там.
Мога да се обявя за незаконен роднина на кучето на Гробареви по лелинкса линия. За 200 хил. ще лая и ще се чеша с карак зад ухото 2 седмици.

# 925
  • До морето
На Сашка току що и сложиха новата коса и тя веднага започна " Абе много е дълга беееееееее! Ще я отрежа бееееееее! Не мога беееееее! Тежи ми бееееееееее!" Всички й казват, че е много хубава, тя обаче нейното си знае, накарая Павлин и вика "Е тогава що дадохме пари, като ще я режеш?

Бианка пак направи феноменално включване  Joy Joy Joy С две руце подкрепям нейния сценарий

# 926
Клоня към мнението че проблемите с натроението на Цанка не са започнали със смъртта на детето и!!!

Вероятно си е била такава и преди това, смъртта на детето и само е подсилила вече съществуващ проблем със депресия и чувство за непълноценност............а не го е зародила!

# 927
Това, което гробаря казва за Ели е истина. Още в 8.00 часа се паркира в кварталното кафене на ул.”Капитан Райчо”. Много е шумна,  обича да е център на внимание, без да е особенно умна.
Бях го чула от хора, които я познават.

# 928
В  този сезон все си повтаряме, че няма ''не е честно, не е справедливо'' и т.н.
Та в тази връзка на мен ми дойде следната идея за края на ББФ.
Довечера се нареждат натокани и подплакнати в холчето, да видят кои ще са номинираните.
Точно след като разберат кои ще на борсата и хоп! врата се отваря - Калинка!
Докато разберат коя е, каква е и хоп! - пак се отваря вратата: Цветанови, заедно с Ива и Светлин!
Аха да полудеят - тряс! - Милеви!
Тъъъъкмо Ицо да колабира - Шопов изкача иззад вратата и налита да го свестява чрез изкуствено дишане! Мара се бави, защото и се налага да влачи КазимодУтУ за косата.
И така едни след други, да им вкарат всички изгонени съквартиранти и през последните две седмици да си живуркат дружно. И всички да се борят за наградата. Twisted Evil

Ту-ру-ду-ду-ту-ду !   ura

# 929
  • при моите деца .....
Ох, а аз се притеснявам, че ще спечелят Чипеви - тихомълком, нехаресвани от нас съфорумкте, хората стигнаха до финала

Общи условия

Активация на акаунт