Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 938
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 930
Е , сега какво ще викат сестричките,ОБИЧАМЕ ТЕ КАЛИНА.....
Joy двете в един глас

Joy Joy Joy

# 931
Ох, а аз се притеснявам, че ще спечелят Чипеви - тихомълком, нехаресвани от нас съфорумкте, хората стигнаха до финала
Е,какво като стигнат,ще отпаднат първи при гласуването.Едва ли имат много фенове навън,просто все не им идва реда да бъдат номинирани
Мен пък ме хваща страх да не спечелят Генчеви с тези сапуни около тях.
Аз съм за Кузмови-най-накрая май кандисах на.. хм силно казано фаворит,но все пак 'айде те да са Simple Smile

# 932
Абсурд да са Генчеви. Тази любовница само ще им обърка плановете на семейството. Тук ще е антиреклама, а не като Гларус Здравко Confused

# 933
  • при моите деца .....

Е,какво като стигнат,ще отпаднат първи при гласуването.Едва ли имат много фенове навън,просто все не им идва реда да бъдат номинирани

Опасявам се, че не решават феновете.
Можем да си спретнем 2 анкети - кой искате да спечели?
Кой очаквате да е нагласения победител?

# 934

Опасявам се, че не решават феновете.
Можем да си спретнем 2 анкети - кой искате да спечели?
Кой очаквате да е нагласения победител?
Е,да ама все пак..не ми се вярва Rolling Eyes ...ужас Чипеви ooooh!

# 935
  • Куциндрел
Не ми се вярва Чипеви да спечелят. По-скоро Кузмови, Трифонови или Колеви.
Чипеви са пълнеж.

# 936
Следващия четвъртък на последните номинации съквартирантите ще седнат на детектора на лъжата и ще отговарят на въпроси от зрителите.
Ей сега ви е паднало задавайте въпроси на емайла  info@bigbrother.bg  Laughing

# 937
  • София
   Аз разбрах,че на въпроси на бившите съквартиранти!

# 938
  • София
Пфу , големи простотии ги сътвориха  в тоя Биг Брадър .
Хайде и Калина да влиза и да си сменят името на  Биг Брадър Прелюбодейци !!!

# 939
Добре де  newsm78 тия прости чирИЕши Николовците, какво целят този сезон...да ни покажат семейтвото как живее или да разтурят семейството
какви лИбовници принцове,/сводници/ танцьорки/сводници/ с присъди....абе тия бунаци вътре за чий седят вътре?

# 940
Добре де  newsm78 тия прости чирИЕши Николовците, какво целят този сезон...да ни покажат семейтвото как живее или да разтурят семейството
какви лИбовници принцове,/сводници/ танцьорки/сводници/ с присъди....абе тия бунаци вътре за чий седят вътре?

Никъде, никой не е заявявал че това е предаване за ИДЕАЛНОТО СЕМЕЙСТВО !!!!

На мен лично са ми малко всички принцове, танцьорки, любовници, свекърви,
 неизвестни роднини, личностни проблеми на някои съквартиранти  и т. н............трябваше да е още по богато на такива неща предаването.............И по сериозно разглеждане и анализиране на всеки един такъв казус - семейни проблеми, агресия, лошо възпитание, депресирани жени и евентуално какъв е изхода...........

Колкото по разнообразни житейски ситуации и отрицателни и полож.  засегне от живота това предаване, толкова по полезно би трябвало да е според мен!

# 941
Аз искам да спечелят Ицо и Корнелия, въпреки че не харесвам някои черти от характерите им. Смятам, че в къщата има само две семейства, които се обичат (поне според моите представи) и които излъчват положителни емоции и това са Трифонови и Колеви. Вторите, за съжаление, са много по-прикрити или поне нямаха време да позволят на хората да ги опознаят, така че остават първите.

# 942
Уви,нямам фаворити  Naughty
Но,имах ма ми ги изгонихте  Crossing Arms
Знам обаче 2 семейства и не искам да спечелят те  на 200% Най -антипатичните в къщата Трифунови и Чипеви

# 943
Преди Трифонови кои номинираха и кого?

# 944
генчеви ; кузмуви;клуфунови са на кантара днес Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт