Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 906
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 960
Ха ха как се оплетоха и наакаха гащите Триф/Клифунови

# 961
Ицо като излезе може да стане адвокат, страшен е в обясненията.Добата има много да се учи Peace

# 962
  • Добрич
Оф тоя Христо не му млъкна устата. Ужасен е
Дано да излизат заедно с травестита Корнелия

# 963
Ицо като излезе може да стане адвокат, страшен е в обясненията.Добата има много да се учи Peace

Той даже не може да се обоснове - просто мели нещо, трудно скалъпва аргумент, от него може да се учи само адвокат, който е решил да фалира...

# 964
ха ха ХА НЯМАМЕ 1 % разлика искаме париииииииииии  Money вие сте на СМС-иииииииииииииииии

# 965
Е какво , се прави че не е циганин Кристали..?
И тая Борислава какво се прави на велика с пищови отвънка Mr. Green

# 966
Ама въпросът към дебеланкото не беше дали е циганин Пачо или не, а защо го е говорил зад гърба му, без да му го каже в очите. И според мен е грозно това обсъждане и пускане на слухове, да застане срещу него и да го пита  Naughty
А той тръгна да говори, че му бил  приличал на циганин. Ама въпросът беше ясно зададен: защо е говорил зад гърба и е пускал слухове, вместо да го пита
Ели също има ужасната склонност да коментира и клюкари зад гърба на хората (Борислава и уж приятелката й Корнелия)  Sick

# 967
Кузмови не са ми симпатични никак. Нечистоплътни са ми някак...

# 968
Цецо много хубаво ги иронизираше Трифонови!

# 969
Кефят ме Кузмови . Ели много добре се аргументира , Борислава какво се опита да я искара лоша майка ,като всяка втора бременна пуши ,като комин и води нездравословен живот спрамо себе си и бъдещето дете. А въпросът за възпитанието си е субективен.

# 970
  • Plovdiv
Корнелия се е нагримирала ужасно, като клоун е

Курни ми прилича на Жокера в устата  Twisted Evil

# 971
Кефят ме Кузмови . Ели много добре се аргументира , Борислава какво се опита да я искара лоша майка ,като всяка втора бременна пуши ,като комин и води нездравословен живот спрамо себе си и бъдещето дете. А въпросът за възпитанието си е субективен.

на същото мниение съм, Цанка плстични операции до събота  как ще се възстанови #Crazy

# 972
Какво ще прави Цанка?!

# 973

Не казаха  Tired
Предлагам да залагаме   Mr. Green
Аз съм за липосукция и гърди

# 974
не разбрах, Кънчев каза само, че няма да е има до събота понеже , щели да и правят пластични операции. Според мен корекции  Whistling

зъби  Peace

Общи условия

Активация на акаунт