Биг Брадър Фемили - 24.05 - 30.05 - Часът на истината!

• 58 878
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 080
А призива на Антоний, да не се изкарват нещата извън семейството Shocked точно той ooooh!

Искам да си ходи в понеделник, но се страхувам, че няма да е.

# 1 081
Кънчев , Къняеееееееееееееееееев тъп долен селски ляв пИдалллллллллллллллллллл
защо още се появяваш по тАлавизораааааааа ПОР смачкан

някакъв проблем ли имаш  ooooh!

# 1 082
кой са номинираните?

# 1 083
Трифонови и Генчеви.

Бяха и Кузманови, но ги спасиха.

Цана я пратиха на пластично разкрасяване, а в къщата влезе Калинка.
Старите съквартиранти присъстваха в студиото, задаваха въпроси на тези в къщата.

Не разбрах, в понеделник Давид ще защитава Трифонови, а Господинови - Генчеви, или беше само за днешното предаване.
Младоженците фенове на Антоний Rolling Eyes това било истинско семейство ooooh!
Това ако не е парадокс Mr. Green

# 1 084
  • София
Е, ти пък, сега, такива роли са им дали! Нали имат договор, ако им кажат "скачай" - ще скачат!

# 1 085
Птиченцееее, мерсииииии  Hug

# 1 086
Между другото, тази вечер обявиха, че другия четвъртък ще има детектор на лъжата, въпроси от старите съквартиранти и от зрителите. В същото време, вчера или оня ден попаднах на разговор между Колеви, как си били казали самата истина и дори да не е лицеприятна отстрани, това са те... и какво ли ще кажат майките... Laughing Дори го бях написала в темата.
Правете си сметката колко всичко е предварително планирано, режисирано, подготвено и заснето. Лайф Sick, да, бе, да Naughty

# 1 087
  • София
Колеви сигурно са обсъждали "Цената на Истината", която ще е с тях тази седмица и се снима предварително  Wink

# 1 088
И аз така си помислих тогава Peace 
Но ми се стори, че споменаха Цветомир и затова сега така ги навързах нещата.

# 1 089
На Цурата  ако ще 1000 операции да и направят овчия поглед си остава. И малодушието й. Питам се как ще протече разговора с Карла. заекът, както я нарече мъжът, който не е за една жена, ще почне да моли за прошка, да говори високопарно и Цурата каквато е проста ,я очаквам чак да се разреве от вълнение . Като нищо ще се прегърнат. Бррррр, драйф.Ебаси гаврата. И ако всичко това го правят , за да стане интересно на драгия зрител и да оставят Калината, и съответно да се спасят Генчеви много ще ме е яд.
Запазвам си мнението, че Бб целенасочено пуска коментари зад кадър само и в ущърб на Трифонови!ББ, смотаняк си!

# 1 090
На Цурата  ако[/b] ще 1000 операции да и направят овчия поглед си остава. И малодушието й. Питам се как ще протече разговора с Карла. заекът, както я нарече мъжът, който не е за една жена, ще почне да моли за прошка, да говори високопарно и Цурата каквато е проста ,я очаквам чак да се разреве от вълнение . Като нищо ще се прегърнат. Бррррр, драйф.Ебаси гаврата. И ако всичко това го правят , за да стане интересно на драгия зрител и да оставят Калината, и съответно да се спасят Генчеви много ще ме е яд.
Запазвам си мнението, че Бб целенасочено пуска коментари зад кадър само и в ущърб на Трифонови!ББ, смотаняк си!

gerkaМного зла жена си да знаеш...не можеш да говориш така за жената , първородния и син е бил на 16 год. като се е самоубил в тях !!!
Какъв поглед да има Rolling Eyes странна жена си Shocked
Аз и се възхищавам как можев изобщо да намери сили и да продължи да живее.. другото мъж , любовници ала бала тя вече е извън този свят

# 1 091
По никакъв начин не съм намесила детето и не съм го имала предвид! Бог да го прости!

Чети! А не си смучи от пръстите и не ми вкарвай думи в поста! Имам деца , да са живи и здрави, и никога не бих намесила случая с детето. Цанка гледа тъпо, това ми е мнението и няма нищо общо с починалото и детенце.

А ти внимавай с обръщенията!

# 1 092
на Цурата няма да и правят никаква операция, само процедурки ала-бала, филърчета....
Предлагам да вкарат всички любовници на Антоний накуп докато я няма жена му, тогава ще е по-интерсно, а тия от ББ само една - много тривиално.

# 1 093
АиК и ДиД седят на двора и говорят. К разказва за какво е лежала в Румъния - отишла на гости при приятели българи, отишли да пазаруват в някакъв мол, тя си харесала някакви сандали, но имала 500 евро на цяло и помолила приятелката й да й ги развали. После като влезнала в някакво чейндж бюро дошли полицай и я тръшнали на земята. Обвинили ги в организирана престъпност, били наблюдавали 3 месеца приятелите й и тя прострадала покрай тях. К нямала вина, но я пребивали 3 месеца в Румъния, за да направи самопризнания, най-накрая я осъдили на 11 години. После се намесил А и помогнал и т.н. Добрин ги слуша по-скоро с недоверие, Антоний и Калина се надпреварват да обясняват какво е станало. Май приключиха с разговора и тръгнаха да си лягат. Толкова от мен, защото спряха камерите на сайта на ББ  Rolling Eyes

# 1 094
Някой гледа ли в момента и на кой сайт?

Общи условия

Активация на акаунт