1-ви юни ще посрещнат, засмяните АПРИЛчета за първи път - 2

• 28 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Мерси момичета, сега си изчислих  всички болнични и излизат точно за 135 дни.  bouquet

# 151
благодаря,Марини!само ти ми отговори за хриптящите нослета и ваксините!и аз съм в 4уденка,защото не е болна според мен,просто има соплки някъде навътре...,като се покажат ги махам с аспиратор4ето .
моля ви ,дайте още мнения,4е утре ни е ваксината...аз ще кажа за нослето,но искам да 4уя и вашите мнения!

# 152
  • София
Честит празник на малки, големи и още по-големи момичета и момчета!
( това беше от едно детско предаване от моето детство, ама не се сещам кое )

Честит рожден ден на порасналото момче на naidy!
Честит рожден ден на съпруга на tini-mini ! да са ви живи и здрави пък и вие покрай тях !  Mr. Green Весел празник и наздраве за тяхно здраве
!

Мен нещо не ми спори диетата, днес получих един бански от Ла Редут - освен че ми е голям ами и ми стои ужасно на телесата  #2gunfire ooooh! Tired.Нещо ми е сговнясано в унисон с времето. Добре , че правим ремонт у майка ми и тя е у нас и изведе Леа на разходка, че и тя се е разбръмчала от сутринта. Аз отивам да си направя половин доза мохито  Blush

Ани, нека я прегледат обстойно. Аз бих отложила, ако има съмнения, а мисля че и педиатърът също.

# 153

deninenkova- цветът на очите се променя, мъжа ми е със сини очи, а аз съм с кафяви.... сина ми като се роди беше със сиви очи, после станаха сини и постепенно около 1 год му станаха кафяви.... аз го кърмех до 1год и 6 мес.Сега много се надявам малката да е с очите на тате.....

# 154
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИТЕ НИ ДЕЧИЦА! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ!

Аз най-накрая си прекарах интернет като хората, който хващам и на компютъра си, а не само на лаптопа. Половин година се блещих в 10-инчово лаптопче, а сега ви чета на 19 инча. Егати кефа!

Днес бях на контролен преглед. Докторът ми каза, че изглеждам много добре 40 дни след раждането и много хубаво ми стана, че нали се сещате - самочувствието малко бавно се връща. Каза, че всичко е ок. Много смешно ми стана, защото се притесни малко, че матката ми не се е върнала в изходна позиция и се чудеше как да ми го обясни. Пък аз се изхилих и му викам, че матката ми си беше обърната и преди да забременея, та се е върнала в изходна позиция и още как.  Mr. Green Каза ми, че яйчниците ми още не работят (много гадно прозвуча това) и следващите два месеца можем да се отдадем на плътски удоволствия, но после да се пазим. И все пак аз не смея, ще си се пазим от сега, че изненади не искам. Възхищаваше си се на "прекрасно направената епизиотомия", пък на мен хич не ми хареса гледката отдолу, ама здраве да е.

Ходихме да видим новия мол във Варна. Видях една табелка с бебенце и тъкмо си помислих, че тук вече ще има помещение за кърмене, ама нъц. То било само за смяна на памперсите. Ами цопнете една пейка бе, да седна и да си накърмя детето, какво толкова. Та си слязох долу в колата и си го накърмих там и се надишахме с изгорели автомобилни газове в подземния гараж.  ooooh! Crossing Arms

На бебо нослето също хрипти, но педиатърката ми каза, че това било съвсем нормално, защото част от кърмата попадала в носоглътката. Иначе и аз вадя сополки с клечките с ограничител, но не са кой знае какво. И неговите очички са сини, но леко мътни все още. Иначе аз съм със сини очи, а Страхо старши е с зелени. Та ако не стават кафеви нямам претенции.

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 13:37 от Лоти

# 155
Момичета ,здравейте и от мен  Hug
Имах малко проблеми напоследък ,по-скоро семейни...с бебчо сме добре!
Храним се ,растем ...вече е над 6 кила ,което е добре - за втория месец е качил около килограм FlutterПраз нощта си става да си яде,заспива към 22 часа  и в 3 най-късно се е събудил да яде  LaughingТо не е точно ядене ,не продължава повече от 5 мин,по-скоро да се успокои ...знам ли и аз  newsm78
Коликите ни се обострят последните няколко дни ,защо така не знам newsm78
Давам Инфакол и му беше добре ,аз чакам да свършват вече ,а те по-силни стават ooooh!
Тази седмица с това лощо време дано да имам време да ви изчета Grinning
Относно облеклото ,у нас е много задушно и Петето стои с боди с къс ръкав и ританки ,нищо друго.Все го пипам да не е студен ,но ми се струва ,че е добре newsm78
Да попитам ,има ли някой ,който си осолява бебето,мен все ме натискат да слагам по една шепа сол във водата ,ама аз се дърпам  Crossing Arms

# 156
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА В ТЕМАТА! Heart Eyes

Ани, и аз мисля най-добре педиатърът да прецени, ако е нещо безобидно няма проблем да се сложи ваксината, така както го описваш сигурно е нещо като колики и няма място за притеснение!

Дени, цвета на очите е много вероятно да се промени, но това дали детето е кърмено или не няма значение!

Да ви покажа и една много забавна снимка, която видях в кърмаческия, тя е и във връзка с празника понеже манифестацията е по повод на първи юни! Grinning

# 157
Честит празник на всички наши малки сладури! Да са ни много здрави и да са много послушни (иска ми се  Simple Smile))))))  Grinning
Не съм влизала тук много време, нямам време просто.... Все сме по разходки, ходим да се возим с количките по няколко часа на ден с Яничка на Вили ник, много ни е хубаво, ама малко се изморяваме. Коко е добре. Станал е много голям мъж ... в четвъртък ще видим колко е наддал. Първата консултация на един месец като беше, беше наддал 700 гр. Сега сам си смени режима, яде на три часа като часовник, рядко е на четири или два и половина, яде нощем на три часа също. Струва ми се че тези 120 мл. са му малко и реве за още, но аз не смея да му давам много да се тъпче. Отказа да суче от мен на 40 ден. Сега се цедя и му давам от шише плюс добавка. Та такива ми ти работи при нас. За сега ми се поувеличи кърмата, мисля че е от едно хомеопатично. Преди цедях по 40 от двете, а сега до 90 цедя, понякога 50, понякога 70 до 90 мл. Ще е мъка докато спре с това цедене ама какво да се прави....
Има ли сладури, които пъшкат постоянно......??? Е не постоянно де, ама си пъшка нашия човек. Имам чувството че понеже яде много бързо и го боли стомахчето. Иначе колики май вече няма  newsm78 newsm78
Много целувки на всички мишлета от мен и Калоянчо!

# 158
Честит празник на всички ни!
hug: valeto,би ли ми казала кое е това хомеопатично лекарство? Знам,че при хомеопатията всичко е индивидуално,но все пак може и да е за мен. Моят случай е подобен на твоя,но храня с АМ доста по-често,отколкото ми се иска,поради намаляла кърма.Благодаря!

И между другото,момичета,имате ли "тактични" познати,които се чудят защо още не ви е спаднал корема и как се справяте с тях?Моят все още е като от 3-4 месец Embarassed На мен ми е ужасно досадно да обяснявам,че след секцио корема се прибира по-бавно и направо ми се иска да  #2gunfire...но съм любезна.

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 17:14 от lunhua

# 159
И между другото,момичета,имате ли "тактични" познати,които се чудят защо още не ви е спаднал корема и как се справяте с тях?Моят все още е като от 3-4 месец Embarassed На мен ми е ужасно досадно да обяснявам,че след секцио корема се прибира по-бавно и направо ми се иска да  #2gunfire...но съм любезна.

Да,аз имам такива ,които ме питат още ли не съм започнала диета ,та да поотслабна малко ,защото лято идвало ooooh! Аз се чудя как да си храня добре детето и какво да ям за да имам повече кърма ,а те лято идвало,чудо голямо #Cussing out
Ааааа,една моя позната ме "успокои ",че кърмачките имали големи задници Shocked
Така ,че по-добре да не полагам усилия ,докато кърмя - нямало как да отслабна Laughing
А аз между другото съм си пИрфектна вече Joy - 64 кг ,колкото си бях и преди Flutter

# 160
Честит празник на всички деца!!!
Честит Рожден Ден на тинчо-минчо!  Wink

Данче, аз не бих осолявала. Имаше преди време случаи на "осолено" бебе, което починало заради това (беше получило някаква степен изгаряне). През кожата на бебето се просмуква всичко, така че не се препоръчва нито мазане с ракия, нито с аспирин (имаше някакви такива пак "бабини рецепти"), нито пък осоляване! Моят съвет е да не го правиш!

Колкото до отслабването - и мен много често ме питат защо не ми се е прибрал корема. Аз съм нормално раждане, но все още не е плосък като преди. Аз не мисля да правя диета докато кърмя, въпреки че тези сланинки са ужасни, но по-важно ми е да си храня детето.  Peace
Толкова ми е хубаво да кърмя - няма такова усещане! Като едно цяло сме с малкото ми съкровище. Чувствам се толкова невероятно щастлива, че мога да си нахраня детенцето. Това са ми едни от най-хубавите моменти в живота ми досега. И вие ли сте така? Или аз нещо съм изперкала?  Laughing Странно ми е, защото с баткото ми беше доста неприятно усещането. Чудя се на какво се е дължало?

# 161
Зарче,точо така се чувствам и аз като кърмя ,не си единствената луда Joy
Ако има как ще го кърмя постоянно Mr. Green Аз кърмя легнала ,така че мога да гледам телевизия ,да чета книга или просто да си почивам.Да го гледам в очите ...то пък и то така ме гледа ,все едно ,че разбира  Laughing Но срещам огромно неразбиране от страна на всички относно кърменето Tired Даже всека наскоро ме пита няма ли да го отбивам вече ,за да може да й го оставям да го гледа Shocked Направо ми идеше да й фрасна един Shocked

# 162
Тини Честит ти рожденик!
момичета и аз имам да свалям корем майка ми се шегува че имало какво да се хапва от мен,ама така е аз преди си бях кожа и кости а сега с корем и дупе ама никога не съм се ограничавала откъм храна и най- вече от сладко.
Някои писа че е ходил на морето вече, не помня кой беше но моля ви споделете предстои да пътуваме до София в събота и да се приберем в неделя как се отразява на бебо пътя,аз като че се тревожа за баткото че до Бургас са 50 км и той  Sick сега ми казаха че имало нещо хомеопатично за повръщане ще му взема та поне да не го мисля.
Колкото до кърменето и на мен ми доставя удоволствие,а всички с съвети за отбиване ги режа ,но бабите в квартала като ме питат кърмя ли и "кажа разбира се" те: " кърми моето момиче" много ме радват.

# 163
Ето едно видео за осоляването и другите подобни "процедури"
http://www.btv.bg/news/story/122842

# 164
  • София
И моят корем стърчи почти колкото бюста. И двойна брадичка си имам даже. Laughing
Хич не ми пука, докато кърмя не смятам да пазя никаква диета.
Спортът ми е бутане на количка 20 мин до градинката и 20 обратно.
Аз съм си ужасно мързелива и още не мога да се настроя даже за коремни преси.

Иначе и на мен искаха да ми наложат готината диета за алергия към белтъка в кравето мляко,
че на наш'та бонбонка й се обрина яко цялото лице миналата седмица.
Аз, естествено, им теглих една и след 3 дни обривът изчезна.
Някаква мода ми се струва тая алергия и диетата. Изкараха ми акъла, е**ти диетата, то ще ти спре кърмата от нея.
Вече си представях черни сценарии с алергично дете и ходене по доктори до 18-та му годишнина.
Мислех да запазвам час при Мустаков, но всичко ни се размина за щастие.
Лицето й го мажа с Нахткерцен балсам на д-р Тайс, много ни помогна за обрива.

Ние сме с кърмаческа жълтеница и ни отложиха ваксините за още месец.
Надявам се да е за добро.

В неделя обикалях малко по бебешки магазини и се зачудих имаме ли нужда от шезлонг и има ли смисъл изобщо.
Споделете, моля, които сте ползвали.   bouquet

Ето снимки на бонбонката ми и от нашата погача.

http://www.facebook.com/album.php?aid=2051411&id=1027275438&l=6711ed663e
http://www.facebook.com/album.php?aid=2054601&id=1027275438&l=89857ec34f

Забравих най важнато.
И за мен е невероятно щастие кърменето.
Не мога с думи да го опиша. Hug

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 19:40 от Елица

Общи условия

Активация на акаунт