Ама, че неприятно време беше днес.
Ние с бебо си стояхме вкъщи и спахме почти през целия ден, добре, че поне каката отиде на цирк с баба си, да усети празника. naidy, Таnya, честити ви рожденници, да са ви живи и здрави и много щастливи!

megan@, браво за албумчето. Време беше за ново!

milli vanilli, не се отчайвай. Има такива периоди, бъди упорита и търпелива.

deninenkova, аз предварително Панадол или каквото и да е не съм давала и не бих давала. Само при нужда след ваксинацията.

alex_shu, браво на малката спортистка!
Акцията на МВР я пропускам покрай ушите си...поредната тъпотия.

Тanya, радвам се за вас. Аз кантара го ползвам един път седмично. Иначе се психирам.

аnni2002 и според мен няма да има проблем с поставянето на ваксината заради нослето. Не се притеснявай, те ще я прегледат преди това.
Данче, това с осоляването е някакъв ужас, не се поддавай на натиска. А свека да си гледа работата-кърми си бебето и не и се връзвай.
zar4e, не си само ти изперкала, и аз съм така, хубаво е усещането, незаменимо. С каката ми беше противно направо, и аз не знам от какво зависи. Шантава работа.

Хубава вечер на всички!

.Не са пъпки - просто кожата на места е червена точно отзад на врата на гънките.
.И все разглеждам бебечо за обриви 
.Парите вече са наместени.
но аз не бих прибягала към диетата на дюкан, чисто натравяне си е момичета, незнам дали сте чували колко токсично е месото, представете си колко много се натравпте ядейки само това...а и същият резултат бихте го постигнали ядейки еднотипна храна каквато и да е тя...затова ако искате да отслабнете моля ви не се тровете с това, майката му е спорта...НО бих ви препоръчала и нещо друго, една диета наречена ЗОНАТА, можете да си купите книгата струва около 13 лв и е хранене здравословно, един мой приятаел така свали 2о кг...поровете се и се обедете че е най добрият вариант дори и за кърмачки.
Нека да са ни живи и здрави и да имат весело и безгрижно детство!