Пробвай и ти успех

Да ви питам мамимите спите ли на отворен прозорец и как се справяте с жегите , че е някакъв ужас.

))та знаеш ли,всяко бебе е разли4но,ако 6те ти е по=лесно,може да се изцеждаш по някоко пъти на ден.Ако не,ти си знаеш,мила

)иска ми се поне към 24-25 да стане,но уви,засега е така..

) мисля си че вечер ще му е по добре да хапва когато е по хладно но не през деня яде по често и по продължително а вечер за 5 мин и се отказва. 
.Ужас бе хора.
- то вече е писано де ама тогава кой да следи.Много от вас ги минаха тези ваксини.Кажете с две думи как ги понесоха децата.Чух ,че за температурата се давало превантивно Панадол и се чудя да давам ли и аз.
.Дали е вярно не знам.
- тежки метали.Егати работата 

.Продължавам да чета и да се психясвам 

Милите ни бебоци, то и на сянка е ужасно задушно! Гледам успявате да излезете рано сутрин, то май това е решението за летните горещини. Ще трябва и аз да се постарая да го извеждам рано. Днес не сме си показали носовете с бебо навън, чакам да стане поне 19 ч.
Вчера вечерта бяхме в Южния парк, та усетихме малко хладинка, ама ни изядоха някакви гадинки-бълхи, комари, ужас...Не се бяхме мазали с нищо. То няма угодия.

Вече почти успяхме да свършим работата.

Та съвсем скоро ще сменяме колата - само климатроник да има, че иначе никъде неможем да отидем. Ние спим на отворена врата по боди с къс ръкав, от 1-2 дни без чорапки. Но ще ходя да купувам лятно чувалче защото се отвива постоянно. Сигурно му е горещо на милото, но отвит няма как да го оставя.
Нямам представа какво ти е, но не се отказвай. 

Надявам се скоро да се оправят нещата и при теб, но явно наистина ще трябва да кърмиш или цедиш по-начесто, за да стимулираш лактацията.