само да ви се похваля че се върнахме от морето бяхме на несебър и беше много гот

дивоган честито за рожденника много здраве му пожелавам

мили ванили
Слушайте,момичета,я се вземете в ръце-знам от собствен опит,че не е лесно,но трябва да се погледнете отстрани.Моята кърма също намаля в средата на 2 месец,започнах с АМ и вече сме само на формула.НО не се чувствам виновна-бебетата ни имат нужда от ЛЮБОВ и СПОКОЙНА И ХАРМОНИЧНА МАМА.Затова се опитвам да съм такава и независимо,че я храня със шише,детето ми е щастливо.Любовта не е само в кърменето-докосване,усмивки,гушкане-тя непрекъснато ме усеща и,ако съм нервна и виновна,бих пропуснала толкова прекрасни мигове с нея.Момичета,просто сменете фокуса на мисленето-погледнете в очите детето си,вижте беззъбата му усмивка(все още
и се убедете,че за него сте най-страхотната мама,от която очаква само Любов! Прегръдки и дано не съм прозвучала назидателно-и аз преминах през всякакви чувства,но детето ми ме научи на спокойствие.

Така че milli vanilli, успокой се първо, купи си тапи за уши и си ги сложи когато мъжа ти пак ти каже нещо или ти даде сироп за успокоение.
Не се обвинявай дори да не кърмиш. Габи има нужда от любов повече от колкото непременно кърма! Аз много се радвам, че успях този път да кърмя успешно, но не бих го правила на всяка цена! С баткото дохранвах от 2-рата седмица, а и , честно казано, ми беше много неприятно това кърмене. (Сега ми е много приятно, но с него не беше така...) А пак порасна и даже е доста по-здрав от връстниците си (да чукам на дърво)!
Помни, че ти си най-добрата майка за твоето детенце! 

Само нощем ми стават по-твърди, но Елия спи по 8-9 часа и е нормално за толкова време да се препълнят.
Както всички казват като си нервна най-много да го докараш съвсем до моето положение и да ти изчезне кърмата! Ясно е, че аз съвет за успешно кърмене не мога да ти дам, но бих ти казала да се цедиш често, за да запазиш лактацията и ако се налага така си храни Габито! Знам, че е хамалогия, но все пак има и добра страна, че можеш да се изцедиш и да дадеш на някой друг да я нахрани, а ти да излезеш да се поразсееш! Аз със Сашко имах доста повече кърма и пълнех шишета едно след друго, складирах в хладилника и майка ми го хранеше, а аз се разнообразявах по-някакъв начин. Сега това няма как да стане, защото нямам почти никаква кърма, но пак два пъти седмично мъжа ми ги гледа, за да отида на фитнес! Ако започнат да те болят зърната от вакуума на помпата, сложи едно силиконово зърно в отвора за гърдата и така цеди - засмукването няма да е директно и е по-добре! Аз смятам да пробвам на всяко хранене да я слагам първо на гърда и може някой път и в незашеметено състояние да засуче! 
Изпращат ни на преглед при ортопед - при Драганов. Имам някакви спомени, че мамите, които вече са били при него, го споменаваха тук....
, ще трябва да се върна назад и да почета....
Не отстъпвам, щом знам и мога, пък и от мене зависи, не от друг; но се стремя да изчаквам, когато може.
По е лесно да четеш конско.
. Много е лошо когато в трудни за теб моменти не намираш подкрепата на роднини и приятели. Ама най тежко е когато нямаш подкрепата и успокоение от човека до теб
. Не обръщай внимание на околните че ще луднеш. Като ти мрънка мъжа ти остави му Габи за един ден от сутринта до вечерта, ча да разбере що е зор
. Дано не съм те убидила с по-горе написаното. Наистина ми е много криво за теб, не се отчайвай
.

Да те радва и да те слуша поне с едното ухо:-)