Аранжиране на маса - тема 2

• 206 885
  • 726
  •   2
Отговори
# 195
Големи красоти!   bouquet
С удоволствие ще следя темата.  Peace

# 196
точно така Леля Ог благодаря че му подсети, шоколадовите бонбончета калинки сме ги хапвали, а също и подобни монети, златни или с герой на Дисни.

# 197
Здравейте,
да това са бонбонки, добре се съчетаха с цялата декорация Simple Smile
Леля Ог нямах време да качвам снимки, затова само пратих линк (нали все бързам да покажа какво съм сътворила Simple Smile
Зелените ти маси ме вдъхновиха  и мен, на зелена вълна съм   bouquet
Ягодка морската маса е много сладка   bouquet
Ето още веднъж моята маса-пчелички

# 198

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 00:21 от Анонимен

# 199
Ками, много весела и красива празнична маса!
Леля Ог, и тази маса е много красива! Не мога да реша коя е по-красива от двете! Обаче обърнатата чиния е ГЕНИАЛНА идея и аз я прегърнах с удоволствие!  Heart Eyes Hug

Ето и от мен две масички:

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 12:36 от yagodka

# 200
Изнамерих една снимка,но не се вижда така добре всичко....на живо изглеждаше по-добра Mr. Green
Към всяко цвете в чинията,имаше прикрепена опакована шоколадова бонбона Party

yagodka,масите са страхотни-лилавата ми е любима вече Mr. Green
Благодаря за идеите...това със сухите листа ,клонки не мога да си го представя за сега,но е много добро като идея Peace
kami_bonbona ,страхотна маса...как направи цветята-жълтите?

Леля Ог ,страхотна маса...както винаги Peace
Знаете ли от къде мога да си купя течен парафин?
За рапаните...малко не ми е ясно как мога да ги направя,ама предполагам с течен парафин...а фитил?

# 201
Ето снимка на розите от близо:

# 202
  • Плевен
Здравейте момичета,
Да се опитам и аз да се включа към вашите чудесни маси с моята идея за "макаронена" маса, тъй като смятам да приготвям канелони (ще ги правя за първи път, дано се получат, че иначе ще си останем само с аранжировката) Simple Smile
Хубав ден на всички.

Съжалявам , но кухнята ми е тъмна и все не успявам да направя добри снимки.

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 13:25 от Mitonela

# 203
Mitonela,страхотна макаронена маса...БРАВО...чак ми се доядоха макарони  bouquet

# 204
Здравейте, мили аранжорки!  Hug

basis, добре дошла при нас!

kami_bonbona, радвам се, че сложи снимките, да можем по-лесно да ги гледама! Букета ти ли го избра? И той май е в тон с аранжировката!

Ягодка, радвам се, че си харесала идеята с чиниите! Първата маса е страхотна! Не знам как да определя цвета, може би винено червено  newsm78  Много ми харесва съчетанието на двата цвята. Харесват ми и гривничките, особено мидичката и рибката! А така обърнати, чиниите са направо неузнаваеми  Laughing Много е топла и различна е тази маса!  На втората много ме впечатли как си сложила чашите! Като си купя чаши някой ден, ще използвам идята. Свещта в средата сигурно е нова и е много красив цвят. И пак виждам морски намек- рапанчета, мъниста, мидички...
С две думи, радвам се, че отново мога да видя поне две твои маси на една и съща страница   bouquet

Hestiq, благодаря!
Течен парафин може да си купиш от аптеките. Ако мислиш да го ползваш за свещи, имам по-добра идея. Слагаш една чаена свещ на котлона, тя става течна, измъкваш фитила, слагаш го по средата на рапана, заливаш с течността от чаената свещичка и задържаш фитила за минутка, докато се стегне повърхността. После оставяш да истине и имаш рапан-свещ.
Много са красиви розите, особено жълтата!

Mitonela, масата ти е супер! Много добри идеи виждам по нея – канелоните-вазички, формата на салфетката, комбинирана с макарончето-панелка, свещника пълен с макарони и това, ако не се лъжа е кора за лазаня!!!

От мен една калинкова маса по желание на малката, а и докато все още съм на калинкова вълна (след рождения ден на племенничето).
Ягодка, гледай внимателно какво има под белите свещи с калинките  Hug Най-сетне успях и станаха много красиви подложчици!

Лека вечер на всички и успешна нова седмица!

# 205
Хестия, много красиво е аранжирана масата за кръщенето! Много ми харесаха и салфетките, и розите, също подредбата на блюдата! Предполагам, че гостите ви са били очаровани!!!   bouquet
Митонела, много красива е макаронената ти маса! Даже и салфетката е сгъната във формата на макарон! Grinning Надявам се, канелоните да са станали вкусни и сътрапезникът ти да е харесал както тях, така и подредбата на масата, в унисон с ястието!  Grinning Втората  маса, която ни показа, с панделките върху покривката много прилича на масата от тази картина  Grinning: http://www.canvasreplicas.com/images/Dinner%20by%20Lamplight%20F … x%20Vallotton.jpg
Леля Ог, не преставаш да ме изненадваш с детското в теб! Това по дефиниция ли е, или заради дъщеричката ти?  Grinning Тази калинкова маса е невероятно сладурска, равна по оригиналност на масата ти "Дъга"!  Crazy Най-сладурчеста е летящата калинка!!! Браво за подложчиците! Видя ли, че много лесно и бързо се правят, пък и са мултифункционални: стават и за подложки на чаши, и на свещи, и на купи.  Grinning Очарова ме за пореден път с хрумването си!!!   bouquet Видях в другата тема тортата-корабче - невероятна е! Особено мидичките, рапанчетата и морската звезда! Даже онова зеленото, хм... рапанче, от морската маса си успяла да направиш - прекрасно!!!  bouquet
За Меридит и Близнаците, по една ей такава голяма черна точка: ., а за Близнаците, даже две, защото манджи показва, а маси - не!  Crossing Arms

Аз продължавам да съм на морска вълна, сигурно защото тази година няма да стигна до морето, но пък явно то е решило да дойде при мен, защото такъв дъжд се изваля тук днес, че стигна чаак до масата(образно казаноLaughing Laughing Laughing:

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 12:38 от yagodka

# 206
  • тук
здравейте, момичета
благодаря за топлото посрещане - ето и моят първи опит
не стигнах до сгъване на салфетки за съжаление

Леля Ог, Ягодка, моите поздрави за нестихващата енергия и амбиция да правите все по-интересни и красиви неща
Митонела, пастата е любимата ми храна, но признавам си, че никога нямаше да се сетя да използвам за украса.

аз тайно и тихо занапред ще събирам адмирации на ваш гръб  Blush   bouquet

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 21:06 от portman

# 207
  • Плевен
Здравйте момичета! Много благодаря за добрите думи, аз все още малко се притеснявам да коментирам майсторки като вас, но определено имате моите адмирации. smile3525  А до готвенето стигнах едва днес, вече се похвалих в другата тема. 
Yagodka, наистина  е така, не съм виждала картината, но явно, че няма нищо ново под слънцето. Simple Smile

# 208
Портман, много красива, стилна, изискана и романтична е масата ти! Хареса ми свещичката върху двата цвята салфетки, е върху нагънатата салфетка, как си поставила маргаритките в средата. Хареса ми и как си направила колажа. Общо взето си виновна  Grinning за днешната ми маса, която е горе-долу в същата цветова комбинация.   bouquet
Митонела, видях канелоните. Много вкусни изглеждат!

Днес малко се пообърка денят ми, та намерих време и за една масичка.  Grinning Л. О., липсваш! Виж ми чиниите!  Wink Hug   bouquet

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 12:39 от yagodka

# 209
Здравейте, мили аранжорки!  Hug
Аз вече се чувствам като жонгльорка – манджи, торти, снимки, работа, аранжировки и лежане в парка  Grinning  Е няма време за всичко  Mr. Green

Hestiq, редактирала си си поста и чак сега видях масата ти. Изглежда много много добре, въпреки, че е снимано  отдалеч И салфетките, и цветята, а и самите блюда изглеждат прекрасно!

Ягодка, благодаря ти, много си мила!  Hug Мисля, че по дефиниция е така, харесвам шаренийките . Много повече се радвам на детските маси, отколкото на някоя по-официална и изискана. Летящата калинка съм я купила още от коледните базари, но чак сега й дойде времето. А за подложките съм много доволна, мисля че ще ги виждате и в други цветове   Wink  Благодаря за комплиментите за тортата ми и ужасно се радвам, че си разпознала черупката от морско таралежче  Laughing Мъжа ми каза, че никой не би се сетил какво е, освен ако не е видял истинското  Laughing

А за твоите маси да кажа: отварям темата и очите ми се пълнят с твоите снимки! Много обичам така! Колко морски маси направи това лято не знам, и всички красиви и различни! Много ми харесват мидите върху чашките и това бурканче с гривничката. Видях ти и чиниите  Laughing  Много красиво използваш идеята! Страшно си падам по аранжировките ти, в които има зелено. Много ми харесва  съчетанието на цветовете на последната! Лилавото придава ново чувство, много свежо и красиво! Видях и гревничките на чашите, много ми допадат! С две думи - възхитена съм (както винаги)!

portman, много красива маса, много нежна, много изчистена! “В мой стил” е, ако мога така да се изразя  Laughing Салфетките, свещничетата с лилавите свещи, връзките на приборите и дори двете винени чаши пълни с цветчета... бих те заподозряла, че си я подреждала у нас  Laughing Само дето аз нямам такава красива покривка и такива чинии.  Много ми харесва и на мен лилавата свещичка-роза и как си подредила салфетките под нея.

Ето от мен една бърза аранжировка, по случай тортата, която хич не стана "по план"  Mr. Green

Приятен слънчев ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт