Аранжиране на маса - тема 2

• 206 880
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
matze,страхотна си и масата  ти е супер Peaceоткрадвам си няколко идейкии Wink
Hestiq,пиша си поста и отивам да сгъвам салфетки,много ми харесаха,всичко си изпипала много добре Hug
Ягодка,Леля Ог вие си знаете че масите са ви винаги на ниво и то какво  bouquet
Ivira, сигурно много идеи си събрала за маси на морска тема чакаме ги!За подложките..ами правих ги от нещо което не знам как се казва на български Embarassedно е нещо като мека гума,прилича на тези кухненските гъби за миене....утрре ще се рова в нета да видя точно как се казват, ето така изглеждат http://www.babsi.at/images/categories/18.jpg
Как само им намерихте идеята на старите пердета,ами те трябва ада са много горди от факта че са така оценени Peace
Изпратих гостите и пускам снимки...ох как станах фен на тази тема Laughing

пускам и няколко по големи снимки
http://i052.radikal.ru/1008/3a/736afab6ec96.jpg  http://s61.radikal.ru/i172/1008/9c/6b065da30333.jpg http://i068.radikal.ru/1008/e0  /b1a7e4333034.jpg http://s005.radikal.ru/i212/1008/e6/943d085891bd.jpg   http://s61.radikal.ru/i172/1008/a6/1e17dbdeacdb.jpg
Чакам вашите маси  bouquet

# 271
  • DE
Здравейте отново !
Стана пак доста късно, но незнам дали Ще имам утре време да разгледам снимките ви на спокойствие !

Леля Ог, нали знаеш от преди че съм ти фен Two Hearts
На снимките ти със разни вкусотии де... оф и на масите Heart Eyes
Права си със винцето. Една бутилчица липсва, но у нас рядко се пие алкохол и затова все ги забравям тези подробности. Не че няма и винце де и биричка и домашна ракийка.
Но за гости. На мъжо трябва по всяко време да му е бистра главата!
Хестия,  много нежна маса. Хареса ми!!!
Подложките за чаените свЩтички са много сладки.
Искам и аз такивааааа Mr. Green
Салфетките са чудесни.  Обяснила си добре как се правят  bouquet
Но дали аз съм разбрала това е друга тема smile3538
Ягодка, слъчогледите са прекрасни. Дори само една чашка с кафенце да има на масата, обстановката Ще е пак особенно карасива !
Радвам се че си отделила малко временце за нас Hug
Портман, Ще кажа само на теб но тихичко че никой да не чуе Mr. Green
На пердето имаше едни зашити ленти през които се промушваше пръчката на корниза.
Аз ги изрязох и направих "чашки" за цветенцата, а в другите само напъхах салфетките.
Пожелавам ти лек и спокоен морски отдих sun
Ивира, масата ти не е пълна с кич като моята, но затова пък нежна и семпла !
Да, мисля че морските маси през зимата Ще имат съвсем друг финес !
Митонела, хайде сега и вирус. Пожелавам ти бързо оздравяване.
Обичам златната ти маса. Ей такова неЩо оЩе не ми е минавало през ума да спретна.
Но нямам и подходяЩа декорация .Страхотна е. Пръстена на салфетката е мноооого царски!
Деси, ти си последна по снимки Hug
На колажа ти не можах в началото да оценя смисала на масата ти.
Като отворих големите снимки, видях. Морска маса с много карсиви чинии, чашите и те в синьо.
Страхотна е . Гостите ти са били със сигурност очаровани. И тия големи звезди !
И каничката. Снимай я моля те по отблизо, да я разгледам по добре. Много си падам по такива каненца Mr. Green
Казвай бързо сега какво беше менюто eat
Сега съм направо гроги и леглото ме зове smile3524

До скоро момиченца !

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 03:04 от matze

# 272
matze ,и аз трудно си разбрах смисъла на масата в колажа,та затова сложих и големите снимки,за първи път правя колаж Embarassed менюто ми беше рибно Peace пращам ти една снимки как изглежда каничката.....http://i062.radikal.ru/1008/41/ad3a38209d28.jpg и без деко сега.....http://i058.radikal.ru/1008/94/ca9e2969954d.jpg
Mitonela ,много добре аранжирана маса Peaceпръстените за салфетките са много готини,от къде са ти?Аз съм на вълна златна маса,за 20.08 че имаме с милото годишнина..но май няма да правя маса че чакам гостенка от Бг на 20.08 вечерта.Така че ще има малко декорация,не така интимно.
Отивам,на пазар и катао се върна да има поне една маса.... Hug

# 273
  • Плевен
Момичета, много се радвам , че масата ви харесва-няма да казвам колко скоростно я направих, може би можеше още малко да се постарая, но... друг път.Честно казано всичко по масата е от част една коледна декорация, която си купих преди близо две години от Кауфланд, дори има привързани кончета за закачване. Simple Smile
Хубав и успешен ден от мен!

# 274
Hestiq, точно така се опитвах да сгъна поне 5 различни хартиени салфетки и все не ми харесваше, явно ще трябва да се сдобия с платнени. Твоите изглеждат чудесно и "заразително"  Wink

matze, страхотно си съчетала цветовете! Много е красива масата ти! И много ме впечатли как си сложила приборите. Хареса ми и каничката.
Досега кичозна маса при теб не съм видяла, пропуснала ли съм някоя...  Laughing

Mitonela, подредила си царствена маса! С много готини чаши.  Grinning

dessi06, страхотна морска маса! Чиниите си ги поставила много интересно! А лентата по средата я възприемам като пяна на вълна... май се размечтах  Laughing
Тези листове може и на немски да ми ги пуснеш, ще се ориентирам какво е. Могат ли да се мият?
Весело празнуване на годишнината!

Последните снимки са от рождения ден на №4, който започна със закуска в селото на морето (подредих масата от вечерта, затова е тъмно), продължи с разходка из Варна и завърши с вечеря на вилата на баба им и дядо им. Декорацията не е това, което исках, но като за походни условия - толкова. Не успях и да открия нито в София, нито във Варна, нито в Каварна салфетки за девойки, които да не са с Барби или други филмови герои, и все пак да са приказни.
А масата на Леля Ог за принцесата й ми е вдъхновение - още откакто я пусна, планирам тази за рождения ден, но направо ме е срам да си го призная като се има предвид как се получи моята...  Embarassed

Тази е от вечерта на вилата:

# 275
Ивира, много нежни маси! Напълно в твой стил, а снимките ти са невероятни! Харесва ми много масата за рождения ден! Особено балоните, завързани за столовете!
Маце, много дълъг среднощен роман си написала!  Laughing Ами как да не намина, като тук сега е толкова весело! Нали съм Мара Подробната, как ще изпусна джамбурето!?  LaughingМасата ти е страхотна, много романтична, нежна и ...страстна! Харесва ми как си поставила чашите и как си обградила приборите с това интересно цвете, почти във формата на сърце! Избрала си два интересни цята: резеда=нежност и тъмно червено=страст, дълбока любов. Получила се е много интересна комбинация! Масата е достойна за Свети Валентин! Глей сега какъв психологически портрет направих на масата ти!  Laughing А циганката е страшна! Много й отива червеното цвекье! Какво казват ергените по този въпрос?  Laughing
Митонела, бързо да се оправяте вкъщи! Масата..., не я пипай, моля те! Така е чудесна, нищо не й липсва, нищо не е в повече! Комбинацията от тъмно кафяво и златно е прекрасна, направена с много финес!
Деси, чудесна морска маса! Насладих се на големите снимки! Преобразила си каната до неузнаваемост, харесва ми бижуто, което си увила около нея. Чиниите са страхотни, чашите също! Харесва ми как си навила салфетката, а и пръстена за нея! искам и аз такава морска звезда!
Портман, приятно изкарване на морето! Вярно е, пристрастена съм, ама ще те видим теб след някой и друг месец няма ли да си!  Laughing Laughing Laughing Слънчогедите поставих в една стъклена купа с вода, а нея - в една дървена.
Л. О., аз хич нямах предвид, че масата ти прилича на Хелоуинска, просто чисто съвпадение  е, че същия ден си мислех за Хелоуин. Тази тиквена маса е твърде уютна и примамлива, за да бъде Хелоинска! Както се казва в оня виц"...е, нЕма си нищо общо", освен... тиквите, разбира се!  Grinning Hug Слънчогледите няма да ги пипам повече. Такa много ми харесват. Отдавна си мислех за маса със слънчогледи и винаги съм си мислела, че трябва да са поставени в тази купа. Но виж другите цветя от букета, все пак заслужават и те малко уважение, не мислиш ли?  Laughing

Тук използвах пак листата от блокчето на сина, а идеята за увиването на вазата и чашката с цветята с алуминиево фолио, взаимствах от ewa-wiwa от миналата тема. Свещниците са ония, от сламките.  Grinning:

До скоро, момичета!  Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 15:52 от yagodka

# 276
Ивира,масата ти се е получила,и то как Hug,балоните са супер,а калинките са направо  Peace това от което рязах листата се нарича  Moosgummi,аз ги мих с една гъбичка,не точно под течаща вода Stop
Ягодка,чудесна комбинация на жълто и зелено,любима ми е Peace

# 277
Леле Маце,масата ти е достойна не само за Свети Валентин...страхотна е.Много обичам цветя по масата и определено много ми харесва.Свежа,пролетна,весела и подканяща,направо е супер а цвета на цветята червено(бордо) ми е любим. Party Психологичния портрет на ягодка е много  точен Joy...червено=страст...харесва ми  bouquet
Миличка,подложките за свещичките,са пръстените на салфетките Peace
Ягодка,както винаги си на ниво  bouquet.Да ти кажа и аз се пристрастих към вас и към темата Joy,но и  се чувствам прекрасно във вашата компания Hug Hug Hug
Деси06,сигурна съм ,че гостите ти са останали очаровани от старанието ,което си вложила в подредбата на масата  bouquet...А на тези морски звезди им станах фен,определено и мисля да си купя и аз да заформя една маса на морска тематика Party
Ивира,миличка...много лесно е и с обикновени салфетки,ще направя по късно и ще сложа снимка...даже с тях става по-добре,защото не се размества плата и стоят така,както ги поставиш...докато другите много се мърдат и развалят,ако не ги подпреш с нещо Peace Масата ти е страхотна,балоните придават празничен вид и аз съм им голям фен  bouquet
Митонела,твоята маса,също е ненадмината  bouquetМного стилна и приятна маса(златния мотив),харесва ми много  Hug

А сега ето и нещо ново и от мен:

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 21:20 от Hestiq

# 278
Хестия, много красива маса! Стилно, изискано и без грам кич!  smile3501

# 279
  • DE
Привет момиченца !
Аууу, страшни подстрекателkи сте ей Hug
За два дни, две страници сте изписали !
До скоро за две седмици и страница не се пълнеше, само Ягодка държеше флага.
Благодаря ти !
Много ви благодаря за похвалите и милите думи,чувствам се страхотно поласкана.
Деси, пожелавам ви чудесен празник днес ! С гости или не, един юбилеен ден е винаги изпълнен с любов и емоции !
Сега за каничката, не тази, другата искам, мъничката в бяло и синьо.
Дали пък е каничка или на мен така ми се привижда newsm78.
Хестия, ти ме разби. Каквa e тези екстравагантнa масa.
Страхотно нежна . Даже не ми се коментира Blush
Ягодка, смях се на първите изречения от коментара ти.
Ама и като ме удари на поезия край няма ей, че и по никое време ooooh!
Как си описала масата ми, чак тръпки ме побиха. Много романтично Heart Eyes
Имам такива цветя в моята градина и домакинско  алuфолиo, утре дано да имам след обяд време и Щe се опитам да копирам твоята маса. Хареса ми. В предната тема май имаше пак една подобна маса и май беше в розово.
Да ви кажа само че покрай тези декорации  почнах да режа цветя от моята градина newsm50
Досега не съм рязнала и едно цвете, свиди ми се и ми е жал.
При всяко отрязано цветенце ми се раздира свидливото капанско сърце smile3511
Ама как да правя декорация без цвете, не върви Mr. Green
И утре май пак Ще режа от тук
www.foto.bg/data/6735/medium/IMG_001717.JPG
А това е градинската масичка на която си правя деко експерименнти
www.foto.bg/data/6735/medium/019721607.jpg
Май пак се разбъбрих по ноЩите blahblah
До скоро момиченца!

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 03:08 от matze

# 280
  • Плевен
Здравейте,
Hestiq, много хубава, бих казала дори -аристократична маса, браво.
А  ето и моята зеленчукова маса, получи се подобна на тази на Matze, (надявам се , няма да се сърдиш  Peace), важното е , че всичко е от нашата градина  Grinning

А това е причината преди няколко дни да нямам време за масите- една  "неаранжирана "снимка".

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 11:31 от Mitonela

# 281
Еха, браво момичета!  lovekiss  Ей така обичам – на всяко влизане във форума, хоп нова маса или коментар! Супер оживление настана!
Аз си взех белята с едно бебе коте и затова снимки нямам, но ще коментирам изобилно, та чек ще ви омръзне от мен  Mr. Green

Ягодка, напълно те разбирам защо не можеш да се въздържиш от аранжиране!  Laughing Радвам се, че още си тук!  Hug Много си добра в психологическите портрети, признала съм те! Обичам да ги правиш и за моите маси! Трябваше да се досетя, че ще използваш всички възможности на букета  Laughing Много си изобретателна (за стотен път го казвам, но не спирам да ти се възхищавам). Харесва ми и на мен комбинацията на цветовете,  свещниците от сламки са  точно на място на тази маса! Много ме развеселиха и малките обвити с фолио свещничета!

Ивира, само готварската книга ли си чела или и други? Аз съм заклет фен!  А за телепатичните ми умения не знам, но тук често се случва две от нас да се сблъскат с една и съща идея, по едно и също време (има една теория за свободно прелитащите идеи, които само трябва да се блъснат в нечия глава, ама това е тема на един друг разговор, отново свързан със Света на диска   Grinning)
От мен имаш  omm за това, че си редила маси на морето! И при това имаш грижа и за четири деца! Възхищавам ти се! Много са нежни всичките ти маси! Харесах много как си сгънала сините салфетки, с вилицата и лъжицата, ще използвам идеята някой път! На рожденичето желая много здраве и  щастие! Радвам се, че съм те вдъхновила, а масите ти са много весели и празнични! Тук в София има момичешки салфетки и чинийки, които да не са с филмови герои, в парти магазините Асико. Например тези или тези

Маце, и аз съм очарована от “фламенко” масата ти! Не знам защо, но щом я видях, такава асоциация направих!  Много ми харесва как си обърнала чашите, малката прекрасна каничка, цветчетата в чиниите са голяма красота, свеща и наааай-много “огърлицата”! Много красива и наистина страстна маса! И циганката е голяма скица! Благодаря за фенството, надявам се, че си от верните фенове, които харесват и не не дотам добрите ми опити  Mr. Green  Ама и ти с тези дълги постове... сега ме караш и аз да пиша дълго, че нали и аз съм от подробните. Я най-добре да ни поканиш там на масичката за градински експерименти, край басейнчето, в хубавата градинка и да си поприказваме хубаво. А за шезлонга може да се редуваме  Laughing  Hug

Mitonela, да оздравявате бързо!  Hug  Ама вярно много красиви чаши има на тази златна маса! Отдавна ми се искаше и на мен да направя една златна, но нещо нямам достатъчно елементи. Много красиво си сгънала салфетките! От плат ли са или така си ги изрязвала? Докато пишех и ти сложи и зеленчуковата маса, затова да кажа и за нея, че е много хубава и апетитна. Менчето с тиквите (дано не са краставици, че ще ме е срам  Laughing  Embarassed) ми е любимо. Браво за производството!

dessi06, благодаря, много си мила! С тези гъби ме разби! Виждала съм такива, но ми се вижда трудно да се изрежат. В предишната тема имаше схема да се изрежат подложки от хартия във формата на голямо листо, но сега съм на работа и не мога да видя по снимките на кой беше поста (моля да ме извини, ама баба я хваща склерозата  Laughing). Наистина колажът на морската маса не е много сполучлив, изглежда доста разхъвряно. Но от големите снимки съм очарована – много красива и добре аранжирана маса! Харесах страшно чинийките, както и пръстените за салфетките! Каната много красиво си я нагласила с това бижу, а морските звездни са много пищни и красиви! Това, за което пита Мацето е малкият свещник, който много ще отива на едни мои джунджурии в комбинация с едни маси на Ягодка  Laughing Гостите със сигурност са били очаровани, искам и аз да видя менюто!

Hestiq, ами те тези оранжеви маси били съвсем тон с пердетата! Много обичам всичко да е в тон! Красива е станала втората маса, даже ми харесва повече от първата!

Приятен ден и да знаете, че ви наглеждам!

# 282
Здравейте момичета Hugама как си ви обичам само Peace
Днес с моят мъж имаме 5 години от сватбата Heart Eyesнямаше как да направя маса за вечеря и се бях отказала.нали ще дойде гост от Бг и ще сме по пътищата за летището та реших една маса за закуска да спретна,получи се много романтично събуждане.
Момичета,аз до скоро масите си не ги снимах,но започнах благодарение на вас Hugмай е време и в някой готварски да вляза да почна да снимам и не така сполучливите си манджи Mr. Green
Обещавам докато не се науча да не правя повече колажииииии Blush

Mitonela,масата ме вдъхнови и аз да взема да плагиатствам идеята за зеленчукова маса  bouquet
Леля Ог,много лесно се режеше тази гума ли там каквото е,а тези листа моят мъж ми ги намери в интернет...аз имах идея ама не ме бива в чертежите.Утре ще снимам каничката,тя май е от България и капака и е 5 пъти лепен,малкият редово я намира за интересна и май ако още веднъж се счупи няма как да я залепя.
Моята закуска.....много са големи тези снимки,не само маси има да уча как се правят ами и снимки newsm78

# 283
Деси, честита годишнина! Много да се обичате и да се уважавате!   loveuuu За масата... нямам думи! Само една, може би:СЪВЪРШЕНА!!!  newsm20  Подложките и аз ги харесах, трябва да си потърся такива листа, щом могат да се мият!
Митонела, много свежа и вкусна зеленчукова маса! Харесват ми менчетата и обърнатите гюведжета, тиквените цветове. Хубава идея ми давате с Маце! Имам много маси с плодове и нито една - със зеленчуци(освен със салати  Laughing). Какъв пропуск! Поздрави за собственото прозводство! Представям си колко са вкусни!
Маце, казвай адреса, бързо пристигам! Няма да се карам с Леля Ог за шезлонга, мога и върху тревичката да приседна! На твоята снимка тези цветя изглеждат по-лилави, отколкото на моята. Дано да успееш с масата, нямам търпрние да я видя! Да, имам една маса с фолио, даже две, но тогава беше във вид на подложки.
Л. О., дай някоя маса насам, ще й направя психологически портрет, обещавам!  Hug

# 284
dessi06, честита годишнина! Желая ви дълги години нарастващо щастие и топло споделена любов!
А масата е разкошна! Ягодка не й е направила психологически анализ, но го е казала по-рано "червено=страст", при това проявена с много финес и стил!!!  smile3501

Леля Ог, стигнала съм само до "Посестрими в занаята" и "Вещици в чужбина", нещо друго да препоръчаш? Мерси за пожеланията, а салфетките, ще ги имам предвид.
Радвам се, че масите ми ти харесват!

Mitonela, много апетитна и красива маса, харесва ми как си използвала джезветата и менчето, а най-много ме впечатлиха цветовете от тиква - аз нямаше да се сетя да ги снимам преди да ги сготвя...  Mr. Green

Hestiq, масата е много светнала и стилна, определено платнените ти салфетки са хит!

yagodka, хареса ми как си сложила приборите - винаги има някаква оригинална идея в твоите маси  Hug

Следва доматено-тиквено-босилковата маса, дето я мисля от неделя. Добре, че имахме гости, да се събера да я реализирам:

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 15:21 от Ivira

Общи условия

Активация на акаунт