Аранжиране на маса - тема 2

• 206 872
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
Imam malak vremenen problem s kirilicata, za koeto mnogo se izvinjavam, zatova njama da komentiram sega, samo ste pusna edna masa  Grinning:

Peace Peace Peace

# 301
  • На морето!
Леле, момичета, големи красоти творите! Ще опитам и аз да открадна някоя идея, въпреки че с малкия ми е малко трудно дори салфетки да сложа на масата  Embarassed

# 302
  • DE
Здравейте момиченца Hug
Пускам снимки и изчезвам.
Ще ви разгледам по- късно на спокойствие.
Сервиза е на мъжо на прабаба му на нейната прабаба  blahblah, и преди да съм го метнала(сервиза де) да ходи в пенсия реших да го у(o)вековеча smile3505

Лека вечер !

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 01:19 от matze

# 303
Здравейте, мили аранжорки!

Ягодка, чакам си психологическия портрет на масата  Laughing Дано успееш да се включиш скоро!  Hug
Момичета, благодаря за похвалите за пчеличковата ми маса!  Hug

Маце, битовите чинии си ги купих чааак от Панагюрище и много си ги харесвам!
От първата ти масата много не се вижда, но ако махнеш фолиото ще стане по-красиво  Laughing Много остри ръбове си направила, изглежда някак режещо. Харесват ми чашите, цветята и влакчето. Втората маса много добре си я... разхвърляла. Харесва ми, много е весела и има много подробности, заради които да я разглеждам отново и отново. Интересни съчетания си направила – бонбони, миди, цветя, дори виждам и някой любими вещи на мъжа ти  Laughing Като цяло ми допада. А сервиза е много хубав, не го пенсионирай още!
Ивира, да, пчеличките ги правих аз за тортата с принцесата. То масата стана главно заради тях и восъчната пита, която имам от много време. Лентите са обикновена панделка. Такава връзвам на вилиците, имам в много цветове. Май се води сатенирана панделка, от най-тънките. Нарязах ги на кръгчета и ги лепнах със силикон (ако помните ви казвах, че си взех пръчки силикон от магазините за левче. Нагрявам със запалката и лепя.).
Масата с многото свещи и за мен е “мечтателна”, много е романтична!

Деси, продължаваш да ме изненадваш, всеки път имаш нова визия! Много ми харесват салфетките с цветята и онези прекрасни свещници в средата на масата. Едната чаша с какво е пълна?

new leaf, няма от какво да те е срам – масата се е получила добре, уютна и нежна. Не спирай да аранжираш!

Меридит, това ти ли си? Не мога да те различа от черните точки  Mr. Green

miravarna, радвам се, че показваш маса! Много е нежна! И завиждам за свещниците! Харесва ми и щипката-маргаритка!

От мен една маса за закуска с остатъците от слънчогледи (направих я още в неделя, но нямах време за писане)

Приятен ден на всички!

# 304
Здравейте милички Hug
Сътворили сте невероятни маси,докато отсъствах...страхотни сте  bouquet
Леля Ог ,влюбих се и в чашките ти за кафе,много ми харесват...леле колко съм влюбчива hahaha Mr. Green
От къде са,страхотни са ?
Ивира миличка,успяла си да сгънеш салфетките,браво-много добре се е получило Hug
И масата много ми харесва,очарована съм  и от идеята за купата с цветя и от лунната маса,направо се разтапям от романтика и екзотика Mr. Green  bouquet

Ох,Деси06...твоята маса този път ми е любима Party
Обожавам екзотични мотиви и в обзавеждането и в аранжирането....Тези твои подложки и аранжировката в средта на масата,направо ми навяха едни романтични мисли...страхотна аранжировка искам още маси на тази тематика Hug  bouquet Чакам с нетърпение следващата Peace

new leaf миличка,за времето с което си разполагала,си се справила страхотно Hug.Очакваме следващата маса с нетърпение  bouquet

Ягодка,видях идеята за рапаните и ми харесва много...БЛАГОДАРЯ  bouquet Hug

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 11:02 от Hestiq

# 305
Ох момичета от много приказки,забравих за масата hahaha Joy

Заповядайте:

Тя е подобна на предната,но все пак малко по-различна Mr. Green

# 306
Ивира, как ги правиш тия маси, не знам! Едно такова ... небрежно сякаш си ги правила, а излъчват толкова финес и уют! Никога не слагаш много неща по масата, ама явно който си има талант за тез неща, си има!   bouquet Най-много ми хареса масата за принцове и принцеси. Снимките на всичките ти маси са невероятни, явно освен да аранжираш маси, имаш талант и на фотограф! Айде, стигат ти толкова четки!  Laughing Heart Eyes Нашата маса няма да я пренасяме нито аранжирана, нито неаранжирана, защото просто не е наша, както и доста от нещицата, които сте виждали по масите ми, защото бяха за временно ползване.  Mr. Green Чашите просто ги поставих в купичките и те залепнаха така, не се наложи с нищо да ги закрепвам допълнително.  Laughing
Маце, прастарият сервиз е оживял върху тази маса и се е подмладил! Има още живот в него, не го хвърляй! Цветята са много красиви, и както установих от собствен опит - доста трайни. Най-много ми хареса небрежният начин, по който си сгънала и поставила салфетката в дръжката на каната за кафе! А най-много ме разсмя термометърът за вода!  Laughing Да не изчезнеш пак някъде, ей. Ние не сме все още на етапа с кашоните. Вече знаем кога ще се пренасяме, как ще се пренасяме, но не известно къде ще се пренасяме.  Mr. Green Така, че моя милост се прави на брокер и търси подходяща шатра да се подслоним с катуня.  Laughing Иначе за аранжиране ме сърбят ръцете, ама се опитвам да се въздържам...  Laughing Питаш ме дали Малката Ягодка ми помага... Ами още не се е сетила да дърпа покривката, но аз не бързам, и това ще стане...  Laughing Laughing Laughing
Деси, много красива маса! Харесва ми кафяво-оранжево жълто. Харесват ми и цветенцата в лодките. Подложките обаче най-много ми харесват! Особено малките, за чашите!  Crazy
miravarna, много е нежна масичката ти! Свещниците са сладурски! Харесва ми как си сгънала салфетката и си поставила маргаритка!
new leaf, съжалявам, че така са се стекли обстоятелствата, но ти не трябва да съжаляваш, защото масата ти е много нежна, официална и изискана! В крайна сметка, украсата трябва да е балансирана, иначе - пречи. Много обичам орхидеите! Харесха ми салфетките, покривката и свещичките. Създала си много уют, надявам се сътрапезникът ти да го е оценил! И чийзкейкът е страхотен!
Хестия, при теб нещата са много официални, както винаги! Идеята за цветенцата в рапанчетата са на Леля Ог от нейната страхотна морска маса.  Hug
BELL-, благодаря ти!  Blush Blush Blush Заповядай при нас - весело и красиво е!  bouquet
Леля Ог... Дръж се сега, ще ти гадая на маса!  Laughing Първата маса със слънчогледите: съчетала си топлото кафяво с топлото жълто, сладкият мед и вкусните палачинки, красивите слънчогледи и работливите пчелички направени от захарно тесто от собствените ти ръце, грижливо си подредила приборите в салфетка и си ги увила с кафявите панделки, изгладила си прилежно винаги снежнобялата си покривка, артистично си поставила жълтата и кафявата салфетка и по детски си защипала щипките със слънчогледите... От всичко това, мога да заключа, че ти си подреден човек, понякога до педантизъм(покривката,свещите, салфетката), топъл и щастлив(цветовете, слънчогледите), работлив(пчеличките), открил своето място(в приготвянето ястия, аранжирането им), артистичен по начина, по който си подредила слънчогледите в десния ъгъл и панерчето с щипките, общителна и мила по писанията ти!  Grinning Heart Eyes Hug  bouquet Все се чудя каква зодия си... Ако се водя по нещата, които изброих, трябва да си Водолей, с асцендент Дева, да имаш в хороскопа си Телец и Близнаци....  Laughing Laughing Laughing Направо кажи каква зодия си, че да не гадая. Laughing  Hug) Като ти дойда на гости, моля те, направи ми такава торта, като тази с куклата, чадърчето и шапката!   bouquet
На втората маса много ми хареса как си поставила слънчогледите в купата и свещичките върху чашите!

Тия дни ме мъчеше една дилема... Видях едни подложки... в индийско лилаво... Та дилемата ми беше: "Да ги купя ли, да не ги ли купя?"... Вие как мислите, купих ли ги?  Laughing

# 307
Hestiq, благодаря ти! Чашките за кафе са ми подарък, но ми се струва, че ги гледах в Джъмбо. Много си ги харесвам и ми се иска да ги съчетая и с някакви чинии. Виждам, че ни каниш на сладолед, ще дойда с удоволствие на тази хубава маса!

Ягодкеее, много се забавлявах с твоя пост!  Laughing Много хубави психопортрети ми правиш  Hug Аз съм зодия дева, с асцедент близнак, или поне така помня  Laughing  И всъщност в хороскопа нямам нищо друго, освен дева и близнаци (бай бяха общо пет, не я разбирам много тая наука). За някои от нещата си права (ненормалното ми желания за ред, което сега е на истинско изпитание заради котето), но за други грешиш (никак даже не съм мила  Mr. Green). Но при всички положения е ясно, че ще се пристрастя към портретите ти!  Hug
Хайде намирай по-бързо шатра и включвай бързо интеренета, че да се наслаждаваме на красивите ти маси!

А за дилемата... кога ще видим подложките?  Joy

# 308
Л. О.Laughing Laughing Laughing, ха познах Девата, ама не знаех, че тя е основната! Хи, хи, и Близнаците познах!  Значи скоро някой ще има рожден ден, освен мъжът ми... и баща ми...  Laughing Laughing Laughing Подложките ще ги видиш скоро, скоро...  Wink  Party Hug Дай да го видим това коте!  Grinning

# 309
  • DE
Здравейте момиченца Hug
Преди да съм почнала да се правя на "поетеса"( нямам много време),
само да ви кажа че много ви се радвам, и ви държа постоянно под око newsm43
Вечер ми е най- спокойно и тогава ме удря на поезия Mr. Green
Разгледах ви. Доволна съм Hands Clap
Ще ви досаждам по късно пак, но за жалост без маса.
До скоро момиченца !

# 310
Леля Ог,чашките са приготвени за коктейл от пиле(салатка) ...така че ви каня на ракийка JoyPeace

Ягодка,аз много обичам всичко да е официално и лъскаво...от зодията е Mr. Green-везни Party

# 311
Хестия, значи много празнични маси се очертават в скоро време! Party Grinning:
Маце, "... а ето, среднощ е, а няма те още!..." Laughing Laughing Laughing

Понеже днес много говорих, да покажа и малко дела.  Laughing Пак експлоатирах цветенцата с неустановен цвят  Grinning:

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 01:08 от yagodka

# 312
  • DE
Така, поразгледах снимките ви основно Hug
Похвалили сте моята хаотично- разхвърляна маса. Благодаря ви Hug
Признавам си че май доста я "претоварих", не ми хареса никак Blush
Ягодка, ти Що мЪ издадИ сега Blush
Не е тИрмометър, а риииба, бяла риба Mr. Green

Масите ти са пак ей така, сладурско уютни.
Имам ги тези цветя в моята градина, в различни цветове. Дълго цъфтят, а и във ваза се задържат дълго. Аз всяка година си суша за сухи букети. Сините с белите  цветенца в средата най си ги обичам.
Не знам какво е "индийско лилаво" но сигурно е мноооого лилаво Mr. Green
Очаквам с нетърпение да видя новите подложки babydust7
Деси, много изискана маса!
Като я мернах първо си казах "ООО, шефска маса". Екстравагантна !
Кафяво и жълто, страхотна комбинация !
Ама така е то... Като си имате разните му там шарени работи за декорация, пък аз разчитам само на моите цветя от градината.
Какви Ще ги декорирам зимата не знам ooooh!
Ивира, в твоите снимки "витае" винаги едно детско, мило пресъствие.
На масите ти винаги има много чинийки чашки, вилички...
Мноого ми е топличко и уютно при теб Hug
miravarna, добре дошла. И при теб e много изискано.
Много спретнато колажче си направила.
Надявам се редовно да пишеш и  показваш снимки тук !
new leaf, гостите ти със сигурност са били доволни. Ще се радвам да покажеш накоя масичка в която си вложила повече време !
Менина, престраши се. Пък може на дребосъчко да му хареса и да стои мирен smile3541
Хестия, сега ми се иска маса в друг цвят. От тип, първата която показа Praynig
Леля Ог, да ти кажа честно, очаквах маса с друга аранжировка от теб.
От типа на "Алиса в света на чудесата". Къде ееееее?
Не че тази не ми харесва, напротив. Вече бях писала че много обичам кафяви чаши за кафе.
Успяваш с малко неЩица да размечтаеш човек.
Но пък искам и куклена маса smile3511
Мернах ти тортата в оная  другата вкусна тема от която много се дебелее. Комплимент!  bouquet

СледваЩите дни съм в къЩи и ако мъжо не реши  да се юрнем за на някъде Ще му спретна една масичка.
До скоро момиченца !

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 03:31 от matze

# 313
Здравейте, мили аранжорки!  Hug

Hestiq, аз ракийка не обичам, но коктейл от пиле.... ама много даже!

Ягодка, да, в понеделник имам рожден ден, но се надявам  да не сме вкъщи и затова не съм планирала маса. В същия ден имаме още трима именници- детето, мъжа ми и баща ми, надявам се да празнуваме някъде заедно.
Отново много добре си експлоатирала цветчетата - харесва ми как си ги сложила в чашката при мидичките, а и във водните чаши стоят много красиво! Харесва ми и как си подредила чашата и приборите!  Ех, горките петленца!
Ето заповядай: коте!

Маце, теб вярно те хваща музата посред нощ  Laughing За зимата не се притеснявай- снежни топки, шишарки и борчета има навсякъде, ще декорираме на воля!
А тая маса "Алиса в страната на чудесата" от къде ти хрумна  newsm78 Не ми влиза даже в плановете за следващите десет маси  Mr. Green Ако съдиш по тортата, тя беше за подарък на едно момиченце и празнувахме  у тях. Аз даже и снимки не можах да и направя като хората, че не ми стигна времето.
Но обещавам да помисля по въпроса за куклената маса!

И за да не съм с празни ръце, ето няколко плодово-зеленчукови идеи, в които се влюбих:

Пожелавам ви приятен ден!

# 314
Страхотна тема! Случайно попаднах в нея и съм възхитена. Оставам с много приятно чувство и ваш фен. Позволете да ви чета, а и когато мога нещо ще покажа и аз.

Общи условия

Активация на акаунт