Аранжиране на маса - тема 2

• 206 860
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Леля Ог,страхотно коте си имаш Hug
Много е сладко...и аз преди време си имах такова,чувствах се страхотно,със страшно много енергия ме зареждаше и много ме обичаше и аз него Flutter.Ракошна животинка,даряваща много любов Peace
Само не знам как ще си опазиш мебелите и пердетата Party
Масата е точно "Алиса в страната на чудесата" Mr. Green

matze,съвсем скоро(като намеря свободно време от малките бясове Crazy) Crazy...ще имаш масата,която пожела Hug Joy

galemi,добре дошла Hug
Ще се радваме да се присъединиш към нас и да покажеш своите маси Peace

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 23:05 от Hestiq

# 316
Здравейте момичета Hug
Не се мяркам много напоследък но имам гости и съм все в движение Wink
Всичко което видях е чудесно ....много красиви маси,много ми харесаха всички.Пускам една закуска за да дръпна темата напред Peace

правя много маси но напоследък забравям да снимам...но ще наваксам  Heart Eyes
Hestiq,Леля Ог,Ягодка,Мatze масите ви са много красиви  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
galemi ,чакаме те тук Peace
Леля Ог...котето е страхотно сладко пухкавко Laughing

# 317
Деси, много красива маса за закуска!

От мен една гроздова маса с новите подложки в индийско лилаво  Grinning: :

# 318
Ягодка,Деси...страхотни маси  bouquet
Ягодка,този път твоята маса е някак по-специална от друг път.Топла и подканяща,много ама много ми харесва Hug
Подложките съща са супер и цвета ми харесва и всичко ми харесва Joy Hug

# 319
Здравейте, редовно ви следя и се възхищавам на всичко, което творите. За първи път се включвам с нещо, доста трудно ми се видя и снимането и качването  и оразмеряването на изображението, все ми се струва че не мога да го представя в цялост, както искам. Надявам се да добия вашия опит и да не сте много критични, но приемам всякакви съвети и мнения. Hug
За вас:

# 320
  • тук
черпя за Имен ден на сина ни Александър

и ви моля да ми стиснете по палец да е по-добре болното ми момиче и да не продължи безкрайно работната ми среща следобяд, за да мога да подредя първата празнична маса на момчето ни

П.С. това ми е първи работен ден и все още не съм ви изчела и разгледала; обещавам да го направя скоро и тогава ще похваля всички заслужили  Grinning

# 321
Леля Ог, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и много щастлива!   bouquet Честит имен ден и на тримата именници вкъщи! Весело изкарване на днешния ден!  Hug
Портман, честит имен ден на твоето момченце! Да се оправя бързо и дъщеричката ти!  Hug
Сирен, добре дошла! Много красива маса си направила! Харесват ми как си поставила свещичките върху подложка от спагети, а също и цветенцето, забодено в талиетелете! Ако очакваш критики, едва ли ще ги намериш в тази тема!  Grinning  Hug

Ягодка,Деси...страхотни маси  bouquet
Ягодка,този път твоята маса е някак по-специална от друг път.Топла и подканяща,много ама много ми харесва Hug
Подложките съща са супер и цвета ми харесва и всичко ми харесва Joy Hug

Laughing Сигурно, защото този път има и нещо за хапване!  Laughing Благодаря ти, Хестия!   bouquet

# 322
Леля Ог, честит рожден ден!!! Желая ти винаги добро самочувствие, весело настроение и утолен апетит!!!    bouquet

Честито и на всички именици! Да са живи и здрави!

Весело празнуване и чакаме празничните маси!  Mr. Green

yagodka, честити подложки! Много хубава маса си наредила с тях!

dessi06, страхотна ваза си избрала за розата! Исками се да я видя в центъра на следващата маса!
Разхвърляните цветенца също са много симпатичини и, моля те, издай ни с какво си забола салфетките!

siren, добре дошла! Надявам се, че ще се чувстваш сред нас уютно и няма да ни се връзваш на коментарите!  Mr. Green

"Мексиканска маса" спретнах набързо преди да подаря слънчогледите за рожден ден:  Crazy

# 323
Леля Ог,честит рожден ден и от мен!
Нека здравето и късмета,са винаги с теб..

Момичета,страхотни маси Peace
Портман,какъв празник е днес?
И аз имам Алекс и значи има празник?
Да са ни живи и здрави

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 20:59 от Hestiq

# 324
Честито на всички именници,да си живи и здрави!

Леля Ог,честит рожден ден!Да си жива,здрава,щастлива и много обичана жена!

Наздраве на всички,весел празник!

# 325
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЕЛЯ ОГ!
Желая ти много здраве и любов и все така неуморно и вдъхновено да превръщаш делника в празник, а празника- в тържество на красотата!
[/color]
Всичко най-хубаво и на тези , които имат именници днес-да са ви живи и здрави
.

Момичета, показали сте страхотни маси, но просто нямам време и сили за подробен коментар.Имате моите поздравления  smile3501
Ягодка, последната ти маса ме очарова- много топла  и уютна.

# 326
  • тук
Lelia Og, chestit praznik! Pojelavam zdrave, gotvarsko I jitejsko vdyhnovenie, tyrpenie kym lubimite hora I bezbroj sbydnati jelania Simple Smile nazdrave I ot men

# 327
Мили момичета, от сърце ви благодаря за вниманието и за хубавите пожелания, много сте мили и много ме зарадвахте!  Hug  Heart Eyes

Hestiq, да ти е жив и здрав и твоят именик!

portman, честит имен ден и на твоето момченце! Да сте здрави всички, много щастливи и винаги вдъхновени от това, което правите! Тортата ти е прекрасна, а малката с ръчичката е чудесна идея! Много красиви салфетки си намерила!

galemi, добре дошла! Очакваме масите ти!

Hestiq, Деси,  котето е голямо сладурче, признавам си, въпреки, че хич не харесвам животни у дома. Много е добричко за сега, но изглежда ще става все по-палаво, за мой ужас  Laughing Мебелите пръскам с един спрей, за да не ги драска, дано успея да ги опазя, че иначе котето отива в нечий двор  Mr. Green

Деси, много сладурска масичка за кафе! Харесва ми съчетанието на цветовете, самия сервиз, онази прекрасна извита ваза за розата и начъна, по който си възала каната!

Ягодка, да са ти честити новите подложки, да си ги ползваш със здраве и в новата къща да имаш една по-голяма маса, за да можеш да си правиш мноооого аранжировки! Тази маса наистина е по-специална- по-празнична, по-изпипана, като за списание! Салфетките са страхотни! Много ми харесва и как си сложила по едно листо под всеки свещник! Не мога да видя какво си сложила в чашите за вино Подложките наистина са прекрасен цвят! А обърнатата чаша във фруктиерата е поредната ти оригинална идея!   bouquet

siren, добре дошла! Масата ти е много красива! Всичко по нея ми харесва, всичко е добре съчетано, а виждам и някой много интересни идеи! Харесвам латинката върху фетуцините и свещите върху спагетите! Малките панделки също са много симпатични! Очаквам още маси!

Ивира, слънчогледите с царевицата са разкошни! Чудесна идея, много красива маса!

От мен днес една предпразнична маса, а утре ще пусна и тази от рождения ден (който все пак празнувахме у нас, че и гости имах)

Приятен ден на всички!

# 328
Леля Ог,направо ми се преядоха пъпеш и малинки.....СТАРХОТНО Hug Hug Hug

# 329
Леля Ог невероятна си!!
Така ме мотивираш,че и аз отивам да се захващам с някой красоти,които да наравя.

Общи условия

Активация на акаунт