Аранжиране на маса - тема 2

• 206 844
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Страшна работа, момичета! Депресирате ме с толокова много талант на едно място  Tired

Страх ме е да похваля някоя от вас, щото може да изпусна друга, която заслужава не по-малко.

Но признавам, че сте недостижими, а аз продължава да се старая Simple Smile))))))

И другите снимки

http://dimov.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album23

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 23:32 от silviti

# 512
kakva e temata na detskoto parti .sori no tuk njmam kirilica.az pravih shrek parti a edna drujka kostenurkite ninndja moga i za igrite da ti dam ideq.

# 513
Привет, момичета!  Hug

Чудесата тук нямат край!

silviti, масата ти създава настроение за дъъълга неделна закуска! Много ми харесаха приборите ти, чиниите и купата.

Леля Ог, невероятна си, както винаги! Чакам с нетъпрение разработкатат ти на тиквено-призрачната тема!

yagodka, приятно разопаковане на кашоните! Много ми се иска скоро да видя "полусънната маса"!

Dina767, много ми харесават новите цветове, които използваш, и как ги съчетаваш! Прекрасни маси!

dessi06, масата ти със слончетата е много елегантна! Особено чашите за бургунско и нежните рози - великолепни са! Хареса ми и нежната зелена маса.

miravarna, много красива маса, наредена върху "облак" - хем романтична, хем закачлива!

sillfida, много идиейни маси! Изпипала си всички детайли!

Честито на всички рожденици! (макар и с голямо закъснение) Да са живи, здрави и щастливи!!!

От мен само две есенни маси от вилата, че вкъщи се вихря засега само почистващо-ремнотно, а не аранжорно:

Слънченва седмица, момичета!

# 514
привет на всички в темата bowuu
отдавна ви разглеждам, много хубави неща показвате;
включвам се с една есенна маса за двама:

# 515
Mickie,добре дошла в темата  Hug
Есенната ти маса ми хареса  bouquet,особено кътчето с плодовете,как си ги съчетала с тези топки... PeaceСвеща и шишарките,а това какво цвете е в края,защото не се вижда добре?

# 516
merydit благодаря за милите думи!
това са изкуствени есенни листа, привързани  с опаковъчна, оранжева панделка Hug

# 517
Здравейте, тук е много красиво!  Flutter
Леля Ог, страхотно ти се е получила "извънредната" маса!
silviti, Mickie, много са красиви вашите романтични маси за двама!
Ivira , колко е хубаво на открито!!! Искам и аз на вилата!

# 518
  • DE
Здравейте момиченца Hug
Сегаааа...!
Никаква есен и никакви есенни маси при мен Mr. Green
Докато от ветрове и студове не ми се обрули и последния цвят в градината Ще ви "тормозя"
с моите летни маси Mr. Green
Пускам 1,2,3,4....и тн. снимки и бягам newsm52
Ако имам време и възможност тази ноЩ Ще ви изкоментирам едно хубаво blahblah

До скоро и спокойна вечер !

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 00:30 от matze

# 519
Здравейте милички Hug
От известно време не съм се включвала с маси и коментари,но Ви следя и много Ви се радвам  bouquet
Всички сте сътворили чудеса,направо съм очарована  bouquet
Добре дошли на новите момичета Hug
Леля Ог,чакам приетото от теб предизвикателство за екзотичната маса,която ми обеща Mr. Green
Нямам възможност да пиша,но се надявам скоро отново спокойно да се включа и то с нови идеи Peace
Дина,Ягодка-невероятни сте...с нетърпение чакам да видя масите Ви и новите аранжировки  bouquet

Момичета нямам възможност да изброя всики поименно,но Ви се възхищавам много много и се радвам,че ви има  bouquet
Поздрави и до скоро Hug

# 520
Здравейте, момичета!
Не сте много активни напоследък... Ами вземете се в ръце, де!  Laughing Hug

Mickie, много приятни за окото цветове си избрала за твоята маса! И на мен ми хареса как си съчетала ябълките с декоративните топки!
Маце, много красива лятна маса! Как се размечтах за слънцеее...! Даже и чашите са полегнали по лятному! Grinning
Ивира, а на твоите маси какво хубаво слънце грее! Всичко ми харесва по тях, всичко! И ментатата, и жълтите малки цветенца, и яйчицата, и препечените филийки!
silviti, много изпипана маса е твоята! Дълго я разглеждах и й се наслаждавах! Личи си, че с мерак си я подреждала и снимала. Най-чаровни са червените цветчета, поставени върху приборите!  Heart Eyes

Не си мислете, че съм приключила с коментарите...  Wink

Ето най-накрая и от мен една маса. Онази, полусънната  Laughing:

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 10:43 от yagodka

# 521
Flowers Jack O Lantern Flowers Jack O Lantern Flowers Jack O Lantern

Май днес пак ще си говоря сама...afwitch 

Днес е Хелоуин, и макар да не е български празник, е много забавен за всички деца, включително и за моите. Flowers Jack O Lantern

Подредихте ли масата за довечера? Моята е вече готова. afwitch

Ето я и тиквата(много съм горда с нея  Blush)

Приятно прекарване на празника, за който го празнува! Flowers Jack O Lantern

Аз вече приготвих разни дребни лакомства за децата, които очаквам да звъннат довечера на входната врата.

afwitch

Flowers Jack O Lantern Flowers Jack O Lantern Flowers Jack O Lantern

# 522
Ягодка, страхотна е Хелуинската ти маса! Тиквата е много добра!
Ето и аз да си цопна моята маса,която я затрупах със сладки неща Simple Smile

# 523
# 524
Нашата хелуинска маса.. Laughing Laughing
Като гледам вашите,те са направо безобидно красиви.. Hug Peace
Ние сме привърженици на ужасите Mr. Green Mr. Green Mr. Green,затова реших да ви спестя снимки от яденетата и детайлите в къщи Mr. Green hahaha

bouquet  bouquet  bouquet за всички вас !

Общи условия

Активация на акаунт