Аранжиране на маса - тема 2

• 206 844
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Хелуинските ви разрботки са убийствени, в пряк и преносен смисъл Simple Smile))

Аз бях млако в есенно-носталгично настроение, което се изля върху една маса. А пък тиквената ми тема предстои да бъде разработена Simple Smile)

И другите снимки

http://dimov.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album24

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 23:25 от silviti

# 526
А, ето и малко тиквени аранжименти, макар не и за маса Simple Smile

http://dimov.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album26

# 527
Уааауууууууууууууу.....супер Хелуински маси сте направили всички...браво момичета....  bouquet  bouquet  bouquet
Ние нали тук не го празнуваме...поне все още не...и затова нямам маса от този празник.

Честит ден на будителите!  bouquet

# 528
Здравейте, мили момичета !  Hug
Голямо отсъствие му ударих, но имам извинителни  бележки!
Една от трите ми есенни маси отпадна, защото се забавих твърде дълго и листата загубиха прекрасните си цветове  Sad  Е, нищо, да има идеи и за другата година!

basis, Ivira, Apr, много благодаря!  Hug

silviti, много се радвам на твоята активност, много нови и красиви маси! Дълго разглеждах  масата в червено  и не спирам да се чудя как може да сложиш толкова различни едно от друго неща, които не би трябвало изобщо да си подхождат и в същото време масата ти да изглежда толкова красива и уютна! Много приятно настроение носи, явно имаш усет! А пък новата.... много е добра! Всичко си е на мястото, всичко е много красиво! Няма да коментирам отделните елементи, защото ми харесват всичките, само ще отбележа колко оригинално си използвала каничките (тези за сос)! Харесват ми и тиквените ти  аранжименти!

Ivira, както винаги успяваш да сътвориш прекрасни маси на всякакви места и с всякакви материали! Салфетките ти са много красиви! И много ми харесва как си накичила шишарките! Много са ти живи масите и си представям, че съм там и се наслаждавам на гледката и на украсата!

Mickie, добре дошла! Много ми харесаха листата и свещника! Очаквам нови маси с интерес!

Маце, както винаги си различна и със собствен стил! Много красива маса, много топла и дори ми се вижда романтична! Пиши по-често, че ми липсваш като се загубиш!

Hestiq, имаш огрооомна черна точка! Че аз се отчетох за предизвикателството Crossing Arms Я разгледай назад и търси една тигрова маса! То беше ясно, че съм объркала понятията за екзотично, ама съм се разписала  Laughing Ако не го признаваш, дай насоки!

Ягодка, радвам се, че отново виждам подредени от теб маси! Първата- топла, синя и много нежна! Честити ти придобивки, със здраве да си ги ползваш и често да ни ги показваш!
Тези чинии нови ли са или съм ги забравила  newsm78
За хелоуниската шапки долу!  ommПросто си страхотна! Много стилно и много красиво! И с тези запалени свещи е много мистична! Паячетата също ми харесват и пръстените от фолио, а салфетките ми напомнят на рокли! За тиквата получаваш бурни аплодисменти- идеална е!   bouquet

miravarna, много вкусна маса! А тортата ти е впечатляваща! Много ми харесаха тия малки стъклени бурканчета с бонбони! Другата година, живот и здраве, ще взаимствам тази идея, да знаеш!

hameleon2, много стилно синьо! Снимай поповече и по-едричко, че ние обичаме подробностите  Laughing

Аууу, Фио, много зловеща тая маса! Не е за малки деца!

Такааа....
Сега от мен две маси в духа на Хелоуин- едната е за трима, а другата за гости. Темата на празника беше котки и затова те са водещ елемент. Изрязах от черен картон и залепих големи котки отстрани на вратите, но забравих да ги снимам. Имаше и покани с котки, свещи, свещници, сандвичи...

Първата:

Втората:

И който иска да види цялата галерия, да заповяда тук!

Лека нощ на всички и до скоро!

# 529
Благодаря ви момичета!
Леля Ог и двете ти маси ми харесват много! Незнам как имаш търпение за курабийте с паяжини,аз все не мога да се наканя да ги направя. Котките са много готини,как ги изряза? или ги купи готожи?

# 530
 Здравейте момичета!

Най-после подобаваща активност в темата, явно всички са се трудили и творили- по всичко личи- невероятни аранжировки видях!

Леля Ог , не мога да не започна от твоите грациозни , мистериозни котараци... Страхотна и идея и още по-страхотно изпълнение! Всичко е много изчистено и оригинално, и двата вида свещи /свещници- толкова идейно!!!Черната също е много красива, а за тиквите и твоите и на Ягодка завиждам- тук намерих само най-обикнвени...Поздравления  и за двете маси и всички лакомства по тях!

Ягодка-привет! Много ми харесва новата ти маса-имам предвид самата маса- обожавам всичко дървено в натурален вид - и аз не бих слагала покривка , когато позволява случая!Естествено и аранжировката в синьо много ми харесва- нежна и уютна маса , а за Хелоуинската... просто по цялата маса е изписано- "сръчност и изобретателност"!!!Чакам ощееее!

silviti- много , много елегантна е последната ти маса, и романтична и стилна-всеки детайл по нея е  красив- чудесна е !
От "червената" много ми харесват чиниите и нежните червени цветове "кацнали" по тях  bouquet

miravarna- много веесел и цветен Хелоуин е имало у вас- и вкусен естествено!

Маце- аплодисменти за лятната маса и настроение!Много  красиво  са  сгънати салфетките ти , оригинално с полегнали чашите и чудесно се е получила комбинацията на цветове!  bouquet
Mickie- радвам се , че се включваш с маса - много е хубава масата за двама и чакаме още идеи от теб!

Ивира-за кой ли път ми се приисква да съм на тези твои маси... винаги ме обхваща едно спокойствие като ги гледам!

Аз също изчезнах за доста време , но бях изцяло ангажирана с един друг "проект" и дори мислех да не правя изобщо маса за Хелоуин ,но ме хвана срам след като всички около нас бяха обзети от празнично настроение- включително и вие Heart Eyes

И всички снимки:http://picasaweb.google.com/108616958419970965535/HalloweenTable … 34726085614080322

# 531
Момичета, поздравления от мен!  bouquet Страхотни хелоуински наси!!!

# 532
Много се радвам, че се появихте!  Hug Hug Hug

Л. О., страшна си!!! Както винаги невероятни идеи и страхотно изпълнение! Напълни ми очите с красота! Избрала си много красиви тикви, направила си много оригинални свещници, котките са очарователни, но най-много си харесах котенцето-момиченце!  Heart Eyes Другото коте боядисахте ли го в черно, за да е в тон с празника?  Laughing Hug Перцата страшно много ми харесаха, за лакомствата нямам думи! Със сина ми разгледахме албума и дълго се възхищавахме на мъфинчетата с шапката, духчето и метлата.  Crazy Тортата, разбира се е невероятна! Фаворит от всичките Хелоуински маси ми е подредената с лакомствата и пластмасовите чинийки и чашки!  Но другите не й отстъпват по никакъв начин! Нямаш равна!!!  newsm20 И сега като съм те почнала, да коментирам и крушово-гроздовата ти маса: напълно в твой стил: оригинална и уютна! А есенната, е много топла и приятна за окото! Не спирам да се възхищавам как всеки път съчетаваш аранжировката с подходящ сладкиш, торта или някакво друго красиво лакомство! Аз съм най-върлият ти фен, да знаеш!!!  Heart Eyes Hug  bouquet Питаш ме за чиниите. Те са от един много стар сервиз, в предишното ни жилище стояха забутатани в един кашон и така и не намерих време да ги разопаковам. Все имах надежда, че са останали 3 комплекта, но уви, останали са само няколко големи чинии и две малки. Благодаря за пожеланията и комплиментите!   bouquet
Дина, както виждам, за пореден път сме мислили почти еднакво, визирам паяците.  Laughing Естествено, както винаги, ти си мислила по-красиво!  Grinning   bouquet Твоята Хелоуинска маса е много нежна, и паяците, и те са много нежни! Моите станаха малко грубички, направих ги от хартията с която е покрита масата, но поне са в тон със страшната тиква.  Laughing Най-много ме впечатли паяжината! Невероятно хрумване! Масата ти е е много изящна, както всичко, което си правила до сега! Вплела си в нея красота, финес и изобретателност! Есенната ти маса е много топла и уютна и само творец като теб би видял есента в такива нетипични краски, любимо мое съчетани е на синьо и кафяво. За пеперудената, какво да кажа!? Нежна и ефирна! Благодаря, че пълниш очите ми с красота! Никога няма да спра да се възхищавам на твоите творения!   bouquet
Brontolo, много страшно у вас!  newsm09
miravarna, много интересен поглед на Хелоуин - откъм сладката и веселата му страна! Страшно идейно! Харесаха ми чантичките- тикви, бурканчетата, пълни с лакомства и белите кофички с червените бонбонки! Тортата ти е невероятна, както и моркоените ти страшни мъфини!!! Червено-бялата е много интересен прочит на класиката! Много ми хареса покривката, както и свещниците-кафези! Аспержената е много интересна и оригинална и като хрумване, и като изпълнение! Браво!   bouquet
hameleon2, много красива маса в синьо! Само увеличи големината на снимките, моля те, че да я разгледаме подробно и дай някой коментар в допълнение.  Grinning Hug
Меридит, ще го празнувате Хелоуин като порасне малката гъбка!  Heart Eyes Много ми хареса синята ти маса!   bouquet
silviti, много карсиви аранжировки, и на масата и  тиквените! Хареса ми съчетанието сребро-топло кафяво, както и тези красиви пръстени за салфетки, самите салфетки, сосиерата с цветенцата, свещта - много красиво, наистина!   bouquet
Алекс, много нежна маса е твоята с малките розички и бледозелените свещи!   bouquet

Все още не съм приключила с коментарите...  Grinning

Дина, не знаеш колко малко ми трябва, за да се настроя на аранжорска вълна. Сутринта те прочетох и ей ме на тук!  Laughing

Една есенна маса от мен, за да видите и другата страна на тиквата ми  Grinning:

# 533
 Ягодка, мноооого ти благодаря!!! Hug

За похвалите , но най-вече за това , че си толкова изпълнителна и дори и никой друг да няма наоколо , ти тук ли си, значи ще има красота , светлина и мноооого изобретателност за съзерцаване!
Много красива есенно , тиквена маса , а познавайки те - спокойно можеш да направиш поне още 3 маси с тези тикви и свещници- напълно различни една от друга! Формите по масата се допълват страхотно- високите свещници и вазата на , която си поставила тиквичка newsm10 Начина по който си поставила приборите...  Heart Eyes

Относно моята Хелоуинска маса - умишлено не я направих много страшна , защото малкия не е от много смелите и не се впечатлява , а напротив - заобикаля от далече всичко костюмирано , та било то и любимия Барни , а да не говорим за призраци , вещици и т.н. Не ми позволи да му сложа никакъв костюм , накрая беше костюмиран и нарисуван като малко кутре Mr. Green

Паячетата обаче му харесаха- те са направени от неговия пластелин и малко жица, и след това напръскани с черен спрей. Паяжината е от мрежата на една негова топка, черните цветя са от Великденската ми маса ( тогава бяха жълти) -и тях не ги подмина спрея , а в средата на масата е опаковъчна хартия , която ми взе здравето докато се опитвах да я изгладя Crazy

# 534
Паячетата обаче му харесаха- те са направени от неговия пластелин и малко жица, и след това напръскани с черен спрей. Паяжината е от мрежата на една негова топка, черните цветя са от Великденската ми маса ( тогава бяха жълти) -и тях не ги подмина спрея , а в средата на масата е опаковъчна хартия , която ми взе здравето докато се опитвах да я изгладя Crazy

Laughing Е, какво да кажа сега!? Невероятна си!!!  bouquet За останалото благодаря много!  Blush  bouquet Ще си помисля... за тиквите... Laughing

# 535
  • DE
Здравейте момиченца Hug
Аз Ще се наредя след вас и като някой паразит се възползвам да не правя коментари Outta Joint
Абе спестявам си мастилото на химикала hahaha
Към всичко написано до сега от вас се присъединявам но Ще си побърборя и аз макло Heart Eyes
Ще карам "по- накратко"
Хораааа, страхотни маси сте подредили!!!
Дина, почвм те сега теб.
Абсолютен финес и нежност лъхат от снимките на твоите маси.
По онази втората с пеперудите много се захласнах. Тиквеничковите снимки са бужута.
Деси, много ми харесват подложките, като ти видя снимките ми се струва че вчера съм била у вас Hug
Много уютно и домашно ми е при теб. Липсваше ми само детското столче Hug
Мира и ти си наредила една вълшебна маса. Харесват ми белите кофички!
Силвити, много изискано при теб. Стилно,  всеки детайл е на мястото си.
Ивира, аз нали съм си градинарски фрийк много ти харесвам снимките с подредена маса на фона на градината.
Бронтоло, на мен пък ми хареса масата ти. Развесели ме, въпреки че въобЩе не си падам по такива вампирски работи ooooh! Менюто и партито сигурно е било страхотно у вас.
С удоволствие бих видяла и снимки на менюто af
Л. Ог, ей страхотна си. Абсолютен символ на тайствено и мистериозно. Голямо рязане на котки е падало у вас. Но съм сигурна че без малката веЩичка си нямала да се справиш.
Много ми хареса и дюлено крушен масата. Уважавам много хората които уважават даровете на природата Mr. Green
Ягодка, добре си се завърнала. Ей, страхотно "хранително" кътче.
Малката ягодка не избяга ли с писъци като ги видя тези паяци лазеЩи по масата?
Есенната маса ми е много уютна.

Леле ужас, пак се разбъбрих. Добре че не се появявам редовно тук Joy
Да не съм без ниЩо едно малко масенце за следобедното кафе. Не мислех днес да пиша но като видях   как сте се разписали да не остана и аз назад smile3540
НиЩо особенно, но много обичам на мъжо усмивката като види че съм му спретнала кафенце и неЩо сладичко.

До скоро. Прекрасни стe  bouquet

# 536
Здравейте отново!
miravarna,  Дина, Apr, Ягодка, благодаря за комплиментите, много сте мили всички!  Hug Радвам се, че ви харесаха масите ми, правих ги с огромно желание!

miravarna, курабийките с паяжинки ми отнеха най-малко време от всичко приготвено за празника. Получиха се изненадващо лесно, самата паяжина е от шоколад. За котките си изпринтих една картинка, изрязах, очертах върху картон и после използвах за шаблон. Изрязвам с макетно ножче и става много лесно. Изрязах осем малки, осем средни и четири големи котки. Плюс 12 средни за поканите  Mr. Green Голямо рязане падна!

Дина, разглеждайки изисканата ти хелоуинска маса си мислех как винаги намираш подходящите аксесоари за всеки повод! Като прочетох, че сама си направила паяците, паяжината и дори покривката... нямам думи, наистина си неповторима! Разгледах албума с огромно удоволствие, изследвах всички детайли! Благодаря!  bouquet

Ягодка, много хубави неща си ми написала, много ти благодаря!  Hug Котенцето-момиченце е шеф-диригент- не спира да ми поставя задачки, все има претенции кое къде да се сложи, как точно да се направи... ужас! И тортата е по нейните нареждания. А тази маса, която ти харесва най-много, е изцяло подредена от нея. Помисли си хубаво за роднинството, че няма да ви е лесно  Laughing  Малкото коте се маскира на крадец на храна и цяла вечер се дебнахме #Cussing out
Сега за теб! Радвам се, че отново си на линия и се надявам отново на всяка страница да грее поне една твоя снимка! Много красива есенна маса, тиквата е страхотна и от другата страна, малката тиквички върху шишето също много ми харесва, виждам и любимите си малки чиниики и съчетанието на трите цвята, което много ми липсваше! Старите нови чинии много ми харесахи вярвам, че ще им измислиш много аранжировки! Подкрепям и думите на Дина за това, че щом си тук, значи ще има красиви маси, а също и за броя на масите, които можеш да сътвориш с тези тикви Laughing  Hug

Докато си напиша всичко и Мацето ме изпревари! Маце, тъкмо се чудех къде си и много се зарадвах като видях, че си пуснала маса! Благодаря ти и на теб за комплиментите! Ти пак си направила романтична лятна маса! Най-много от всичко ми хареса стъкленото ботушче, много оригинално!

Хайде лека нощ и до скоро, защото имам още едни тикви за показване (но сигурно утре, че днес няма да остане време)!  Hug

# 537
Дина, много стилна маса си ни показала отново! Много ми хареава! Паяците ти са страхотни,нараво са като бижута.Даже ми идва да си сложа един като брожка върху една бяла блуза...Тиквите също са много готини.
Ягодка, есенната ти маса е много натурална.С дървената ти маса,чиниите,листата и плодовете...всичко е толкова природно.Тиквата е много добре изрязана. Миналата година и аз изрязвах малки тиквички като твоите с чаените свещи.Много нежно стоят.
Маце, харесва ми цветовата ти комбинация!

# 538

Завладяваща маса!

Може малко да ви отегча, но се върнах в началото на темата и ще си позволя да припомня най-големите ви красоти... или поне тези, които мен страхотно ме впечатляват  Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 23:29 от silviti

# 539

Много ми е топла и приветлива тази маса. От нея лъха хем елегантност, хем непринуденост  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 23:30 от silviti

Общи условия

Активация на акаунт