Казусът "Дойчин Кръстев"

• 5 422
  • 51
  •   1
Отговори
  • София
Красивото синеоко момче с гениален ум и забележителна харизма.
Можеш ли просто да изчезнеш и да започнеш отначало?
Можеш и за захвърлиш переспективата да завладееш света и да скъсаш всички връзки с миналото си и хората, които си обичал, за да вземеш чужда самоличност и да изчезнеш от себе си?
Казусът "Дойчин Кръстев" отваря толкова много въпроси.

# 1
Пак ли е изчезнал някой. ще го търсим ли. или са го намерили вече.

# 2
Намерили са го.
Каквото и да предполагаме, истината ще е съвсем друга. Той си знае - никой не бяга от хубавото...

# 3
  • София
О, не, темата не е за търсене на някой изчезнал.
Този, специално, отдавна го смятаха за мъртъв.

# 4
Четох, че според Хоровиц най-голямата мечта на Д. Кръстев е била да бъде американец.
Може би това го е подтикнало да се "роди" с ново име.

# 5
  • София
Да станеш американец не е толкова сложно.
Особно ако учиш в елитен колеж имаш стипендия и си красив, посрещаш президента и според общественото мнение носиш потенциал на роден лидер с бляскаво бъдеще.
И си умен, разбира се.

И изведнъж.. просто захвърляш всичко и изчезваш.

# 6
  • out of space
Еееее трябва да ме направят почетен член на гугъл  Tired

# 7
  • София
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=497311
Може би просто се е наложило да изчезне.
Все пак доста години е живял с измислени имена, работил е, постигнал е някакъв стандарт.
Сега го разобличават с име на загинало дете.
А  ако това е недоглеждане от страна на служителя от отдела за защитени свидетели...
.http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=497311

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 23:36 от Aisha

# 8
а той с какво се е занимавал след като си е сменил името ?

# 9
Моля за малко подробности...Нещо не схващам много от тоя казус Дойчин...

# 10
# 11
Да станеш американец не е толкова сложно.
Особно ако учиш в елитен колеж имаш стипендия и си красив, посрещаш президента и според общественото мнение носиш потенциал на роден лидер с бляскаво бъдеще.
И си умен, разбира се.

Със сигурност нямаше да има проблем "да стане американец" по легален начин.

Предполагам, че в началото е действал така от чиста глупост и детинщина, а после е било късно да се откаже.

Малко ми е странно това обяснение обаче - "в България всички лъжат и крадат", казано за началото на 90-те от едно 15-16-годишно дете. А и това упорито отричане, че е българин и нежеланието да поддържа връзка със семейството си... Интересна история.

# 12
Имайте предвид, че не всеки изчезнал човек иска да бъде намерен дори от близките и семейството си. Това момче може да е имало причини да прекъсне контактите с двете семейства, но може и просто да го е обхванала някаква форма на авантюризъм или нещо подобно.
Ние тук колкото и да цъкаме с език и да питаме "ама как може така", нито ще му разберем мотивите, нито пък е наша работа да го съдим.
Но си представям в какъв шок са сега близките му.

# 13
това , че не иска да поддържа връзка със семейството си го разбирам ,
познавам такива хора и аз съм била такава ,
но това , че е взел чужда самоличност не разбирам с какво го е облагодетелствало и защо е такъв проблем ...

# 14
Ами с друго име ще го намерят по-трудно. Нямам представа какви са били мотивите му. Но за да отказва 30 дни да си каже истинското име  Rolling Eyes направо не ми се мисли.

Общи условия

Активация на акаунт