Да спасим Д-р Людмил Пеев - секция по изгарания в "Пирогов"!

• 29 962
  • 88
  •   1
Отговори
# 30
до доцента аз лично нямах допирни точки,освен,че беше казал на съпруга ми,че е много сложно положението и,че трябват 2000лв за екип,а когато исках да си тръгна и му казаха,че имам проблем с др.ргирова той недойде и не ми обърна внимание

# 31

Мили майки,

Аз съм майка на един голям младеж ,който през 2008г. след инцидент пострада тежко и получи долна парапареза.Започнахме с усилена рехабилитация и физиотерапия.За съжаление немарливи рехабилитатори от известна софийска болница изгориха крака му при процедурите.Веднага се обърнахме към клиниката по изгаряния в Пирогов. Един от редовите доктори каза ,че не е нужна пластика ,че ще се оправи и така с првръзки, но лично началник отделението беше категоричен за операция. След него всички останали повтаряха в един глас - операция.В същото време докато чакахме за превръзка се запознахме с много хора с пластика ,чиито рани бяха се отворили наново.За сина ми една операция и обездвижване щяха да се отразят негативно - той беше започнал да прохожда с бастуни. Ние отказахме пластика и отношението на лекарите коренно се промени. Започнаха да ни гледат като навлеци и да ни навикват, при положение ,че и тримата работим в системата на здравеопазването. Един ден попаднахме случайно на д-р Пеев.Той единствено се нае да го лекува и след три месеца крака на сина ми напълно зарасна.Поклон пред специалиста и човека д-р Пеев.Това желание да оперират е продиктувано не от грижа за болния, аот желание да получат парите от клиничните пътеки ,от които една голяма част отиват в джоба на оператора.Така става източването на здравната каса . За съжаление в този грях е обвинен не друг ,а д-р Пеев.  Призовавам всички негови пациенти да напишат протестни писма срещу уволнението му до следните инстанции:
До Национална агенция " Медицински одит" към МЗ
До Министъра на здравеопазването,
до  етичната комисия на Лекарския съюз,
до Националната здравна каса
до Районната здравна каса
до медиите
В писмата трябва да посочите трите си имена ,адрес и телефон за обратна връзка ЕГН не е нужно.Аз ще намеря адресите на тези институции и ще ви информирамПо отношение на доц. Дяков имам следната информация - настоявал да оперира тригодишно момиченце изгорено отпред на гърдите ,където пластика въобще не е подходяща ,защото на момиченцето ще му растят гърдите и пластиката не се разтяга.

# 32

Изпращам ви адресите и тел. на институциите ,пред които трябва да защитим д-р Пеев

Изпълнителна агенция „медицински отид”
в сградата на НМКЦ
Телефон:
(02) 8050433, 8050435, 8050465

Приемна на НЗОК за консултации на граждани: София 1407, кв. Лозенец, ул."Кричим" №1
Информация и връзки с обществеността - 9659 159, 9659 128

РЗОК - СОФИЯ–ГРАД
1408 София
ул. “Енос” 12-14
тел.: 02/ 965 67 46
факс: 958 0925
e-mail: sofia@nhif.bg
директор: д-р Глинка Комитов

БЪЛГАРСКИ ЛЕКАРСКИ СЪЮЗ
Административен секретар Десислава Василева /до етичната комисия/
   Бул. "Акад. Иван Гешов" 15
   София
   1431
   България
+359 (2) 954 11 69; 954 11 26; 954 11 81
+359 (2) 954 11 86
   http://www.blsbg.com

# 33

Изпращам ви адресите и тел. на институциите ,пред които трябва да защитим д-р Пеев

Изпълнителна агенция „медицински отид”
в сградата на НМКЦ
Телефон:
(02) 8050433, 8050435, 8050465

Приемна на НЗОК за консултации на граждани: София 1407, кв. Лозенец, ул."Кричим" №1
Информация и връзки с обществеността - 9659 159, 9659 128

РЗОК - СОФИЯ–ГРАД
1408 София
ул. “Енос” 12-14
тел.: 02/ 965 67 46
факс: 958 0925
e-mail: sofia@nhif.bg
директор: д-р Глинка Комитов

БЪЛГАРСКИ ЛЕКАРСКИ СЪЮЗ
Административен секретар Десислава Василева /до етичната комисия/
   Бул. "Акад. Иван Гешов" 15
   София
   1431
   България
+359 (2) 954 11 69; 954 11 26; 954 11 81
+359 (2) 954 11 86
   http://www.blsbg.com

Още утре аз ще пиша до всички посочени институции и ще защитим напият доктор Simple Smile Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 34
Моля Ви за координати на Д-р Пеев. Моят син се изгори с гореща вода. Оперираха го преди около 3 седмици и му направиха пластика, но сега има проблем с донорското място. Искаме да посетим и друг лекар, а доколкото разбирам от всички постове тук, горещо препоръчвате д-р Пеев. Благодаря Ви предварително.

# 35
0899933232 дано по-скоро се оправи детенцето ви,съжалявам,че чак сега отговарям!!!

# 36
zdr. mami  az i moqta dy6teri4ka sme v PIROGOV tq e na 1 i 2 meseca s izgarqne ot voda d-r Viktorova mi kaza 4e e kategori4na plastika a tq e s 3 stepen na mnogo deca im e minalo bez operaciq molq daite kordinati na d-r Peev blagodarq predvaritelno!!!

# 37
zdr. mami  az i moqta dy6teri4ka sme v PIROGOV tq e na 1 i 2 meseca s izgarqne ot voda d-r Viktorova mi kaza 4e e kategori4na plastika a tq e s 3 stepen na mnogo deca im e minalo bez operaciq molq daite kordinati na d-r Peev blagodarq predvaritelno!!!
Изпратих ти на ЛС координатите му.Успех.

# 38

Не позволявайте пластика във никакъв случей,мойта дъщеря се изгори с чай,отново трета степен и сега всичко е наред е има белег,но той ще се заличи с времето!

# 39
mamamimi5.
казвам се Петя бях в 13 бокс до 15.Декември 2010 със сина ми на 1.1г, разпитай ще ти кажат и напуснахме за да се консултираме с д-р Пеев. Искаха да ни правят пластика и на двете длани понеже сина ми се беше подпрял с ръчички на една печка.
Понеже във вторник ни бяха сменили превръзките отидохме вчера при д-р Пеев по негова препоръка човека каза : Нека да е след поне 3 дни за да НЕ ТРАВМИРАМЕ детенцето. Вчера - 16.12.2010 доктора ни свали превръзките и едната ръчичка дори я оставихме без превръзка , а на другата ни направи отново превръзка за около 4 дни. Дори за нас - хора които не сме лекари е видно че няма за какво да се прави пластика- ръчичката със свалената превръзка вече си има нова тънка кожичка която скоро ще заздравее напълно само с мазане с крема който ни препоръча другата ръчичка е по-зле , но и при нея е започнало възстановяване. Няма абсолютно за какво да се прави пластика за каквато настояваха Аргирова и Викторова. Изродите от Пирогов (защото не се сещам за по-меко определение за тях) щяха да осакатят детето и да го обричат на години страдания докато израства , а може би за цял живот само за да вземат 2000 лв, за които ни караха да подпишем декларация. Лъжат че е невъзстановима кожа , а д-р Пеев казва че е НЕЗАМЕНИМА кожа , което си е така поради сецификата й. Понеже сме от Враца съпругът ми беше отишъл при една много добра кожна лекарка в града ни - д-р  Якимова (прекрасен човек) и и обяснил случаят ни и и задал въпроса тази кожа невъзстановима ли е или незаменима, отговорът - незаменима и му казала не позволявайте операция.
много мога да пиша , но да ви кажа свързвайте се с д-р Пеев, който е прекрасен ЧОВЕК за консултация поне. Жалко че вече не е в Пирогов където да може да помага на повече хора.
На изродите от клиниката по изгаряния не трябва да им се разминава това че са направили много пластики когато не е било нужно. Заедно трябва да направим нещо по въпроса.
lazarinadimitrova - благодаря ти за препоръката на д-р Пеев и куража да постъпим така
Желая на всички дечица бързо възстановяване и без пластика ако найстина не е необходима.

# 40
    " Лекарите " в тази клиника наистина заслужават да бъдат изобличени. Те уволниха д-р Пеев за да не им пречи да въртят бизнес с човешкото страдание. Моля Ви  ,напишете всичко това до Агенция " Медицински отид". Адресът го има в моите публикации по- напред.Пишете и изпратете писмото по пощата ,като си напишете адреса и телефона. Другите институции ,до които писах си измиха ръцете ,че уволнението на д-р Пеев  не било техен проблем, въпреки че съм написала много ясно как се източва здравната каса с неоснователни операции и как нагло се взимат пари от хората за избор на екип. Дано от медицинския отид да обърнат внимание. newsm78

# 41
mamamimi5.
казвам се Петя бях в 13 бокс до 15.Декември 2010 със сина ми на 1.1г, разпитай ще ти кажат и напуснахме за да се консултираме с д-р Пеев. Искаха да ни правят пластика и на двете длани понеже сина ми се беше подпрял с ръчички на една печка.
Понеже във вторник ни бяха сменили превръзките отидохме вчера при д-р Пеев по негова препоръка човека каза : Нека да е след поне 3 дни за да НЕ ТРАВМИРАМЕ детенцето. Вчера - 16.12.2010 доктора ни свали превръзките и едната ръчичка дори я оставихме без превръзка , а на другата ни направи отново превръзка за около 4 дни. Дори за нас - хора които не сме лекари е видно че няма за какво да се прави пластика- ръчичката със свалената превръзка вече си има нова тънка кожичка която скоро ще заздравее напълно само с мазане с крема който ни препоръча другата ръчичка е по-зле , но и при нея е започнало възстановяване. Няма абсолютно за какво да се прави пластика за каквато настояваха Аргирова и Викторова. Изродите от Пирогов (защото не се сещам за по-меко определение за тях) щяха да осакатят детето и да го обричат на години страдания докато израства , а може би за цял живот само за да вземат 2000 лв, за които ни караха да подпишем декларация. Лъжат че е невъзстановима кожа , а д-р Пеев казва че е НЕЗАМЕНИМА кожа , което си е така поради сецификата й. Понеже сме от Враца съпругът ми беше отишъл при една много добра кожна лекарка в града ни - д-р  Якимова (прекрасен човек) и и обяснил случаят ни и и задал въпроса тази кожа невъзстановима ли е или незаменима, отговорът - незаменима и му казала не позволявайте операция.
много мога да пиша , но да ви кажа свързвайте се с д-р Пеев, който е прекрасен ЧОВЕК за консултация поне. Жалко че вече не е в Пирогов където да може да помага на повече хора.
На изродите от клиниката по изгаряния не трябва да им се разминава това че са направили много пластики когато не е било нужно. Заедно трябва да направим нещо по въпроса.
lazarinadimitrova - благодаря ти за препоръката на д-р Пеев и куража да постъпим така
Желая на всички дечица бързо възстановяване и без пластика ако найстина не е необходима.

Искрено се радвам,че Ви помогнах и,че още повече хора разбира що за човек е доктор Пеев!!!Нека се обединим и както каза да направим нещо по въпроса ИЗРОДИТЕ да ги разкарат,а да върнат ЧОВЕКА помогнал на толкова много хора!!!

# 42
blagodarq na vsi4ki ! Neznam tazi sy6tata Viktorova samo me izkarva lo6 roditel kaza 4e nqma da mine bez operaciq i samo my4a deteto no ako se izpi6a nqma da me priemat otnovo oh mami tolkova sym obyrkana neznam ne iskam da izbyrzvam NEZNAM KAK DA POSTYPQ mnogo mi  e trudno :ooooh:D-r Peev trqbva da vidi deteto za da kaje kakvo misli no kak da stane???

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 13:52 от mamamimi5

# 43
blagodarq na vsi4ki ! Neznam tazi sy6tata Viktorova samo me izkarva lo6 roditel kaza 4e nqma da mine bez operaciq i samo my4a deteto no ako se izpi6a nqma da me priemat otnovo oh mami tolkova sym obyrkana neznam ne iskam da izbyrzvam NEZNAM KAK DA POSTYPQ mnogo mi  e trudno :ooooh:D-r Peev trqbva da vidi deteto za da kaje kakvo misli no kak da stane???

0895191935 обади ми се когато можеш нека поговорим по тела ще чакам!!!!

# 44
Здравейте мами,и мен са ме изкарали много безотговорна майка ясни са ми тези работи щом отказвам операция със свински кожи или от донорско тяло.Абе нямам думи за тях ама детето ми се възтановява и без пластика бавно и постепенно то не става като с магическа пръчка ,но сме добре. Обадете се на д-р Пеев той ще ви каже как да се консултирате с него. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт