Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 23 198
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
# 541
  • До Балкана
Абе и мен зъби са ми пред очите, нали споделих, че прозират сериозно...... ooooh!
Понякога, супер боди! И аз съм си харесла метъл бебе-боди, но още не са ги пуснали в обръщение! Simple Smile

# 542
  • Бургас
Понякогаthumbsup

Далче,да се грижиш за зеткото и скоро чакаме снимка с ново зъбче !

Късмет и на Алекс на Каро с пробиването на зъбчето !

# 543
ДалчеHug

Понякога, бодито и модела са супер!  Hands Thumbsup

Деа днес е неприсъщо (в смисъл, повече от обикновено  Mr. Green) неспокойна и кисела! Вечерта доста си поплака и едвам се успокои преди малко... Дано нощта е спокойна и аз подозирам, че зъбки я дразнят. Кой знае, обаче, кога ще избият. На брат й, първич зъб изникна на осем месеца...

Хайде, спокойна вечер на всички  Hug

# 544
  • някъде тук
 smile3515 smile3514 Ще откача ако още някой ми каже че бебето ми е дебело честно ви казвам  #2gunfire Имах гости досега  една братовчедка с бебе на  8 месеца и като се започна едно сравняване ама моето така та защо и твоето не така .........  И накарая не издържах и я отрязах като ми каза че Жорко е дебел защото бил още на мляко   Shocked е това ми трябваше изнесох една лекция за ранното захранване ама сега ме е яд защо въобще си хабих нервите с прости хора Crossing Arms Ама на каво да е бе бебе на 5 месеца  на пържоли ли ooooh!

Та тя започнала от 3 месеца с пюренцата, та вече яде всичко и попарки и сиренце и масълце и кис мляко нишестенце кашички и какволи още не..........  ,и като започна давай та давай и за да ме ядоса повече седнахме на масата и аз като учтива домакиня съм нарязала салата сложих вечеря ,и тя започна да му дава от сиренцето от доматчето  пък накрая започна да му топва хлебче във мазната свинска кавърма която  бях готвила #Crazy #2gunfire Е показа ми нагледно .  Абе бясна съм с две думи  Crossing Arms
А понесох и още една обида за количката побутна я и коментара беше много е тежка пък и не е маневрена я виж нашата  ........... Ей хора тая ме побърка направо  ама ние да не сме на състезание  или на конкурс на кой детето е по - по- най Rolling Eyes Пък какви дрехи му купувала маркови.....  абе спирам че  така съм набрала че сега ако ми попадне  пред очите ще я изям с парцалите нагла кукувица ще ми обижда детето тя #2gunfire

Извинете ме ама имах нужда да се оплача Hug

# 545
  • София
ДВ!  Grinning
Понякога, жестока е Анетка!   superuu
d-Roz, радвам се, че дели е по-добре, да минава и да го забарвите! Нашата педка не изписва АБ току-така, на големия още не му е изписвала.  Peace
Далче, не се давай душа!  Hug
janichka, поздрави за добрите мерки! А защо ще му правиш компрес - подуха ли му се крачетата? Rolling Eyes

За смукането на палеца съм писала, ама пак ще напиша - на моята кръсница дъщеричката си го смука само до 2 г. В резултат на което пръста и беше станал по-тънък от другия, а цялата горна челюст до такава степен се беше деформирала, че палеца си влизаше свободно нагоре да го смуче при затворено чене. Костваше им години и хиляди левове за да оправят захапката.
Всеки си преценява, разбира се, но за мен това е голям ужас, особено след като го видях с очите си. Предпочитам 100 пъти залъгалка, която по никакъв начин не промени захапката на сина ми /има страхотни зъби и захапка по принцип/, въпреки че я смучеше до 1г.10м. Раздели се с нея много лесно и без никакви драми, затова сега оставям Макс да си рови в устата, но усетя ли цокане на един единствен пръст веднага му давам залъгалката. Hug

Бела, отстреляй дивеча! Хич да не ти пука.  Hug Аз също отнасям коментари за дебелините Максови /вече е 8,400  bowuu/, но пък днес една жена ме изненада приятно - така му се радваше от сърце /и той на нея/ и накрая му целуна крачето.  Laughing

# 546
Добър вечер, дами!

Ето, че най-после ми останаха няколко минутки за форума...

Благодаря на всички ви за вдъхнатия кураж! Hug Стели, явно няма скоро да си дойдем във Варна за мое огромно съжаление. Финансовото ни положение все още е трагично, Ники не може и в Разград да си намери работа. Помолила съм всичките ни познати да се оглеждат и ослушват за свободни работни места, особено в Морската стоолица, но сега май навсякъде е много лошо положението и отникъде- нищо. Sad

D-Roz, радвам се, че сте по-добре! Hug
ДалчеHug ! И това ще мине и ще забравиш... Късмет на всички бебешори с поникването на зъбчетата и дано не ги мъчат много! Алекса засега само от време на време мрънка и яростно си дъвче пръстчетата, моето рамо или брадичката ми, но не се е вкисвала и не е вдигала температура.
Янче, мнооого яко боди!
Яничка, поздравления за добрите мерки!
Бела, успокой се, душко, не си хаби нервите! Нали знаеш, че да се ядосваш означава да наказваш себе си за грешките на другите?!  Hug

Аз сега си чакам пералнята да извърти, мятам дрехите на простира и се трупясвам. Лека нощ и сладки сънища!  Sleeping  sleepuu

# 547
Моя милост няма да може днес -- възникна ми работа, дано Люс да ме толерира. Споделете моля колко струваше прекараното време в Джъмборе-то? (Плами, аз онзи ден нямах това джъмборе предвид, а забавленията на Люска.)
Мяуче, първият път е безплатно. После еднократно посещение е 20лв, а с карта за 4 посещения излиза 12.

А за майчинството - аз още си чакам парите за март  #Cussing out зарадади счетоводителя ни...  #2gunfire

Бела, защо не я отряза още в началото.  ooooh! И аз хич не понасям някой да ми дава съвети, които не съм поискала, пък и са абсолютно против моите виждания  Whistling

Ние днес ходихме до джамборето. Пак беше приятно  bowuu Айде, повече мами да се съберем за другия път, че е по-весело  Party

# 548
Belaaaa, мила моя не се хаби за таз...
Аз сега уча Гадинелка като я попитат за "памперс" да казва"Духни тука", нещо като Д Г Д , ама на  Crazy испански  Twisted Evil За сега само духа детето, ама ще се научи до ден два и ще се пробваме на някоя лелка  Laughing
Много съм ненормална ей, дори си признах на какви глупости уча детето Blush

# 549
Добър вечер мацки!
Ние въпреки променливото време доста добре се разходихме!
Бела хич не си я слагай тази на сърце!Ей много ме е яд на такива хора,всеки си знае какво да прави,ако иска и едно уиски да налее на детето си и цигарка да  му запали,че то е толкова голямо вече.Всеки сам решава за себе си!
Това с пръста ми е болна тема,че Сияна не иска биберон,но пък за сметка на това ръката и е все в устата и вече има няколко опита точно с палеца.Не знам как ще се одучим.
Аз чакам майчинство за май,до 14.05 ми изплатиха всичко,но според мен беше малко по-малко от другите месеци.
Колко мляко трябва да давам на Сияна когато и замествам цяло хранене,до сега и давах по 150мл,на АМ пише 180 но на мен ми се струва много?
Отивам да мия чинии и ще полягвам,че Сиянка от няколко дни в 5 часа е кукуряг,а така хубаво спеше до към 7 Crazy
Лека нощ!

# 550
Да се отчета и аз!

Днес му сложиха на Калоян третата ваксина-Пентаксим.Направи такова шоу на лекарката, че.....
Той е 8450 ( мъжа ми каза, ако не се беше изходил преди това щеше да удари 9-ката Mr. Green) и с впечатляващите за док. 72,5 см.
Аз се чудя защо така бързо му стават къси панталоните.Иначе той хич не е дебел newsm78 даже му е плоско коремчето, гривнички има само на ръчичката, крачетата са му супер слаби, а гъзето му точно мъжко-мъничко, стегнато дупенце!
Иначе док. не пропусна да каже, че не искала и другия месец да качва кило и нещо, трябвало да забави малко темпото. Ама аз какво да направя като той всичко обича, ето днес съм му дала пъщърнак със спанак и пуйка, еми ужасно е , но на него си му харесва, даже си пее до като яде.
Той вече е като струна, постоянно е изпънат и само чака да му се опрът някъде краката за да стъпи.Даже като го слагам в количката така се изпъва че не могга да го накарам да се свие, рогато още от малко (козирог е).

Утре ще ви се похваля с новата ми продибивка, повъчах си лятна количка, само се моля мъжа ми да не разбере колко струва, че ще ме четете във вестника #Crazy  беше пределно ясен като купувахме първата-''Ще дам 1000 лв но друга няма''
Излъгах го че новата струва 80лв а тя е 585лв

Хич не им се връзвайте на разни откачалки, много мразя хора дето като са изгледали едно дете си мислят, че всички деца са като техните или по-назад от техните, имам си и аз една такава комшиика , дето ми иде да я гръмна всеки път  като я видя.тЯ не стига че е супер тъпа, а и не дава да и обясниш, то за тва детето и тази година кара 2-ра пневмония.Тя била сигурна че имало алергична кашлица, аз само като гу чух как му хрипат гърдите.....направо лошо ми стана.Та добре че го заведе на лекар.
Също така седнала тя ми казва че имала кърма само 4-дена, после на сутринта като се събудила вече я нямало #2gunfire Сигурно и е излетяла в небено! Седнала да ми обяснява да не давам пюретата на хип, че били гадни , на Ганчев били по-хубави, по-вкусни и дрън дрън.....Само като започне израза-''Ти сега ще видиш, той ще започне това, той ще започне онова'' се изприщвам Аман от тъпи хора...................ааааааааааа и аз се ядосах!!

# 551
Добро утро !

Шаманчииии, Честит Рожден Ден ! Бъди здрава, много щастлива и обичана !

# 552
Кристинче, малко си прекалила, с  редуцирането на цената на количката  Joy! Ще чакаме да се похвалиш  Hug !

Бела , спокойно, колко още такива срещи ще имаш   Grinning ! Не се вързвай !

Охх, последно време все повече хора ме питат - Кърмиш ли ОЩЕ ??? След отговора ме гледат недоумяващо  Mr. Green ! Е, не мога да си обясня , кое му е странното- да кърмиш бебе на 3 месеца  Rolling Eyes ?!!
 Представям си дълго кърмещите майки, с големи деца на какво са подложени  Crazy !

Танче  Hug , дано му намерите работа на Ники, при това тук ! Нали в по - големия град възможносттите са по големи ! Стискам палци  fingerscrossed !

Яна, страхотна е Анетка, от къде я снабди с тая красота ?

На всички бебоци тръгнали по пътя на първото зъбче, пожелавам безпроблемно избиване ! Стас ще го замоля да се въздържа от подобни изяви, рано му е  Laughing !

ПП: Искам да отслабнаааааа, мама му старааааа  smile3514 !

# 553
ДУ!

СтарHug !
Шаманче, честит рожден ден! Желая ти много здраве, безкрайно щастие, пламенна любов, истински приятели и безброй сбъднати мечти.

Кристинче, айде, чакаме снимков материал на това чудо лятна количка за 600 лв. Да ви е честита и със здраве да си я ползвате!

Хубав ден на всички!

# 554
  • Бургас
Шаманче,Честит рожден ден !
Да си винаги усмихната и много щастлива !!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт