Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 23 198
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Момичета,аз чета за захранването разни стратегии, идеи,методи и т.н. Чудя се за пюре - бях се спряла на Хип /пюрета/ ,ама вижте каква статия има във форума Тук .
Сега мисля, като му дойде времето да са Гербер,Семплер и Сънвал ,ама може и за тях да има нещо изписано..Пфф,още пък повече ме е страх,че Димана е с АД.  ooooh!
Към кои марки сте се насочили?

# 571
ОХХХ,малкия е с температура след ваксината -38,4 дадох панадол  преди час но не пада изобщо --защо така ,оф много ми е притеснено,  да почвам да му правя мокри компреси на челото ли кво да правя -не ми се вижда нормално да не пада таз температура - Sad На някой от вас случвало ли се е

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 09:49 от janichka

# 572
  • София
Честит рожден ден, Шамане! Все така здрави нерви да имаш (с тия кърмачески блузки...), да са ти здрави дечицата и нищо да не ти липсва!  bouquet

Да почерпя и аз! Ивко става на 4 месеца! Да ни е жив и здрав и все така добричък! Two Hearts

# 573
  • София
janichka, остави го само по боди, може да му сложиш оцетени чорапки. Мокра студена кърпа на челцето също. Може и да го изкъпеш с една идея по-хладка вода.
Температуро-понижаващите се дават през 4 часа минимум. На следващия прием можеш да пробваш с Нурофен /друга му е съставката/ или Ефералган свещичка в дупето.

# 574
Яничка, съблечи го голичък, по-хладък душ или вана може да помогне. Аз Теа я завивах цялата с леко влажна и хладка тензухена пелена. Дано бързо се пребори  Hug

# 575
  • София
Яничка, Диди беше същата след ПентаксимаTired Можеш да използваш всички съвети, които момичетата ти дадоха, но се обади и на педиатъра, за да е в течение. А ти се успокой, няма страшно!  Peace

# 576
  • София
Уф, като ви чета се плаша все повече от ваксината.  Sad Все имам чувството, че трудно ще я понесе. За Синфлорикса ще се опитам да се спазаря за втората схема с два приема и то след като приключим с Пентаксима.

# 577
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честити месечинки на всички пораснали деца  bouquet  bouquet

Но ва ,пиши какво е станало Peace

ЮхуHug

# 578
Ника, аз се чувствам по същия начин, много ми е неприятно  Confused

# 579
 ДУ!
Шаманка честит рожден ден!!!! Всичко по-по-най  Hug

# 580
Рали, Слънчо, Нева, Никич, Юхуу,  Hug !

Яничка, да ти кажа един бабешки метод за Т- слагай му студено кисело мляко в пъпчето. Като се стопли избърсвай и пак слагай и така няколко пъти. А както каза Ника, след 4 часа пробвай и с Нурофен или свещички, знам, че действат по-бързо.  Hug

# 581
  • София
Макс си отспа.  Laughing Навън хич няма такава възможност - все някое 3-4 годишно ще му се навре в количката и той само се стряска.  Crazy

# 582
  • София
Днес моята Ния става на 4 месеца, голямо момиче ми е вече, яде си сама детето, играе си с играчките, а бе стана човек вече.  Grinning

Шаманка честит рожден ден!!!!

Що се отнася до ваксините моя доктор е против слагането на Пентаксима и Синфлорикса заедно, след 2 или 3 месеца има дупка при ваксините и каза че тогава ще и слага Синфлорикса.

Яничка, дано по-бързо свалите температурата.

Хубав ден на всички!   Hug

# 583
  • София
Честити месечинки на наборите  Party Ясен на el_P, Ния на Sunny9, Мария на Lemonny, Валентина на shomire и Яница на Пиленце! Heart Eyes

# 584
Честит рожден ден Шаманче!Желая ти здраве,щастие и много любов!
Честити месечинки на бебоците!
Ники  Hug И аз до сега така и давах,ще видим до кога.

Искам да ви почерпя,че днес моят мъж има рожден ден.В главата ми се въртят бейлис и шоколадова торта,ама не знам защо не мога да кача снимки.Вие се чувствайте почерпени!
Ние след малко излизаме,май е малко топличко по обяд,ама ще се крием на сянка в някое кафе.

Общи условия

Активация на акаунт