Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 23 211
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря,Маргарете-Крис расте-аз слабея  newsm68 .Той е вече 8,300 кг,но сега не ги мерят на ръст-чак след 7-я месец-по мои груби мерки е към 67 см.
Аз пък съм отслабнал още 2 кг от полседното хвалене  smile3521 и сега съм 56...И най-чудното е че започнах да ям сладко-бисквитки я нещо друго  Embarassed .Но хватката е че вървя много-всеки ден минимум по 3 часа-най-често до към 5...И вечер след 6 ям само плодове и мляко ако ми се яде...
Криси още не се обръща-мрази да стои по корем и за това повече от 3-4 мин. не го държа-почват истерии иначе.Много ми е ревлив-не знам зъбки ли-що ли,но ми се разказва играта  Tired .
С.Нева-харесва ми новата ти профилна снимка  Wink

# 511
Здравейте!
Честити месечинки на бебоците!
Бела Жорето е прекрасен!Хич не обръщай внимание на коментари Hug
Харемче много е порастнала сладуранката Габи!Да я нацелуваш от нас!
Танче скоро ще се оправи всичко ще видиш! Hug

Днес уж щеше да е хубаво времето пък вали.Дано се оправи,че да излизаме.
На днешния ден миналата година ходих на лекар и видяхме точицата която днес се казва Сияна Simple Smile
Рали вчера ли беше или днес е рожденния ден на Емо? newsm78 Да ти е жив и здрав и много да те обича!
Мъжа ми ходи тази сутрин при личния и го питал за направления за ортопед и очен за малката и той тактично му отказал,ако преценят че имало нужда тогава #Cussing out та ще си плащаме прегледите.

Исках и да ви питам майчинството за май кога да го очаквам при условие,че заплатите ни се изплащат месец назад?

# 512
pilio, victorita, чудесни мерки Laughing
"Ел-пи", така по-бързо ще се изморява бебо Wink и се предполага да дремва повечко Laughing
Радина гледа лекарката по телевизията, не вярва на очите си и крещи "О, ...о,чичо Доку, чичо Доку" rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Пухи, профилактиката също е нужда му кажи на този дръвник Peace

# 513
Аз набързо влизам да организирам джамборешките редици  Grinning  newsm18 dazzler1  costumed034  costumed034
КОГА: Днес, 14.30
КЪДЕ: Мола на Карфур

Хайде - строй се - преброй се  Naughty

Засега сме аз и Silvery. После да не стане "Ама що не казахте"  Wink

# 514
margarete , за какво се говореше в предаването, че пуснах телевизора, а предаването вече свършваше, май за някои вредни навици, като смукане на пръста, а... на мен това ми е болна тема, че моята Убавица се научи да го смуче тоя пусти палец иии... няма биберон, че и със шишето много не знае какво да прави, изобщо само цица и палеца си признава  Tired

# 515
Пухче, в петък Емо е рожденик  Wink. Още нищо не съм му купила и лошото е, че и не съм решила какво  Thinking. А на днешния ден преди година си направих теста за бременност и му казах хубавата новина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Не можах да изтърпя до рождения му ден  Mr. Green.
Ел, наистина това е прекрасно физическо упражнение и Яско ще се уморява бързо и ще спи като къпан Wink.

Излизаме на разходка чак сега, но ще е на хладно в парка.

Хубав ви следобяд!  Hug

# 516
  • York
 wavey
Таничка, в понеделник мъжа ми има работа в Разград и ако не е много топло от сутринта ще дойда да те видя  Wink
Харем, много е хубава госпожицата. Къде се разхождате? В Морската ли?
Ника, айде вече след чистите изследвания и марсолите да спрат  Peace

Ние с Анета пак се надигнахме късно и сега ще излезем в жегата. Добре, че в градината е прохладно.

Хубави разходки на всички!  bouquet

# 517
  • offshore & overseas
Моя милост няма да може днес -- възникна ми работа, дано Люс да ме толерира. Споделете моля колко струваше прекараното време в Джъмборе-то? (Плами, аз онзи ден нямах това джъмборе предвид, а забавленията на Люска.)

М/у другото и на нея й пробива нещо като зъб, ама е отдясно, на мястото на предкътник, та не нам. Thinking Отделно май и един кучешки прозира отляво.

Иначе тя 7-те кила ги е минала вече 100%, въпреки че ще я мерим чак на 23-ти и не мога да гарантирам, съдя по това, че вече бая си ми тежи. А аз уж съм 48, но нашия кантар е тука има -- тука нема. Rolling Eyes

# 518
Аз от килограмите си на мога да се,оплача - още първата седмица след разждането си възвърнах сарите гилограми 55 и си нося всички дрехи, ама има още 2 кила, които ми се иска да махна. Ама като знам как ям през 2 часа, пак добре че не качвам.

# 519
  • София
Момичета, знаете ли дали някъде по страниците на НОИ се отразяван изплатените пари по декларацията от 135 до 410 ден от майчинството, на мен от 11.05 ми започва, до 11.05 са ми изплатени парите, но от там на татъка нищо никъде не пише.

Да ви се похваля, Ния от вчера се обръща сама по корем, мого е доволна и сега само това прави.  Grinning
Лек ден на всички  bouquet

# 520
  • offshore & overseas
Момичета, знаете ли дали някъде по страниците на НОИ се отразяван изплатените пари по декларацията от 135 до 410 ден от майчинството, на мен от 11.05 ми започва, до 11.05 са ми изплатени парите, но от там на татъка нищо никъде не пише.
И аз това щях да питам. На мен ми е изплатено всичко до 18 май.

Има логика да започнат нова таблица за друг вид документи, под тази за болничните (все пак нали пише справка за постъпили/подадени документи), но за първа година правя справки и не знам. Thinking

# 521
  • някъде тук
ДД Hug  Не съм се отчела за прегледа вчера  Simple Smile Та най важното гърдичките са чисти каза педи кашлицата е от секрета в носа изписа ни сироп за кашлица и противоалергични капки заедно с него ,Коларгола го продължаваме и в неделя ще ходим пак да го преслуша . Ох , дано се разминем само с това Praynig

За килограмите аз вече се намърдах във всички дънки от преди бременския период  какъв кеф  newsm44
А забравих записах си час за пострижка най после , довечера към 6 часа  оставям Жорко при сестра ми да го пази и изчезвам    Flutter Simple Smile

# 522
И на мен ми изплатиха всички парички по болничните до 06.05 и оттам нататък- нищо. А как ги чакам само тези пари...Всеки ден проверявам в сайта на НОИ с надежда...  Sad

Пък за килцата- аз набързо свалих 2 кг и сега съм вече 57, което е с 9 повече от предбременния ми период. Вече се намърдвам в по-широките си дрешки като поли и рокли, но с панталоните каузата е загубена. Абе, поне до 52-50 да ги сваля, ама да видим кога и как...

# 523
И аз имам същото спрашивание за майчинството.  На мен до 10 май ми изплатиха едни мижави 100 лв. Очаквах към 200-300 и направо ми се скапа настроението като видях какво са ми превели, но колкото-толкова. SadДнес ще съм в нас поне до към 4-5 часа и ще гледам да кача и моите снимки във ФБ да ни видите кви сме убави.
Вчера много хубаво си изкарахме в парка, а вечерта познайте къде бяхме? На "Сексът и града"!!!! Организацията беше перфектна, Рали и Мемо видяха Сатурн, Венера и още някоя планета, филма иначе на мен не ми хареса.. Много лигав, Тузара и той един оплезил език и ближе пода, дрехите ала висша мода, напълно неприложими в чието и да е ежедневие, токчетата само над 12 сантиметрови, пропагандират сдобиването с деца чрез сурогатна майка, да не си развалят силиконовите форми и те така.. абе не ми хареса.
Виж, това че сме излязли по женски и съквартирантите не ни висят за полите, мноооооооого ми хареса. Имаме предложение това излизане да ни стане традиция по веднъж всеки месец. Естествено предложението беше прието с пълно мнозинство. Mr. Green

А федербала Бобиш го донесе и май само Рали не игра, абе супер си изкарваме! Много се радвам че сформирахме такава готина агитка. Heart Eyes

# 524
pina_preslav , общо взето казаха,че смукането на пръст е най-лошия навик и трябва да се борим с него веднага... Ръкавички, забавления за детето като се ангажират ръцете и т.н. Иначе изброиха много неща. Ново за мен беше дишането през устата, според ортодонта това било пагубно за развитието на горната челюст Shocked 
bela * , браво за добрите новини.
Sunny9, браво на Ния  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт