Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 23 189
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Шамански, мила ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Бъди здрава и много обичана!

# 556
Ако някой ще пуска поръчка от АСДа, или друг сайт да свирка  Whistling !

# 557
Шаманка, честит рожден ден!!! Здраве, мнооого усмивки, прекрасни семейни мигове и хубави емоции да те очакват!

Танче, миличка, пожелавам ви от сърце да потръгнат много скоро нещата при вас! Ужасно е положението с работата за много хора за жалост, но все ще се уредят нещата!  Hug Hug Hug
А да не говорим за хората над 50 год останали без работа като майка ми...Дискриминацията е пълна  ooooh!.

Плами, вярвам, че е много хубаво в Джъмборето, но не знам как бих могла да стигна дотам. На много лошо място е, ако си без кола. Вие как се придвижвате?

# 558
Еййййй, благодаря момичета  Hug

Черпя ви по стара форумска традиция с торта
кафенце
и работна сила Mr. Green

# 559
Шаманич, честит ден ден Simple Smile
Да си жива и здрава, усмихната и добра; и да продължаваш все така неуморно да подкрепяш кърмещите Simple Smile

# 560
Танче, дано се наредят нещата при вас в най-кратки срокове Praynig

Уф и на мен ми се идва на джъмборе....имам кола, но имам и едно две годишно ремарке  Mr. Green

За преводите от НОИ когато ви свърши болничния и започва изплащането на парички след подадена декларация има забавяне; понеже декларацията се подава с изплатените осигуровки; гадно, но факт  Crossing Arms

Анетка е готова и тя за концертите  Heart Eyes

Кристинче, Калата много дълъг бе.....пу-пу да не му е уроки; все така да расте

Аз коментарите си ги пропускам покрай ушите, затова и не искам помощ от майка и свеки, че все ще дадат по някой непоискан съвет; "за доброто на детето"; пък от тях най се дразня Sunglasses

Хайде оставям ви и се запътвам към Южния - спорен ден Heart Eyes

# 561
Шами,Честит Рожден Ден,желая ти здрави дечица и щастливо семейство най-вече   bouquet
Иначе като видях коя дата е днес и нахлуха едни ми ти спомени...минахата година на днешна дата ми избиха пъпките от Варицелата и това срина цялата ми радост от новината че съм бременна и трябваше да взема най трудното за мен решение в живота ми...
...сега една година по-късно ужасно се радвам че взех това решение и се радвам на моята Принцеса  Heart Eyes

# 562
  • Плевен
Шаманче, честит рожден ден! Бъди винаги здрава, честичко щастлива и никога безразлична! Весел празник!

# 563
Честит рожден ден,Шаманче!Жива и здрава да си и все такива хубави почерпки да правиш! newsm10 smile3525
Напоследък нещо нямам ищях за писане,но следя какво сте обсъждли и искам да ви кажа-нерви за простотии и простаци не си заслужават!!!
Стягам дисагите,че мойто дзвер ще откачи за навън!  love001

# 564
  • York
Шаманич, Честит ти ден рожден!  smile3525

# 565
Честит Рожден Ден, Шаманче! От сърце желая да бъдеш безкрайно щастлива, да изживееш страстно любовта си, да си най-обичаната мама, да сбъднеш най-съкровената си мечта! Наздраве!

Добро ютру мацки   bouquet !

С к'во да се поФаля... newsm78 Няма с к'во...Изкарахме нощта, ай да видим тоз горещ летен ден с какво приятно ще ни изненада fingerscrossed

Кристинче, много пораснал Калоян, с тези мерки направо ме грабна, да ти е жив и здрав! А за количката от 80 лева  Mr. Green ще се върже ли мъжа ти? Пускай снимки да й се порадваме и ние  Sunglasses

Далче, как е хавата днес? По-спокоен ли е Бо?

Стар, мен като ме питаха преди (когатовсе още се разхождахме с Деа все още  Twisted Evil) дали кърмя още и като казвах, че е на смесено хранене и се цедя, отговора беше "Ми що се мъчеш, стига толкова (2 месеца)" в повечето от случаите...Та спрях да обяснявам какво правя за детето си, преди да се почувствам неразбрана...
И ще отслабнеш, бавно става, но ще стане...Не си сама в тази кауза... Hug

Танче, стискам ви палци съвсем скоро Емо да си намери работа и всичко да се нареди по-най-добрия и желан начин fingerscrossed

Пожелавам ви на всички прекрасни разходки!

# 566
  • София
ДУ!  Grinning
Шаманче, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!   bouquet
Пухче, 150 мл. вода + 5 лъжици АМ давам на Максимус, малко напоследък не му стига, ама гледам да задържам с увеличаването на дозата колкото мога.
Кристинче, браво на Калоян!  Crazy Ми той си е достигнал ръста за едногодишен!  Grinning А за количката, по-скоро ще те четем по вестниците, айде стискам палци всичко да е наред у вас!  Laughing на коя количка се спря?
Танче, дано скоро мъжа ти си намери работа и да ти свършат притесненията и на теб!  Hug

Аз не знам дали ще излизаме тази сутрин.  Rolling Eyes Вчера нали дойде от тойса дълго чакания камион за буклук и сега не знам как да го убедя да го остави вкъщи без надзор. Прави се, че не ме чува. Максим спи, та може и чак следобяд да излезнем.

# 567
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит рожден ден Шаманче  bouquet  bouquet Бъди много жива и здрава, и все такава всеобхватна Шаманка  bouquet  bouquet  bouquet

# 568
  • York
При нас сутрешното излизане е мираж. От една страна мен адски ме мързи сутрин и не мога да гледам докато не си изпия кафето, и от другата страна сънят на Анета от 6 до към 10 - 11ч  Rolling Eyes

# 569
  • София
ДУ!  Hug

Шамане, честит рожден ден! Пожелавам ти да си много семейно щастлива и успешна и в другите ти поприща! Продължавай все така!     bouquet

Танче, стискам палци и аз за работата на мъжа ти. Майка ми е от тези, дето вика Рали - над 50 и трайно безработна, чуди се какво да прави вече.  Rolling Eyes

Понякога, Анетка е страхотна!  Peace

Стар, мен също ме питат дали още кърмя.  Tired Три месеца било достатъчно. Също и ми правят забележки, че не захранвам Диди.

"Трябва да почваш да ѝ даваш туй-онуй (демек сокчета, пюренца), може да ѝ се ядат и пият и други неща, освен кърма!" newsm78

Вчера по това време изведох Диди. Един час беше ок, после обаче почна неутешимия рев. Половин час се мъчех да се добера до вкъщи - в едната ръка бутам количката, в другата държа Диди, а тя не мирува - върти се, опъва се, засилва се и ми се блъска в рамото. Днес няма да си насилвам късмета. Диди много нервно спа, а и много жега ми се струва отсега (а около нас няма приятна сянка, яко панелки само). Може по-късно да се пробвам с кенгуруто. А дотогава - по терасите.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт