Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 23 207
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Рали вече да честитя официално рожденния ден на Емо,че съм започнала от оня ден Simple Smile Да ти е жив и здрав и винаги да те обича и уважава!
Да си изкарате хубаво утре с приятелките!
Мен ще ме огрее чак края на другия месец да си видя моите.

п.п Ей изядоха ме за това,че Сияна още не се обръща #2gunfire

# 661
Нали много майки започнахте диета? Докъде стигнахте?

Лично аз, до под кривата круша  bowuu

Рали, честит ВИ празник ! Да ти е жив и здрав Емо  Grinning !

# 662
Teddy* ние се въртим около Розариума обикновенно м/у 10-12 и следобед сме там м/у 5-19(там се събираме с др мами).Вие кога излизате? Аз редовно се оглеждам по количките да мерна някое познато бебе  Blush Grinning
Явор също от 6 часа дивее  ooooh! ,но аз го прехвърлих при нас и си отспах до 7:30 .Сега го приспах и се наслаждавам на кафето .
Днес е хубав ден и аз тръпна в очакване ,моята приателка трябва вече да е родила секциото и беше за 8.Нямам търпение да я чуя,но ще чакам тя да звънне като се освести.
Рали честит празник,да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша.  Hug

# 663
ДУ и мерси за кафенцето! Да не сте ме забравили, ей! Аз радко пиша, ама всеки ден съм мислено с вас   love001
Аз днес се излюпих рано, понеже чакаме към 9:30 да дойдат да ни монтират климатика, а моето чаве още спинка, че нали цяла нощ ме тормозеше  #Crazy
Снощи нямах кърма, за през нощта се посъбра малко, да видим днес как ще е . Май ще си взема и аз 1 кутия аптамил вече, ама да видим и днес и тогава ще реша.
хайде, приятен ден от мен, пък да видим кога ще се включа пак, дано да е скоро, че все се сещам да обсъдя нещо с вас, ама не ми остава време  Flushed

# 664
  • York
Като прочетох на Катя поста се сетих какво ми разказаха вчера  Rolling Eyes
Едиствената педиатърка в район от 5-6 села, от които едното голямо с доста деца, препоръчва захранване на дете след 3м с пюрета и съвсем спокойно заявява, че дете на 3м, което е с мерки 60 см и 6кг е с наднормено тегло  #Crazy Останах като втрещена. А хорицата, на които ги говори тези неща нямат кой знае каква връзка със света, нямат нет и живеят на село, където информацията е кът, я слушат.  ooooh! Опитах се да им обесня каквото знам и мисля, че успях да ги разубедя да захранват толкова рано.  Rolling Eyes

Рали, поздрави Емо от цялата февруарска секта, а на теб приятно изкарване с дружките.  Peace

Като казах секта се сетих за mama_widow. Видях, че мъжа и пише във форума на VW по един - два пъти в месеца, а тя не е влизала тук отдавна. Някой има ли инфо?  newsm78

# 665
  • Бургас
Добро утро !

Кате,да нащипиш сладките бузки на Ния !  Hug

Пухче, хич да не ти пука.  Hug
А бе защо тия хора все съвети дават,все повече подкрепят подписа на Маргарете !

Рали,честит рожденник ! Да ти е жив и здрав и мнгоо да те слуша !

Janichka,чак в 8 и 30 ли се излюпи?  Mr. Green

Мяуче как си днес?

Теди
,дано и на теб бързо ти мине мигрената.

Димана от 2 дена издава едни странни звучи,нещо средно м/у радост и пищене.Не мога да го обясня,трябва да се чуе. В началото се притеснявах,защото винаги като го направи и после кашля,ама явно сама си се дави.  Thinking
Сега спи,чакам я да се събуди и тръгвам на разходка с нея.

Хубав ден !  Hug

# 666
Айде и ние сме на линия вече! Flutter
Откокто съм на диета хсе чувствам много добре, въпреки зверския глад, който ме гони! Нищо сладко не ми се дояжда, но един десерт ми остана в главата! Така че искам да го споделя с вас....

мммм да, крем карамел е.....

# 667
  • Бургас
Рали,ела до М.Р., вчера правих крем карамел,че имах едни домашни яйца и се чудих какво да ги правя...  Mr. Green

Стиснати палци за Бела и от мен !

Мушмулка  Hug

# 668
miki_4akarova ние обикновенно отиваме там към 12-13ч и седим до към 16-17ч  Mr. Green може би затова не се засичме...

# 669
Добро утро!
Стиснати палци за Бела!
Честит рожденник на Рали - да е жив и здрав, да те обича и да ти го показва!
Аз с килата съм на 57, свалих още 2-3 кг... сега пак задържам, че ми дойде и не мога да тренирам на колелото, но другата седмица започвам пак. Още 5 кг ми остават до крайната цел, но може и по-малко, защото ще гледам да не изглеждам като живите мощи.. ще видим до къде ще го докарам.

# 670
miki_4akarova ние обикновенно отиваме там към 12-13ч и седим до към 16-17ч  Mr. Green може би затова не се засичме...
Ами аз гледам тия часове да сме си вкъщи,че Явор спи повече така(от 13 до към 16 му е следобедния сън).Пък и е много жега. Grinning
Изчезвам че ме зове.

# 671
Бръмби, супееер! И моята це е такава, ама ще видим в понеделник като се кача на контара какво ще покаже! Дано да се похваля!
ООООО, Деси! Доста изкушаващо звучи.........

# 672
  ДУ!
мерсаж за кафето и закуската Simple Smile
Бела стискам палци и аз
Рали честит рожден ден на Емо-все така да те обгражда с любов!

Ей пусти с хора,пусти съвети,много се дразня като ви чета  Twisted Evil мен коментари само за косата на Ели ми правят-време било да я режа-как пък не!!!  ignore2 и това е Simple Smile

Да се похваля-стегнах багажа заминаваме за 3 дни във Велинград ,малко да се поглезим   newsm68 (ако Ели ни остави ) че и двамата имаме нужда,пък и дано като сменим въздуха да се пооправи и Ели,да и минат сополи и всичко  Praynig

# 673
Здравейте,момичета! Редовно ви чета след като звяра заспи вечерта,но нямам време да пиша през деня. Имам въпросче - по колко часа спат вашите бебчета през деня? Моята принцеса спи по 2-3 часа последната седмица и естествено е много раздразнителна, не знам на какво се дължи.Идейки...

# 674
  • София
Рали, честит ти рожденик. Да е жив и здрав, да сте много щастливи заедно само успехи на цялото ви прекрасно семейство!!! Hug

Бела, стискам и аз палци Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

И аз съм до никъде с диетата Embarassed....вече се чудя какво да си измисля за мотивация...това че няма дрехи и приличам на хипопотам явно не ми е достатъчно newsm78

По повод умните изказвания на разни хора да ви споделя какво ми стигна до уШото вчера от една млада дама, която все още не се е посветила в майчинството - " Напоследък, май е модерно да си майка" Shocked...Та да знаете, че сме в крак с модата Laughing..па дано не стане демоде скоро..

Общи условия

Активация на акаунт