Мерсаж за кафето и закуската!
Честити месечинки на всички пораснали бебчета: Веселина, Теодора и Ирена! Щастливи, здрави и усмихнати да бъдат!

Бела,

Мики, и за твоята приятелка стискам палчета!

Стар, ми повисях си добре с Деа, не мрънка цели 40 минути, когато явно вече се умори... Не че не я помъчих да я сложа в количката два пъти...неуспешно естествено
Рали, честито на рожденника, да ти е най-силната опора, да е най-любящия, да е най-милия и винаги да те ощастливява!
Весело да си изкарате на женското парти и ще чакаме снимки на новата фризура 
Мушмулка
!Сузи, най-вероятно вече растат бебоците и започват по-малко да спинкат.
Бръмби, браво на теб! Ти си нашата гордост в упоритостта и борбата с килата!

Ника, още ли спиш!
Силвъри, да си изкарате чудесно във Велинград! Със сигурност за Ели ще е полезно да подища чист въздух!

Тъй, след малко се стягам за пореден опит за разходка, дано ме огрее, макар да е доста жешко вече, но не успявам по-рано да се приготвя...
Хубав ден, мацки!

) и то цял час. След това Диди се отегчи, но стана доста задушно дори и под сянката.
(има и 2 будения през нощта, едно от които задължително е поне 30 минутно
). 

Навън, понеже ходим по площадки с много деца и често го будят, но пак си заспива. Вкъщи обаче, на спокойствие, е направо джелезен.

Висях до 10 в спешното да го вкарат в ритъм , трябваше днес сутринта да го приемат в нашата болница обаче аз предпочетох да отидем в София . Бяхме цяла сутрин на изследвания при проф. Баев и сега е накичен със апарат за измерване на пулса и кръвното и така до утре сутринта в 8 сме пак там да видим как е положението
Убеждавам се, че доста голяма част от българския народ е рЕдко проста 

след като повечето ни разходки ще са явно със кенгуруто, колкото и рано да излизам, слънцето все пече. Яено ще се наложи да купувам някакво и да я плескам...