Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 23 193
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Добро отро, девойчета!   bouquet

Мерсаж за кафето и закуската!

Честити месечинки на всички пораснали бебчета: Веселина, Теодора и Ирена! Щастливи, здрави и усмихнати да бъдат!

Танче, стискам ви палци съвсем скоро Емо да си намери работа и всичко да се нареди по-най-добрия и желан начин fingerscrossed
  Танче, много се извинявам, объркала съм името на мъжа ти!  Embarassed Не е нарочно... Rolling Eyes

Бела, fingerscrossed
Мики, и за твоята приятелка стискам палчета! Flowers Four Leaf Clover
Стар, ми повисях си добре с Деа, не мрънка цели 40 минути, когато явно вече се умори... Не че не я помъчих да я сложа в количката два пъти...неуспешно естествено  Mr. Green Той твоя мъж много хитър бе...на закрито в Мола се разхожда с Рая  Mr. Green
Рали, честито на рожденника, да ти е най-силната опора, да е най-любящия, да е най-милия и винаги да те ощастливява!   Gift Весело да си изкарате на женското парти и ще чакаме снимки на новата фризура Simple Smile
Мушмулка  wavey !
Сузи, най-вероятно вече растат бебоците и започват по-малко да спинкат.
Бръмби, браво на теб! Ти си нашата гордост в упоритостта и борбата с килата!  newsm10
Ника, още ли спиш!  Twisted Evil
Силвъри, да си изкарате чудесно във Велинград! Със сигурност за Ели ще е полезно да подища чист въздух! Peace

Тъй, след малко се стягам за пореден опит за разходка, дано ме огрее, макар да е доста жешко вече, но не успявам по-рано да се приготвя...
Хубав ден, мацки!

# 676
  • София
ДД!  Hug

Уф, голяма жега, бе!  sweating
Още от ранна сутрин е такова жежко. Излизахме само на терасата (аз пак се попекох, ще взема да хвана тен накрая  pletka ) и то цял час. След това Диди се отегчи, но стана доста задушно дори и под сянката.

Белаfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Сега дребното дреме, но ще се събуди всеки момент.  Rolling Eyes И тя спи по 2-3 часа макс на ден. А през нощта заспива към 23-23:30 и в 8:30 е кукуряк, за разлика от мен.  smile3507 (има и 2 будения през нощта, едно от които задължително е поне 30 минутно Crazy ).

Обаче понякога през деня, докато суче, я хващам, че си придремва, та не вярвам да ѝ липсва сън.  newsm78

Още нещо щях да пиша, но забравих.  Thinking

Айде, аз се заемам със забавленията на дребното, после засядам през ТВто да гледам Световното по футбол. beer  tv

# 677
Раличка, да ти е жив и здрав Емо! Все така да ви обича и много да си те глези.  bouquet Hug Хубава вечер и приятен уикенд! Като гледам какви планове си заформила, определено ще бъде приятен...  love001

Неви, няма проблем, миличка. Ние нашите си имена не знаем, че ако трябва и на мъжете си да ги помним...  Laughing

За диетите- аз не пазя определена, но закусвам с плодове и мляко, обядвам без хляб и вечерям със салата и за няколко 1-2 седмици свалих 2-3 килца. Сега съм 57, което е далеч от заветните 48, но пък и на 50-52 ще съм доволна. Ходя на танци 2 пъти седмично, мисля и на фитнес да почна да ходя през уикенда, ама да видим кога ще стане... А, във връзка с танците, на 19.06 с ансабъла ще участваме във фестивала "Капанско сърце". Това е надиграване за аматьорски ансамбли от цяла България, над 10 вече са потвърдили, плюс "Фолклорика". Надявам се, че ще бъде бъде много приятно и се вълнувам. За мен това си е голямо разнообразие в тоя скучен град.

И днес тук е адска жега, крием се под сенките.  Nature Sunny sun sun sweating
Хубав ден и весел уикенд! Hug

# 678
  • София
ДД, дами!  Grinning
Рали, да е жив и здрав Емо!   bouquet Hug Хубав уикенд ви се очертава.  Heart Eyes
Стиснати палци и от мен за Бела!

Неви, де ти спане, дребните спят до около 7 и после стават, няма наспиване, братче.  Mr. Green
После следва егати гъстата програма - малкия яде и го мия, големия докато закусва аз пия кафе, после влизам да се къпя /тук големия държи ръката на малкия през решетката на леглото и го занимава/, после ги обличам, приготвям багажерията и излизаме. Та сутрин ако пусна и компютъра - отиде, та се не видя.  Crazy
Сега докато спят е моето време.  Party

Силвъри, ще си изкарате супер във Велинград!  Hug Ако всичко е наред, на 30-ти ще сме с вас на джъмборето.
Танче, много обичам народните танци и съжалявам, че знам само 3 хора.  Embarassed като свърши ваканцията ще търся къде да го записвам малкия да тропа.  Hug

За спането - Макс си спи ужасно много.  Blush Навън, понеже ходим по площадки с много деца и често го будят, но пак си заспива. Вкъщи обаче, на спокойствие, е направо джелезен. Laughing

# 679
  • До Балкана
И от мен за Бела има едни палчета стиснати!
Рали, да ти е жив и здрав Емо и много да ви глези!  bouquet
И аз да кажа за народните танци, че са ми голяма страст и сега търся в Сливен има ли такова мероприятие. Като малка 8 години тренирах и с удоволствие ще се върна към тях, така че Танче успешно представяне ви пожелавам

# 680
Далче, благодаря ти! Hug
Далче, Ника, радвам се, че споделяте страстта ми по народните танци. Страшно ми е разтоварващо да танцувам и много зареждащо. Тя и Стефи май е от нашата партия.  Wink
Стеф, весело изкарване във Велинград! Hug

# 681
  • някъде тук
Благодаря ви момичета за палците Hug определено имах нужда Hug

Снощи към 7 часа се наложи да откарам съпруга ми по спешност в бърза помощ беше с тахикардия сърцето му беше излязло от ритъм с170 удара в минута  изкарах си акъла Tired Висях до 10 в спешното да го вкарат в ритъм , трябваше днес сутринта да го приемат в нашата болница обаче аз предпочетох да отидем в София .  Бяхме цяла сутрин на изследвания при проф. Баев и сега е  накичен със апарат за измерване на пулса и кръвното и така до утре сутринта в 8 сме пак там да видим как е положението Rolling Eyes  Снощи за момент се паникьосах макър че самата аз съм прекарала последните 13 години все по болници , някак си като е за мен съм спокойна обаче като се случва с някой от семейството ми умирам от страх.

Стига толкова съм ви занимавала,  сега да кажа че кашлицата на Жорето май вече преминава  поне за него да не се притеснявам толкова все пак в неделя ще го водя пак да го преслушат .  

Сега сядам да ви изчета по подробно докато спи дребния Hug

Хубав ден на всички  Hug

# 682
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Липсвахте ми, вчера нещо много ме болеше глава и избягвах компа.
Та честити месечинки на всички, които са ги изпълнили вчера и днес! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати  Hug
Честит рожден ден на патерица на Шамана - да си жива и здрава и все така прекрасна и отдадена на заниманията си! Много късмет и много шастливи мигове със семейството и приятелите   bouquet
Честит рожден ден на Емо на РалиПо! Да е жив и здрав и все така на ръце да те носи   bouquet Весел празник довечера!
Съни9 - честно казано според мен нищо му няма на дребчо и стсискам палци да е така! Много целувки за мъника от нас с Калина!
Бела - имаш силно стиснатите ми палци и на ръцете и на краката и  всичко, което мога да стисна го стискам! Успех и късмет  Hug
Да се похваля - записах Софи  на алианс. Доволна съм Simple Smile
Първата зъбна криза на Калина поотмина, нямаме зъбче още, но то е и сравнително рано. В жегата Калина спи най-добре вкъщи и затова излизаме само привечер. Но пък няма апетит... вечер и нощем яде, ама през деня е голям зора... а нали ми е кльоща и само размахвам цица пред физиономията й па белким цокне.
Мен пък само ме хвалят, че още кърмя (е тя съседката е кърмла голямото дете до 3 г, а малкото е почти на 2 и мисля, че още го кърми). Само майка ми отвреме навреме ме пита няма ли да спирам, че ми било голямо д-то ама... В тази връзка искам да похваля мъж ми, който ми е забранил да пазя диета, за да кърмя. Тази сутрин ми вика - не спиш като хората, с кърмата ти е натроварен целия метаболизъм, само остава и да ми гладуваш сега. Но пък по пазара като мина с количката да напазарувам майко мила! Топло му е, студено му е, дай му вода, гладно е - телепати братче как пък го разбраха.  ooooh! Убеждавам се, че доста голяма част от българския народ е рЕдко проста Whistling
Хубав ден ви желая, че с това ниско кръвно пак ме зацепи глава!   bouquet
Бела  Hug  Дано мъжа ти да се оправя бързо!

# 683
bela,дано половинката се оправи бързо  Sad
Уф, Мартин става все по-плачлив, два зъба прозират вече Tired Докато Ради спи аз се занимавам с него, не знам аз какво ще правя ако не поспя малко Sad  Сутрин си правим хубава разходка с количката и сега пак ще излезем, но защо така изведнъж стана много горещо, хем е за потник, хем е силно слънцето, а кожичките им са нежни ooooh!

# 684
Бела дано мъжът ти се оправя бързо и повече да нямате такива преживявания Hug Hug

# 685
Привет мацки!

В тоз горещ следобед, дори у дома е жешко.
В тази връзка, мислех да не използвам слънцезащитно мляко това лято за Деа, но  Naughty след като повечето ни разходки ще са явно със кенгуруто, колкото и рано да излизам, слънцето все пече. Яено ще се наложи да купувам някакво и да я плескам...

Ето и няколко снимки от нас във ФБ:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=289900&id=1771394377

Бела, дано мъжлето ти се оправи бързичко и преминат притесненията ти!
МаргоHug, какво го успокоява Мартин? Люшкане, бял шум, повиване?
Слънчи, поздравления за Софи! А и много готин мъж имаш явно Peace!
Ника, явно организацията ти е пИрфектна с двете хлапета, щом дори и до банята стигаш сутрин thumbsup

И Деа не яде кой знае колко в жегите. Между другото тя ми хапва все още между 7 и 9 пъти в денонощието, според това колко рано се събуди нощем. Най-голямото количество което изяжда е 120мл, средно 80-100 мл ги изпива, ако не суче. Интересното е, че когато трябваше да има този режим, като новородено, тя го проспиваше Twisted Evil

# 686
Благодаря за хубавите пожелания, момичета! Ще му дам на Емо да си ги прочете  Mr. Green.

Неви, супер сте с Деа щуретинката малка сладка  Heart Eyes.
Бела, бързо да оздравява мъжът ти!!! Съжалявам, че сте преживели това  Hug
Стефи, да си изкарате разкошно във Велинград! И на мен ми се ходи някъде...ама няма да е скоро  Rolling Eyes.

Аз доста коса оставих във фризьорския салон  Grinning. Супер леко ми е сега и не ми е така топло. А и синчето няма вече как да ме скубе  Grinning. Утре на партито ще се поснимаме и ще ме видите  Wink.
Ще имаме гости довечера освен останалата програма, която вече споделих  Crazy. Отивам да се поприготвя.

Хубава вечер!

# 687
 s.newa, целувки по крачетата и гушката, да ми бърка в очите, да ме скубе Tiredда му помагам да се обръща Rolling Eyes и най-вече цицки Tired Tired Tired душа не им остана ooooh!
Бонбон е малката Wink

# 688
s.newa, целувки по крачетата и гушката, да ми бърка в очите, да ме скубе Tiredда му помагам да се обръща Rolling Eyes и най-вече цицки Tired Tired Tired душа не им остана ooooh!
Бонбон е малката Wink

hug spoko Hug

# 689
Здравейте!Ние въпреки жегите цял следобяд сме навън!
Бела дано мъжа ти се оправи бързо!Разбирам те напълно,моя лежа в болница за сърце точно като бях в родилно и бяхме страшна картинка,той на втория етаж,аз на 4-я.
Стефи приятно изкарване!
Марго дано Марти се успокои.И аз не мога да преценя колко да събличам Сияна,все под блузката и обличам и боди потник,а и я мажа цялата със слънцезащитен крем.
 И малката е обявила бойкот и не иска да суче,2-3 минути и зпочва да се върти.Айде,отиваме да се къпем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт