Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 353
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Полке, шмъ прощаваш, ма за кво ти е туй нящо?
Демек тез сложни неща за яденето, дет питаш.
Дан си на диета, да тъ бия?
 Rolling Eyes

# 481
Полке, шмъ прощаваш, ма за кво ти е туй нящо?
Демек тез сложни неща за яденето, дет питаш.
Дан си на диета, да тъ бия?
 Rolling Eyes

Бий мА, убий мА, шЪ слабея пък Crossing Arms.
Искам да отънея с две кила и няколко сантима. Кат' няма цици, няма да има и задник  Crossing Arms.

# 482
Мерси, Поли ще го изкъпя сега едно хубаво и аз моя контейнер.  Mr. Green

# 483
Бий мА, убий мА, шЪ слабея пък Crossing Arms.
Искам да отънея с две кила и няколко сантима. Кат' няма цици, няма да има и задник  Crossing Arms.

Ясно, и ти не си грам у ред.  ooooh!
Кат мене.  Laughing
Колко кила си?

П.С. Ти да не си Дюканка?
  newsm78

# 484
Тц! Не е Laughing

менИ дан' мЪ биЙш?  Rolling Eyes Mr. Green

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 18:02 от TheNMaster

# 485
Може и да не съм у ред newsm78. Ама банските ми хич не ме Аресаха Close.
52 кила съм на дребен ръст и не съм ник'ва дюканка. Ям всичко, но сега съм решила да гладувам малко. Едва ли ш'сЪ спомина от туй Crazy.

# 486
Ясно, Полке.
Ти убаво шъ гладуваш, ма тия освесени ядки нещо ич не ти ги разбрах.  newsm78
Все едно на непушач да му дадеш да пуши "Боро" и да вика, че не пуши, ку мъ разбираш.

Мастерче, нЕма, бре, споко.
  Hug

# 487
Момичетаааааааа, размазахме се днес. 5 часа по Витоша мотахме. 2 часа се катерихме по едни кози пътеки до Боянския водопад, 1 час починахме и хапнахме горе и после 1 час надоле по друга пътека, която беше по-лека за катерене. Направо се разкатахме. От сега ме е гепнала мускулната треска и едва седя права Simple Smile. Утре не знам ще ли да съм жива или не Simple Smile.
Като слязохме от горе 1 час изкарахме в Боянската църква. Толкоз години живеем тук, а детето не го бяхме водили там. МъжО омърморяса света, че сме решили точно в тоз момент да гледаме църквата, щото той искал да седне на бЕрца нейде. Е, да ама... като излязохме от църквата той вече си беше починал и се беше подул от вода и си тръгнахме към нас. Умиргах за един душ. Да, ама дребния реши да се къпе пръв и докат го чаках взех, че заспах. Сега мисля да вляза най-после, ама как ще издържа да седя права - не знам  Rolling Eyes.
  Стефче, радвам се, че се появи. Много кофти така при вас. А с твоя какво стана? Започна ли работа в магазинчето или още го въртят?
  Теди, пиши на ЛС. Ако мога ще ти помогна, ако не - ще ти дам телефона на една дружка да се консултираш с нея.
  Джес, това твойто на оси ми прилича, а не на пчели. Ако е таквоз: http://bluepyramid.org/ia/wasp.jpg е оса, а ако е такова: http://love-animals.uuuq.com/images/s1_bee.jpg  е пчеличка. Осите са доста по-опасни от пчелите. Внимавай да няма новозавърнали се в гнездото, които не са били там като си пръскала!
   За с-бирката - бройте ме и мен!

Е, де, оставете ме да публикувам!   Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

П.П. Мастерче, ти тоз път ша додАш ли? Може и половинчо да зъмнеш.

# 488
Мастерче, нЕма, бре, споко. [/b]  Hug

П.П. Бени..Аз пак съм неразбрала...Кога е срещата?

# 489
Джес, пожелавам значи. Скоро вече сЪ земете.

Hug А, мерси, Стеф! Дет' викат - от твоите уста - в Божиите уши  Peace

Вени , мани... сега като вляза там се оглеждам кат' смахната преди да смъкна панталонЯ... нИ моЙ са 'спи*ам като човек даже  Crossing Arms

Ренка, изкрали сте си супер. И аз искам катерене..... А, колкото до зверчетата: пчели са със сигурност мила. Знам ги аз гадините - по вид и по брой  Crazy Кат' чуя нещо да жужи покрай мен - очите ми ей таквиз стават  Shocked Жилена съм и като малка и кат' по-дърта и хич не ми хареса, та Фнимавам много. Ама бях дивички тия. Не домашни. Жал ми беше да ги тровя, ама за г*зо ми е по-жал. Че дет те ша ма нажилят, после и разни урбазони и кой знае какви други глупости трябва да ми натъпчат  Confused

# 490
Хаххахааха....
 Joy Joy Joy
Мастерчееее, подмазвачкееееее!  hahaha Hug

И да, вЕрно, да 'земеш да дойдеш, щот...
 box

За с-бирката - бройте ме и мен!

Охооо, ние от кога сме те преброили.  Whistling  Laughing

# 491
Ясно, Полке.
Ти убаво шъ гладуваш, ма тия освесени ядки нещо ич не ти ги разбрах.  newsm78
Все едно на непушач да му дадеш да пуши "Боро" и да вика, че не пуши, ку мъ разбираш.....

Е що бре? newsm78
По принцип вечер си хапвам мляко с мюсли. Но за мюслито е ясно. Чудех се дали мога да го заменя с овесените ядки, шото само мляко не ми е интересно ooooh!.

Рени, хубаво сте се разходили, а сега глътни два аспирина.

# 492
Е що бре? newsm78
По принцип вечер си хапвам мляко с мюсли. Но за мюслито е ясно. Чудех се дали мога да го заменя с овесените ядки, шото само мляко не ми е интересно ooooh!.

Щот овесените ядки в никакъв случай не са диетични, кой квот ще да казва.
Ако ще ползваш нещо за "изчистване" на организма, то това са овесените трици, които обаче се използУват не повече от 3 супени лъжици на ден.

# 493
Е що бре? newsm78

Щот овесените ядки в никакъв случай не са диетични, кой квот ще да казва.
Ако ще ползваш нещо за "изчистване" на организма, то това са овесените трици, които обаче се използУват не повече от 3 супени лъжици на ден.

Имам два пакета из шкафовете, но ще зачета да видя после ядки ли е, трици ли ooooh!. Май първото Rolling Eyes. И повече от 3 лъжици и мюсли не слагам като слагам Crazy. Боже, като ви чета съветите, че аз ям повече от разумно newsm78.

# 494
Слушай, Полке:
по принцип, овесени ядки моеш да си гнЬетеш колко ти душа иска (е, д-то малко щи порасне, ама тва е друга тема Laughing)
А овесени трици не моеш, щот най- общо казано, е вредно.

Общи условия

Активация на акаунт