Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 347
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Стефчеей...мноУ ти Убави крачоните бре!  Laughing Hug
А за брат ти нЕам думи просто...Скица невероятна е!  hahaha hahaha hahaha
За цветето и аз така мисля кат Бени....

Бении...отивам да ровя в темата да видя къде Джулката е писала за срещата....Дано намеря бързо,че тия гости мЪ изядоха с парцалите ooooh! Whistling

# 511
Улица "Шипка"... Ей не знам тя къде е. Ама сега така закопнях да мръдна до София. Никъде не съм ходила скоро време. В София "Шипка" не знам, ама знам една уличка "Шейново". Имахме там братовчеди.  Много хубава уличка у центрото. Сенчеста и гъзарска. Със стари софийски сгради. Аресвам си аз у ваштУ центро и това си му е.

Зачезвам, че съм през 2 поста аз. Чуствам се като мерудия.

Ренка, точно таковУ е цвекЬето. Тя инженерката го върза, ама аз, нЪли съм естет голем, и ми се виде грозно. Приличаше на боб в градина, вързан за кола. И го развързАх. А клоните по земята ги отрезах с ножичка. И то тръгна на горе. Белкем сега скрие гръмоотвода.

Вени, ся кат идем утрето на работа с тия красиви нокти, ще изтрепем рибата.

Полинко, за малко да изгубите малчото, а? ТръгнАл на пътешествие.

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 19:15 от Stefka.b.k

# 512
  • София
Стеф, аз съм утре на автосервиз, а дано ми върже педикюра и не ме ощавят много  hahaha!
Шипка е една много приятна уличка до Университета. Не, че не я бях объркала миналия път, ама добре, че бях с Хаяси  ooooh!!

# 513
Я! Абе те да не са съседни някак с тая дето аз знам - "Шейново"? Щото и тя е зад университета?

Вени, тебе се с това ще те запомня. Току окъсваш с аУтомОбилОт. Joy Но пък съм запомнила, че и винаги ти помагат.

Джулс, изплаши ме, бре. Пак ще си купя витамини Центрум. Като ги пия редовно и знаЙш как ме гледат в болницата като ми направят изследвания. Питат ме да не би всяка вечер да си пийвам винце.

# 514
Не ми говорете за Шейново,че направо ми се изправят косите  Mr. Green
Нали там е АГ-то...Та ...таковата...имам неприятни спомени от там...Брррррррр.....

Тъй! Прочетох кога я гласите срещата,мА пак шА е без мене за съжаление.....Няма да мога!Петък,19:00ч....съм на работа...Пийте по едно и зарад мене....Пфуууу....аман с таз мойта работа!

Стефчееей  Joy Joy Joy Joy Joy

# 515
  • София
Я! Абе те да не са съседни някак с тая дето аз знам - "Шейново"? Щото и тя е зад университета?
Божке, ни знам Шейново къде е, нито пък на Боянската църква съм ходила  ooooh!! Нищо, че съм родена в София  Blush!

# 516
"Шейново" и "Шипка" са две, почти успоредни улици, на разстояние има- няма 20 метра.
Стефче, ела на "Шейново", аз шъ скокна да те примъкна до "Шипка".
За триците - ами, аз ти казвам, че са вредни, ма ти кът не вярваш кво да те правя.

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 19:44 от Г-жа Безгрешната

# 517
Вярвам, бре, Джулс.  Peace  Просто сега разбирам, че това дето като си пия Центрум тялото се подсилва, явно не е случайно. Иначе щом казваш, че изсмуква желязото - лошо, да. Аз бях отишла на изследвания след дълъг период на употреба на трици, но и на много магданоз и витамини. Сега разбирам, че в момента както не пия витамини, да не ям и много трица. Аз не я и обичам много. Но заради онова с тоалетната се налага. Дюканки слабеят с триците. А аз ... а**м. Embarassed  Embarassed

Викаш успоредни били, а? Ей, само съм да додам да живе в София. Казвала ли съм ви, че много либовен ми пада тоя град?

# 518
Стефче, и аз бях Дюканка, и аз ядох трици, та от там почнах да се интересувам и разбрах това- онова.

За София - амчи къ, ЛИбовен град е, мноу ясно.
Ти що мислип, че сме таквиз лИбоФчийки тук?
  Flutter  Joy

# 519
Кой питаше за градусите днес?  newsm78

Живакът буквално се разтопи от горещина днес поне в 8 български града.

Очаквано днес най-жежко бе в Русе, където температурата стигна 36,6 градуса. Това е рекорд за днешната дата, отбелязаха метеоролозите.

Във Видин отчетох а 35.8 градуса, също с 3 десети повече от 2000 година, когато е бил предишният рекорд.

В Сандански термометрите са показали 35.5 градуса, колкото и през 2003 година.

35.1 показваше термометърът в Ловеч, почти с 2 градуса повече от 1993 г.

34 градуса пък бе в Кнежа, 31.9 в Разград.

София се пече на 33.3 градуса, а предишният рекорд за 14 юни е от 2000 година - 31.1 градуса.

На Рожен и Черни връх също са отчетени рекорди, съответно 24.9 и 19.8 градуса.

Утре се очаква още по-голяма жега - с градус-два повече, предупредиха синоптиците. Разхлаждане ще има едва след четвъртък.
  ooooh!

Шъ съ мре.  ooooh!

# 520
  • София
А, стига бе! Как градус-два повече!? Верно ще се мре  ooooh!! Е аз ква прогноза с гръмотевици съм гледала  newsm78?

# 521
Е аз ква прогноза с гръмотевици съм гледала  newsm78?

Joy

Е, гледай пак, ся дават по БТВ.
Вечерта мое и да има гръмотевици, ама през деня ще изпопукаме.
 ooooh!

# 522
Ей тука си гледала за гръмотевиците...
http://sinoptik.bg/?lid=100727011

# 523
Очаквано днес най-жежко бе в Русе, където температурата стигна 36,6 градуса. Това е рекорд за днешната дата, отбелязаха метеоролозите.
Да,бе,да-36,6 градуса, ама другия път  Mr. Green. В 14 ч изкарах термометъра навън-беше 38 градуса на сянка  Mr. Green.
http://www.btv.bg/weather/id/3/code/14 -който иска другата седмица да заповяда в РусИе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 524
МалИиииии...шА пукна! МноУ горещо бе...Пфууууууууууу.....ужас!

Общи условия

Активация на акаунт