Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 353
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ми да си набием мъжете и децата, бре  hahaha! Ама това не пречи на бирата в никой случай  Mr. Green!

# 421
Ми да си набием мъжете и децата, бре  hahaha! Ама това не пречи на бирата в никой случай  Mr. Green!

Еее, това после, първо ш се накълвеме Drunk, после ш си набиеме  box домашните... животни!  Joy

# 422
  • Пловдив
Здравейте!

Досега бяхме по магазините: купихме си малко дрешки /главно на хлапетата и мъжо/ и колело на щерката. Сега кара отвън. Много е доволна.
После ще ходим на гости при приятели в Брестовица, нач. на планината...малко на хлад и запивка.... Wink

# 423
Добър ви ден. Вие определено си имате по-интересни занимавки. Ние се борихме с паркета, ама ще чакаме един приятел да дойде да помогне, че нещо нищо не правим. Ходихме на пицария, че нямаше какво да се яде. А снощи мъжа ми донесе спанак, за едни хапки и аз така го бях приготвила за готвене, че мъж ми като видя и лошо му стана  ooooh! Добре че знае какво да прави, че аз щях да го сложа с дръжките  Embarassed Това е първия и последния ми сблъсък със спанак, който не е измит, почистен и нарязан.

За запивка съм готова веднага, ако искате другата събота или петък. Аз тайно се надявам да изляза в отпуска скоро.

Ай отивам да действам, че то време не остана, а кафе правя от 30 мин.  Whistling

# 424
За запивка съм готова веднага, ако искате другата събота или петък. Аз тайно се надявам да изляза в отпуска скоро.

От ся да кажа - другата събота не мога, канени сме на РД.
За петък нЕмам против.
Ние до ся се къпахме с Малчо, щот мноу жега, каката рови в едни книги, направила ми е хола кат преоценена книжарница, а аз се чудя дали да вляза да се изкъпя или да изчакам довечера, че като изляза от банята, да ме лъхне една хладинка, чак кожицата да ми настръхне... като на вАрена кокошка, дет викаше Краси Радков.
  Joy

# 425
Тук пак кроите нещо Twisted Evil. То е ясно кой е по пъклените планове Mr. Green - Безгрешната с мноооооогото кукувици вътре у канчИтУ hahaha. Ми ние от село к'во да прайм ся Crossing Arms? Остава това с боя Whistling. Ама и мъж кат' нямам, горките деца ooooh!.
Пък каква жега ни мори #Crazy. У нашите сме с децата и сестра ми. Добре, че има нет поне Rolling Eyes. Ама и тука лаптоп, много ми е терсене ooooh!.

# 426
Опса ей мЪ на тука съм пак за малко. Правят ми торта и аз на компа ...........уморена ,и  ако знаете колко мн ми се спи............а тук е още мн слънчево и мн светло  Mr. Green

Върнахме се от Амстердам - беше супер - влизахме в музея на Ренбранд, после в музея на секса Mr. Green минахме през улицата на червеният фенер направих малко нелегално снимки на голите мацки  Mr. Green влязахме в мозея на марихуаната, на корабче по каналите на Амстердам и  по магазините . Вече се сдобих с 3 чифта обивки, ми кво да правя ......не мога да устоя  Mr. Green ААА да не забравя времето беше доста студено за мойте представи  Mr. Green 17 градуса  smile3532
Пофалих ви се набърже , кво да правя като ми е циганска душата  Joy

Камче отворила си плажа , браво само дразниш тукашните лъвици  Joy
Стеф никва я нЕма, кво страва с нея? Явно при нея е "Пей животе............" и не се сеща за нас  Rolling Eyes
Миленка, Вий , благодаря ви момичета за пожеланията Hug
Бенджи честито ви колело.
Пол  Hug

# 427
Малииииии, smile3508 отсега се точа на снмките smile3521. Кога се връщате бре Crazy?

# 428
  • София
Малеееее, много интересно сте изкарали! Реа, а парфУм купи ли си?

# 429
Вени не съм душо щото имам мноо и мЪ е срам да си купа  Mr. Green

Утре ме очаква също нещо мн забавно . Ще ходим този път с късниците ( до сега бяхме все сами ) ама утре отиваме с децата и тях на някакъв увеселителен парк  - водни пързалки, тунели на ужасите, абе яко  ще снимам и покажа - разбора се. Вече да си призная им завиждам на живота тук - спокоен, уреден, красив...................и още мн мога да казвам , ама като видите ще решите сами................

Ще гася , че гледме ТВ.
Нал' знаете, че вЪ обичам  Heart Eyes Hug

Пол на 16 пътуваме от Дортмунд до Сф, от там се мятаме на колата и за Видин и къде 20 сме у Варна - сами без деца.

# 430
  • София
Е, хайде, лека и внимавай утре, да не си докараш някой уплах  Mr. Green  Hug!

# 431
А, значи шА тряа да се върнеш, чИ да дуФвам аз Crazy.
Венче, напрай ли педи-тУ Mr. Green?

# 432
  • София
Аха, направих, ама нещо много нескопосано се лакирах, че и камъчета си турнах... за по-циганско  hahaha!
Иначе си купих някакъв скрап за пети, имам и хубава пила, поосвежиха ми се крачетата с тази процедура.

# 433
Уф от зор не мога да се включа адекватно по темите, ама в тая лудница  и бъркотия вкъщи, жегата навън, нищо адекватно не мога да свърша. Наредихме паркета  newsm44 newsm44 newsm44

Реа, наслади се на почивката, страхотни неща разказваш, чакам снимки с нетърпение.

Кам, топни се в морето зарад мен. Да не се препечеш като пиле, внимавай.

Джулс, пусни ден, час и да каже коя кога е свободна. Все ще се уцелим някоя вечер.

Вени, честити гладки крачка. И аз искааааам, ама ще е нейде другата седмица.

Вий да не си решила да идваш към Сф, та се редиш за среща?

Ами имаше и още ама нииииииииищоооо не помняяяяяяя.

Ай лека нощ, героите са уморени и лягат.

# 434
Кат се скри слънцето и кат се запиляхме по разходки, та до преди малко.  ooooh!
Ама, така е, те кукувиците (тия в главата) искат разходки.  hahaha
Ся съм мокра, настръхнала и каталясала, в спалнята, с лаптопа, кълва и искам само да заспя, но пусто сърце клюкарско не трае, та викам първо да ви "видя" кви ги вършите и тогава.  Mr. Green

Вени, искам и аз педи, пък.  Crossing Arms

Рейче, снимА ли заради мен лалетата?  Thinking

Полке, ти де шъ одиш, че забраих мястотУ (знам, че мъжО чакаш)?  Embarassed

Хаясич, кво остана за доремонтирВане?

Джулс, пусни ден, час и да каже коя кога е свободна. Все ще се уцелим някоя вечер.

Слушам и изпълнявам!  Peace

За срещата - в петъкО, в 19.00ч., на обичайното място, обичайните заподозрени О.К. ли е?
 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт