Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 353
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ми те и килата са ти в границите на разумното, при това май направо в долните граници  Joy!

# 496
Момичетаааа... Присетих сЪ нещУ.
Вени, първом на теб да кажа. Одеве нещо споменаваше за пети. Та да ти кажа аз как съм доволна от едно Ейвънско ренде и кремче за крака. То ти, като се има предвид какво работи сестра ти, сигурно знаеш и доста по-Убави работи, ама все пак аз да кажа де. Ей гУ нА ренденцето. От едната страна е по-едро, от другата по-ситно. Цък

Ренката днес катерила планините, пък аз с рендето си правих педикюр и си освежавах лака на ноктите. Казвам "освежавах" понеже аз не се лакирам всяка седмица - мързи ме. Ето какво си произведох. Е, имах малко тремор на ръката докат' рисувах ама вервам от самолет няма да личи. Цък , Цък и Цък . ГотовУ. НаФалих съ.

Ренка, пък аз там около София са ме водили на едно Драгалевски манастир. Също има много за катерене и после за бира място има.

Полинко, освен, че милюзувах и рисувах и апнАх, да не мислиш, че гладна седех. Ето на тебе ти снимах десертчето дето е без захар, обаче е вкусно. Цък

А чакайте да ви покажа брат ми нали съм малоумна и като му писне от мене как ми показва нещата, дето трябва да направя по компютъра. В картинки с коментар. Особено пък този в края под номер 6. Цък

А аз страхотно си починах тези два дни. Спане, ядене, рисунки, всичко! Сега с моя ще гледаме онзи български филм "Стъклен дом". След това ще отидем до едни сергии в центъра да си вземем ягоди и от там ще идем на едно кафе. Много ги обичам тия разходки по анцуг в неделата.

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 18:29 от Stefka.b.k

# 497
И да, вЕрно, да 'земеш да дойдеш, щот...[/b]  box

когИ е срещата бре? Drunk Wine Glass Я да ме светнете 
Че имаме на гости едни французи,пък почивните дни ще ходим на една вила....bishop Вече шЕ ме кОпат с тия ангажименти...

# 498
Мастерчеее, абе прощавай ама какво ще правите на вилата?  Thinking  Зачудих се предвид имотиконата. Дали няма да светите мАслото на някой Thinking

# 499
Джулке, я дай да уточним таз работа Thinking. Последно ядки или трици да ям newsm78.

Стеф, готен педикюр Peace.
Десерта не ми е познат. Ще се оглеждам.

Да ви кажа как си изкарахме акъла с Даянка ooooh!. Аз съм в детската, защото тук хващам свястна връзка, и си мисля, че Ник е при нея, а тя е в хола, гледа тв и си мисли, че е при мен. В един момент се провикнах да проверя дали е при нея, а тя вика - не Shocked. Хукна да го види какво шета в спалнята, обаче вижда отворената плъзгаща врата за стъпалата надолу ooooh!, и хуква натам, като си мисли как ще го види утрепан някъде между двата етажа ooooh!. А нашият си помъкнал чантата за количката и не знам къде беше тръгнал Shocked. Как е слязъл по стъпалата, как не се е пребил, не знам ooooh!. Разхождаше се по долния етаж ooooh!.

Ми те и килата са ти в границите на разумното, при това май направо в долните граници  Joy!

Туй........за мене ли го каза newsm78 Thinking. МмммммнИ съм мноу съгласна Rolling Eyes.

# 500
  • София
Стефи, сестра ми този уикенд си заминА на вилата, на която няма обхват, а ако се появи, нъл се сещаш, че се чуваме за много кратко! Така исках да я питам за тия рендета, а то гледай, трябвало е тук да го спомена. Аз имам пила, ще я щракна после да я видиш. Но кажи ми, когато имаш време, първо с едрата ли се жули и после с по-фината част или обратното? Не посмях да си купя и да се чегъртам...
Сестра ми преди години правеше педикюр, но общо взето го заряза...
И аз си направих един френски днес, че снощи се лакирах, обаче много се омазах с червения лак и... абе трябваше да го изтрия  Mr. Green. Ще взема да фотна и аз.

За теб, Пол говорех  bowuu. Но ти най-добре можеш да си прецениш как се чувстваш и дали имаш нужда  Hug!

# 501
Малиии добре че не съм ти пред погледа.  Mr. Green
Аз съм нон стоп на диета.
Сега последно от 17 дни съм на 1кг. плод, чай и мед /последните две ги пропускам често/
Стеф, много готин педикюр. Имам същата пила и същия крем.  Flutter

# 502
Мастерчеее, абе прощавай ама какво ще правите на вилата?  Thinking  Зачудих се предвид имотиконата. Дали няма да светите мАслото на някой Thinking
smile3532 smile3532 smile3532
Малеее как ме разсмя и ти  Hug Hug Hug Hug
На мене маслото май ще ми се свети...Щот съм толкова уморена вече от ангажименти,срещи и все на някой да угаждам( и то все по работа),че ....Скоро май шА яхна метлата така кат' гледам....

Поли,триците яж,защото те засищат ,но нищо не качваш от тях.Ако ти е интересно ще ти пиша на ЛС да не спамя тука....Ядките са калорични.

# 503
когИ е срещата бре? Drunk Wine Glass Я да ме светнете

Ей я кога е:

За срещата - в петъкО, в 19.00ч., на обичайното място, обичайните заподозрени О.К. ли е?  newsm78

Джулке, я дай да уточним таз работа Thinking. Последно ядки или трици да ям newsm78.

Ако искаш да си чистиш организмОТ, яж по 3 супени лъжици овесени ТРИЦИ на ден.
Можеш да си ги разбъркаш в кисело мляко или в компот.

# 504
  • София
Стеф, брат ти е уникален  hahaha! Кажи му, че съм му фен  newsm18 newsm18 newsm18!

# 505
....За теб, Пол говорех  bowuu. Но ти най-добре можеш да си прецениш как се чувстваш и дали имаш нужда  Hug!

Имам нужда щот съм дребос Mr. Green. Иначе не съм дебела в никой случай. Пък и от снимките е видно. Просто имам нужда да отънея на места Crazy.

РазбраФ за овесените боклуци Rolling Eyes.
Мастерче, пиши ако още ти се занимава с мен Wink.

# 506
Вени, първо с едрото, после заглаждаш със ситното. На практика ситното е май това дето го викате "пила". После кремчето. Има и още едно нещо към комплекта (или поне на мен снаха ми ми ги подари в комплект инак не знам как се продават). То е някакъв скрап. Само него по-рядко ползвам. Струва ми се твърде ситен като за моите пети и сякаш не усещам промяна след него. Мнооо е фин. Мога лицето да си търкам с него.

Пък чакайте и още нещо ви кажа (уф, нали съм сбрала матр'рЯл от две седмици  Embarassed). Имам в стаята си в работата едно цвете дето ми го даде една инДЖИнерка да й го стопанисвам щото в тяхната стая няма място. Обаче цветето много взе, че пораснА. И таз жена, моля ви се, вижте какво му бодна вътре в саксията - Цъктова си е цел гръмоотвопд. ГознУ много тая хава. Ама седя така и си траям. Станах ептени суеверна. Викам си "Абе нека седи гръмоотвода на Ренката, белкем отвежда от главЪта ми разрушителните бури на съкращенията".

Ух, знам си аз, че съм се родила със шапка, при т'ва много стегната, ама сега вече зимам-давам.

Джулко, их, бре душа. Ми аз пък обичам и по поЙче да ям от триците. Знам, че не е хубаво, ама не правя много често. Но понеже те освен средство за прочистване са и средство за успешна дефекация (а аз както споменах преди много бях пострадала с ауспуха) и затова някой път си правя всевъзможни неща с трици и ям по повече от 3 лъжици. Кажи сега - ще се гътвам ли?

# 507
Стеф, баба ми гледаше навремето таквоз цвете. Не го знам как се казва, но нашите го наричаха  " цветето на Тодор Живков", щото уж му било любимата китка  Mr. Green. Не знам обаче доколко е истина. Инак с таз пръчка не изглежда толкоз зле, ама трябва да се връзва по нея нагоре, инак ще плъзне по земята из цялата стая  Rolling Eyes. А пък стъблото му не е някакво по-меко, че да се огъва и тръгне ли по долу, не мож го изправи после.

Мастерче, значи Джулката е писала деня и часа, а обичайното място е О'Шипка на ул. Шипка.

# 508
  • София
Купих си вчера скрап на Елеа, с едри частички е  Peace. Аз четох и направих така - накиснах си краката в топла вода, сложих морска сол, душ гел и сода за хляб. После ги изчегъртах с пилата (тя не е много дребна), сложих от скрапа и пак търках с пилата, за да не е съвсем на сухо. А днес си купих някакъв крем за крака Кератолин, който омекотява твърдата и суха кожа на стъпалата.
http://www.album.bg/veny_ps/images/23675583/ - така съм се лакирала, само дето не съм изчистила хубаво бялата черта  Blush.
http://www.album.bg/veny_ps/images/23675585/ - това ми е пилата, но ще си купя и рендето.

И на мен не ми стои грозно пръчката в цветето! Я, какво е хубаво, пу пу!

# 509
Туй цвете, кат го гледам, ми мяза на каучуково растение, но не мога да преценя добре от снимката.
Ако е такова и аз не го харесвам.

Стефче, тези трици, освен всичко останало и изсмукват желязото от организма.
Не, че шъ омреш, ку хапнеш нявга по повече, но не е добре да се прекалява.

Общи условия

Активация на акаунт