Незабравима /Unutulmaz/ тема 50

• 26 470
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Някой да певеде това

dizi magazini izledim dizi magazin unutulmazın setindeydi serhan ve özlem tüyo verdi serhan deddiki işler iyice arap saçına döndü dizi daha yeni başlıyo dedi karekterler yavaş yavaş herşeyi öğrenecek gibi harunun aşkına hep eda engel dedi herşeyi hallediyo harun ama eda yeni bir engel çıkartıyor serhan aşkı ...memn...u ya ve ezelede laf söyledi bizim dizimiz bunlarla karşılaştırılıyor ama bizimki öyle kim kimin ne olduğunu öğrenmeden aşık oldu dedi özlem ise cemil kalp krizi geçirecekmiş ilerleyen bölümlerde eda inat için hayır diyebilir ama eğer ailesini düşünürse ewt diyebilir ben özlem olarak kesinlikle bu çocuğu doğurmazdım gördüğüm anda ilişkimi keserdim ve kesinlikle ablama söylerdim bu engeller kalkacak gibi değil kalksa zaten dizi biter dedi özlem yılmaz...

# 646
  • Русе
И сега какво ? Досега само Мелда ги дебнеше, а сега и Толга ще ги подхване от друга страна! Тенис на маса, дето го играха в АВА!
За доброто на Яамур? Таратанци ! Усложниха си живота, повече отколкото другите биха могли да го направят!  smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515

# 647
Когато Аблата чупи огледалото е с тоалета от церемонията , дали пък няма да стане нещо и сватбата да  се разтури и тя затова да е толкова бясна newsm12 newsm17
[/quote]

Сигурно, със същата рокля е!

# 648
Когато Аблата чупи огледалото е с тоалета от церемонията , дали пък няма да стане нещо и сватбата да  се разтури и тя затова да е толкова бясна newsm12 newsm17

Сигурно, със същата рокля е!
[/quote]

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 649
Здравейте момичета.
Дани сигурно ли е, че казва "евет" - не произнасяли няколко думи, поне на мен така ми се стори.
Катастрофата е преди сватбата и след това Харун отива при Еда, говорят нещо и припада, а вечерта е сватбата.
Харун го нямаше там, сигурно ще се появи и ще провали сватбата и затова аблата е толкова ядосана та чупи огледалото

[/quote]

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 650
Честно казано, не желая а съм на мястото на нито един от героите в тоя сериал- съдбите им са пълна катастрофа- беда след беда, ужас до ужаса...То верно, че и съдбата им извъртя номер, но и всички доста се постараха да направят историята още по- драматична- то глупости ли не бяха, то абсурдни решения и постъпки, нерешителност, лъжи, измишльотини, простотия до шия...Ей, ядосах се не на шега! smile3515

Ами нали трябва да има интрига иначе какво ще снимат .Определено и аз съм ядосана някак си незнам немога да си отговоря защо съм толкова запалена по този сериал това е само един филм но той стигна до сърцето ми и отърване няма.Ще си го гледам ще се ядосвам на мойте любими герой и ще чакам някаква щастлива развръзка.Ако ли пък не ще си го изгледам отзад напред за да ми стане по-добре на душата ама да не се стига до това ,че.............. #2gunfire

# 651
  • Русе
Давайте,момичета повече подробности, че се треса от нетърпение! Унищожиха ни момчето и му изпиха кръвчицата тези... censored censored censored недолюбени!

# 652
Здравейте момичета.
Дани сигурно ли е, че казва "евет" - не произнасяли няколко думи, поне на мен така ми се стори.
Катастрофата е преди сватбата и след това Харун отива при Еда, говорят нещо и припада, а вечерта е сватбата.
Харун го нямаше там, сигурно ще се появи и ще провали сватбата и затова аблата е толкова ядосана та чупи огледалото

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
[/quote]
И аз мисля ,че катастрофата е след боя с Толга и може би при нея се е наранил и след това отива при Еда.

# 653
 след това Харун отива при Еда, говорят нещо и припада...

Мила, когато Харун е при Еда и припада е след боя с Толга, със същата риза е , а когато е катастрофата е със сако  Hug

# 654
  • Варна
Тайно се надявам катастрофата на Харун да провали подписването, на тя е през деня, светло е, а церемонията е вечерта, ако Харун е в болница, неможе да не им е съобщил това newsm78, освен ако не е в безсъзнание.....и определено и е ред на Еда да действа
Може пък Еда да припадне преди Толга да каже "да"- нали видяхме, че там първо питат булката, а после младоженеца- и без друго веднъж и прилоша, докато вървеше към масата за церемонията... newsm78
Честно казано, тайничко се надявах, че Харун ще отвлече Еда преди сватбата, но пък той излезе от строя след тая катастрофа...Язък! Crossing Arms

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 15:00 от danidorina

# 655
здравейте мили дами, чак сега успях да зърна фрагмента-УЖАС
ДАНИ -ВИЖ АКО ОБИЧАШ СЛЕД ФРАГМЕНТА КОМЕНТАРИТЕ НА ТУРСКИТЕ ФЕНОВЕ -МАЙ МАЙ -ТОЛГА Е РАЗБРАЛ КОЙ Е ХАКЪ И ЧАКАТ ТОЙ ДА ПРЕДОТВРАТИ НИКЯХА - ИЛИ НА МЕН ТАКА МИ СЕ ИСКА
http://www.facebook.com/video/video.php?v=401396459434&oid=102464064879#!/video/video.php?v=403506939434&oid=102464064879

# 656

Мила, когато Харун е при Еда и припада е след боя с Толга, със същата риза е , а когато е катастрофата е със сако  Hug

Когата катастрофира е със същите дрехи при Толга и при  Еда.

# 657
Почти нищо не пише в резюмето,от превода на Google от английски
Еда се бори със себе си да каже ли "да",Харун изживява една от най-тежките нощи в живота си,Толга е решен да се ожени,Мелда вярва че това ще реши проблемите на брака и.
Казват,че Толга научава фактите;компанията има проблем с данъците:Тюркян гледа безпомощно Еда и се опитва да я поддържа......
Горе-долу това е което разбрах от обърканият превод.

# 658

Мила, когато Харун е при Еда и припада е след боя с Толга, със същата риза е , а когато е катастрофата е със сако  Hug

Когата катастрофира е със същите дрехи при Толга и при  Еда.
извинявам се ако съм сбъркала няколко пъти пусках фрагмента и на мен така ми се струва

# 659
Божке, аз не видях катастрофа! Караше като луд да пристигне навреме за сватбата, за да я предотврати!

ТОЛГА Е МРЪСНИК!
Как Харун не му разби главата да излезе от строя за известно време!

Общи условия

Активация на акаунт