Незабравима /Unutulmaz/ тема 50

• 26 473
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
относно финалните думи на Еда от фрагмента ми се стори че си говори сама на себе си newsm78

# 631
  • Варна
Момичета май е вярно ,че Мелда чупи огледалото след церемонията защото е със същите дрехи.Поне на мен така ми се иска.
Незнам само дали Толга вече е наясно за Хакъ аз мисля ,че да. newsm78

и аз мисля че знае вече за Хакъ
А дядо Феяз там ли беше- че то, нали, целият този цирк е най- вече заради него! smile3515

# 632
а така много готин фрагман браво стават все по-добри. Ямур няма да е отвлечена а Харун пак в болница ейййй потроши се тоя човек от тия две патки и това си е  hahaha hahaha hahaha

Накрая верно ще пратим на Харунски отряд за бърза помощ и спасяване от сестри Гюлерови с ръководители Дани и Кометка  hahaha

А какво толкова много се обяснява Еда на масата дето трябва да каже едно Да не знам

# 633
Поне да имаме превод на резюмето Praynig

# 634
  • Русе
А аз си скубя косите и съм бясна, че не мога нищо да видя!
И каква е тази сватба без половината  семейство ? Нищо не става както искаме, както трябва! Ужас!

# 635
  • Варна
Ако Толга е наясно, че Харун е Хаккъ- вече и той става гаднюха! Crossing Arms Сватбата ще е напук, не само защото обича Еда и винаги я е искал за себе си- вече ще издевателства и над брат си, което вече ни го представя в друга светлина- мръсна гадина, Мелда №2- остава и той да почне да прави разни номера като нея и вече не знам...НЕАМ НЕРВИ! smile3514

# 636
Момичета май е вярно ,че Мелда чупи огледалото след церемонията защото е със същите дрехи.Поне на мен така ми се иска.

и аз мисля че знае вече за Хакъ
А дядо Феяз там ли беше- че то, нали, целият този цирк е най- вече заради него! smile3515

И Феяз е там и Ниса а пък видяхте ли кои са им свидетелите Бурак и Хаят.УЖАСТ...............
Толга ще стане по гаден и от аблата. newsm78

# 637
  • Варна
Накрая верно ще пратим на Харунски отряд за бърза помощ и спасяване от сестри Гюлерови с ръководители Дани и Кометка  hahaha
Аааа, един път да го докопам аз и тия двете- Гюлеровите- ще го видят през крив макарон- тяхната кожа и кокошки с кокошки #Cussing outНаправиха ми хубавото момче на нищо- съвсем го сринаха, акъла му изпиха и силиците му взеха, потрошиха го отвсякъде.. Rage
.На кака красавеца, ела ни тука да те утешим и възстановим!     love001

# 638
Тайно се надявам катастрофата на Харун да провали подписването, на тя е през деня, светло е, а церемонията е вечерта, ако Харун е в болница, неможе да не им е съобщил това newsm78, освен ако не е в безсъзнание.....и определено и е ред на Еда да действа

# 639
  • Русе
Четейки вашите мнения, ако съм на мястото на Харунски, си вземам пак чемоданчето и в Париж! А сестри Гюлер да ми дишат праха! То бива патки,ама чак толкова не бива! Опорочиха сериалла ни! smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512

# 640
  • Варна
Тайно се надявям катастрофата на Харун да провали подписването, на тя е през деня, светло е, а церемонията е вечерта, ако харун е в болница, неможе да не им е съобщил това newsm78, освен ако не е в безсъзнание.....и определено и е ред на Еда да действа
То както е тръгнало май само Еда действа- правилно или не- тя поне действа! thumbsup А Харун само box бой наляво и надясно, но не отива да каже smile3514 точно и ясно на когото трябва- на баща си- как всъщност стоят нещата! Кой кой е и защо нещата са така, а не иначе! Crossing Arms

# 641
Поне да имаме превод на резюмето Praynig

# 642
  • Русе
А Мелда не знае ли ,че счупено огледало носи нещастна любов 7 години? Така й се пада!

# 643
А Мелда не знае ли ,че счупено огледало носи нещастна любов 7 години? Така й се пада!

Тя няма нужда да чупи огледало, има си я "любовта"

# 644
  • Варна
Честно казано, не желая да съм на мястото на нито един от героите в тоя сериал- животът им е пълна катастрофа- беда след беда, ужас до ужаса...То верно, че и съдбата им извъртя номер, но и всички доста се постараха да направят историята още по- драматична- то глупости ли не бяха, то абсурдни решения и постъпки, нерешителност, лъжи, измишльотини, простотия до шия...Ей, ядосах се не на шега! smile3515

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 14:55 от danidorina

Общи условия

Активация на акаунт