Незабравима /Unutulmaz/ тема 50

• 26 473
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
здравейте мили дами, чак сега успях да зърна фрагмента-УЖАС
ДАНИ -ВИЖ АКО ОБИЧАШ СЛЕД ФРАГМЕНТА КОМЕНТАРИТЕ НА ТУРСКИТЕ ФЕНОВЕ -МАЙ МАЙ -ТОЛГА Е РАЗБРАЛ КОЙ Е ХАКЪ И ЧАКАТ ТОЙ ДА ПРЕДОТВРАТИ НИКЯХА - ИЛИ НА МЕН ТАКА МИ СЕ ИСКА
http://www.facebook.com/video/video.php?v=401396459434&oid=102464064879#!/video/video.php?v=403506939434&oid=102464064879
Ами, гледам хората и те са развълнувани като нас- и сякаш повече нападат Харун, че не се е постарал достатъчно да не се стига до сегашната ситуация... newsm78

# 661
след това Харун отива при Еда, говорят нещо и припада...

Мила, когато Харун е при Еда и припада е след боя с Толга, със същата риза е , а когато е катастрофата е със сако  Hug

Когата катастрофира е със същите дрехи при Толга и при  Еда.
извинявам се ако съм сбъркала няколко пъти пусках фрагмента и на мен така ми се струва

определено в колата е с тъмна риза, може и да е същата, но има и сако

# 662
Когато Аблата чупи огледалото е с тоалета от церемонията , дали пък няма да стане нещо и сватбата да  се разтури и тя затова да е толкова бясна newsm12 newsm17

Сигурно, със същата рокля е!
[/quote]но когато чупи огледалото е без обици

# 663
  • Русе
Малееее! До сега влачиха сериала, сега го напомпиха с емоции, ще продължат така до 7 юли, а ние цяло лято ще подскачаме от адреналин. До зимата! Гадюхи!

# 664
Ей хора и кафенцето в момента неможе да ме успокой след тоз фрагмент.Едвам преосмислям дадената ситуация какви ли още ги замислят тези сценаристи.Определено след последната серия трябва да вкарат нещо по така за да им се върне малко от рейтинга ама май вече прекаляват .Оженят ли и Еда това значи край за двамата с Харун .Толга никога няма да и позволи да е с него за щастие на аблата. newsm78

# 665
  • Варна
По дяволите- тоя Харун какъв мъж е?! smile3515 Как можа да допусне да се стигне до тук?! newsm61
 И то след всичко, което преживяха с Еда- добре, тя акъл няма smile3537, ами той?! По- голям е, мъж е- трябва да действа решително и точно- защото на карта е заложено собственото му щастие и на любимите му същества- жена му и детето му- а той- помотва се, предпочита да си прави кефа с Еда тайно, да си мълчи вместо да седне и да поговори сериозно с баща си; тръгнал да се бие с Толга, вместо да седнат и се разберат като мъже- това тука е моя територия и не се пипа! Crossing Arms

# 666
  • Русе
Малееее! До сега влачиха сериала, сега го напомпиха с емоции, ще продължат така до 7 юли, а ние цяло лято ще подскачаме от адреналин. До зимата! Гадюхи!
И в следващия епизод като разбере Толга, че има и Дениз, ще хукне кум болницата да скалпирва Харун!

# 667
Мисля се че Еда нещо си мърмори под носа и след това става и избягва и серията свършва ooooh!

# 668
Когато Аблата чупи огледалото е с тоалета от церемонията , дали пък няма да стане нещо и сватбата да  се разтури и тя затова да е толкова бясна newsm12 newsm17

но когато чупи огледалото е без обици
[/quote]

Браво това не го бях забелязала виж само как ни заблуждават да си блъскаме главите и да гадаем .Сега след като поразмислих май май верно аблата ще остане най доволна нищо ,че чупи . newsm78

# 669
  • Варна
И в следващия епизод като разбере Толга, че има и Дениз, ще хукне кум болницата да скалпирва Харун!
Представяте ли си наистина Еда да е бременна (аз лично съм на 99% сигурна) и наистина бебето да го кръстят Дениз( море), а може и ако е момче- Гюнеш ( слънце) или Атеш ( огън), че и тия имена подхождат предвид случилото си оная нощ и на следващия ден! Peace

# 670
  • Русе
По дяволите- тоя Харун какъв мъж е?! smile3515 Как можа да допусне да се стигне до тук?! newsm61
 И то след всичко, което преживяха с Еда- добре, тя акъл няма smile3537, ами той?! По- голям е, мъж е- трябва да действа решително и точно- защото на карта е заложено собственото му щастие и на любимите му същества- жена му и детето му- а той- помотва се, предпочита да си прави кефа с Еда тайно, да си мълчи вместо да седне и да поговори сериозно с баща си; тръгнал да се бие с Толга, вместо да седнат и се разберат като мъже- това тука е моя територия и не се пипа! Crossing Arms
Дани, не мисля ,че Феяз може да вземе страна в тази ситуация. Толга му е син от любимата жена, току що приет от семейството му.Заради гузна съвест би подкрепил точно него. Всичко зависеше от Еда,само тя можеше да подкрепи Харун.Да,и Живка също!

# 671
Когато Аблата чупи огледалото е с тоалета от церемонията , дали пък няма да стане нещо и сватбата да  се разтури и тя затова да е толкова бясна newsm12 newsm17

но когато чупи огледалото е без обици

Цитат
Браво това не го бях забелязала виж само как ни заблуждават да си блъскаме главите и да гадаем .Сега след като поразмислих май май верно аблата ще остане най доволна нищо ,че чупи . newsm78

истината е че косата и е спусната на лицето и няма никакъв шанс да се видят каквито и да било обеци , а нейните са малки при това

# 672
Момичета дежаву я няма дали ще имаме нова тема .Ако трябва да спрем ?

# 673
  • Варна
Мисля се че Еда нещо си мърмори под носа и след това става и избягва и серията свършва ooooh!
Златни ти устенца! Hug Hug Hug

# 674
[/quote]

Дано да стане така!
Тая рана на Харун да не би да е от боя с Толга? Само аз ли не виждам катастрофа!

Общи условия

Активация на акаунт