Слънце пече, много е добре, Февруарчето голямо ще да порасте! (11)

• 20 345
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
plami 10Набор 2010 нямат право да кандидатстват тази година. Ще имаме право догодина, когато официално стартира кампанията, което обичайно е през месец март.

Ника, ако искам Лорито да започне ясла на 1год. кога трябва да подадем молба?  Thinking Тя март месец ще е на година и един месец...Тогава вече трябва да ходи на ясла...

# 676
  • Варна
Да се разпиша като хората

Ирена е малко по добре, за сега, вече не знам какжо да очаквам довечера дано не вдига видока Т, че и хексалгина не я смъква.

С Павли се захранихме преди малко със сладолед така жално ме гледаше, чак лигите му потекоха и му дадох да си близне да не ви казвам как се омаза, легнахме да се смеем с баща му много смешен беше, но пък му хареса.

# 677
Здравейте!
Ние днес си останахме вкъщи,че това време не е нормално,ту пече ту вали и не посмях да излезем.
Сиянка изаде първата си лъжица картофено пюре,та вече е официално захранена.Но много гъсто ми се видя,взех и на Хип.Утре мисля да дам две лъжички пак картоф,а след това да и давам от другите видове.То както се загледах май във всички зеленчукови има картофи.След колко време трябва да започна да давам плодови пюрета?

Сиянка дано Иренка не вдига Т,че се измъчи душичката тя!
Честито ядене на Павли на сладолед!
Далче радвам се,че Бо е по-добре!

# 678
  • До Балкана
 Hug
И аз захраних Бо....сам си изпроси, хареса му и ми се струва, че ще се получи като с Никиния Бо, който отказвал да яде от друго освен от лъжица.... Mr. Green Нервички да са ми яки....Simple Smile
Айде Иренка да оздравява вече, милата душица! fingerscrossed
    ShockedЛеле, забравям да ви разкажа как се уплаших в петък! Отиваме на Кауфланд и стоя пред входа и чакам майка, но съм с кучето и съм я закачила за накрайника, на който се слага чадърчето и давам на Бо да пие вода. Кучката под команда да седи вижда мъж и се припознава в мъжа ми (чак аз се припознах) и се засилва да тича към него и повлича количката.  #Crazy В последния момент я хванах и не успя да падне, но сърцето ми слезе в петите от ужас! Вече знам да нямам вяра на кучката,да мисля повече с кухата си кратуна и сега няма как да си сложа чадърчето! Да знаете да продават някъде само щипката където се захваща към количката (Кангаро Ексес)? Blush

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 17:36 от Dallcheto

# 679
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Здрасти на бандата!
Дано всички бебета и техните каки и батковци по-бързо да оздравяват, че много се измъчиха. Специални целувки за Иренка и Алекс.
И на мен постоянно ми се чупят разни неща. Абе всичко много чупливо. Количката три пъти ми се чупи. Чадърът и той се счупи.. Даже за нова количка се оглеждам. Давайте предложения!
А като ви гледам снимките всичките сте едни слабички. Хич не си личи, че сте раждали преди пет месеца. А аз съм ужасен слон. Това много ме депресира. А искам моренце.

# 680
  • София
ДД!

Бързо оздравяване на всички болни дечица!

Честита месечинка на Преслав, Ангел  и Анета!

Гледам, че почти сте изписали темата Simple Smile  Сега, като прочетох прогнозата за юли и август мога да се включа с едно заглавие за следващата : " Все по-топло става ден след ден, Февруарчето ще прави вече морски тен"

plami 10, и аз искам Андреа да започне ясла като навърши годинка, но освен в частна, просто няма как иначе да стане за съжаление. Ние ще можем да кандидатстваме чак през март догодина, което означава че няма как да започнат по-рано...... Аз трябва да започна работа през септември, колкото и да не ми се иска,  което означава, че баба и ще я гледа доста време...

Теди, утре сутрин се прибирам във Варна, хайде ще се организираме за разходка.

Dallcheto, доста стресираща случка с кучето, добре че си хванала количката! Дано нямате повече такива "екшъни"!

Нарцис и аз се присъединявам към групата от слонове  Confused Посмъкнах доста килограми след раждането, но си бях дебеличка още преди да забременея, та имам още мнооого да свалям...... Но пък каквото - такова, няма пък да се депресираме сега я Simple Smile

# 681
  • Варна
Нарцис и аз съм ужасно дебела и ми е супер гадно за това, поне се успокоявам че като спря да кърмя ще успея да смъкна всичките 20 кг + още 3-4 от предната бременност.

# 682
  • София
ДД!  Mr. Green Не съм спала цяла нощ, Макс беше много крив, а днес аз съм два пъти по-крива.

Сиянче, айде стига, де! да се оправя вече Иренка, че се измъчи детето. Кой ден Т и е това, не е ли вече за антибиотик?  Hug

plami 10Набор 2010 нямат право да кандидатстват тази година. Ще имаме право догодина, когато официално стартира кампанията, което обичайно е през месец март.

Ника, ако искам Лорито да започне ясла на 1год. кога трябва да подадем молба?  Thinking Тя март месец ще е на година и един месец...Тогава вече трябва да ходи на ясла...
Шанс има само в чиста ясла - виж списъка, който съм постнала.
Ако има чиста ясла, която ти е удобна, вече е добре да подадеш молба, подава се на място в самата ясла. Там приемат според входящия номер, но пак много се чака, понякога и по година време. В чистите ясли приема е целогосишен - изписват тригодишно и взимат дете от списъка.

За ясли към ОДЗ няма как да стане да тръгне през март - то тогава започва кампанията, тепърва се обявяват местата, класирания и евентуално при огромна доза късмет на лотарията ще я приемат - като постъпването е само и единствено през септември /преди е било два пъти годишно, вече не/.
Значи кандидатстваме през март, евентуално се случва чудо да ги приемат, записваме ги, но тръгват реално през септември.  Peace
Провери чистите ясли, друг вариант е частна, както ти е казала Танчето. Трети вариант е дебели връзки в общината.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 683
  • До Балкана
Не си спомням да съм чела нещо, но и пропуснах 2-3 странички от темичката, но какво става с Мяуче? newsm78

# 684
  • София
Мяучето в неделя е на почивка у наше село по принцип.  Mr. Green А иначе май нещо не беше на кеф и тя - след мигренозния пристъп имаше и болки в корема. дано да е здрава и всичко да е наред при тях.  Praynig

# 685
  • София
Не споменавайте фигури, килограми и дреги подобни мръсни думи.  Mr. Green
Тези дни Борис ме обвини: "Ти си изяла Баба Меца!" . Баща му се размаза от кеф.

# 686

Алекс преди няколко седмици заяви на приятелчето си : "На моята майка дупето и е по-голямо от на твоята!"  Mr. Green

# 687
Ника, Hug за теб и Макс! Бо пак разби с изказване  hahaha. Ти може цяла книга с бисери да издадеш...

Пух, чак сега се сетих...Дано всичко ви се нареди по най-добрия начин и не се налага да се местите fingerscrossed Целувки за Сисето  Heart Eyes

Танче, отново страхотно заглавие ни предлагаш  thumbsup

За протокола, Ника да не чете  Mr. Green, вече съм +2, освен онези 10...мамка му и прасе  #Cussing out, а си мислех че спазвам някакъв режим..Движение му е майката и глад...Ах, Дейче, само да ми порастнеш малко, ще ти покажа аз от къде изгрява слънцето  Twisted Evil

П.С. Шаманич  hahaha, и Алекс ги ръси засукани...

А моя синковец ми вика: "Ти си само малко дебеличка, ама много малко  Mr. Green!"

# 688
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria

Алекс преди няколко седмици заяви на приятелчето си : "На моята майка дупето и е по-голямо от на твоята!"  Mr. Green

rotfImao rotfImao

# 689

Общи условия

Активация на акаунт