Слънце пече, много е добре, Февруарчето голямо ще да порасте! (11)

• 20 340
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Малко (много ) късно но да почерпя за нашата пета месечинка newsm38 Wine Glass
след тези гръмотевици днес нета ни е ужасен -ту го има ту не.
Гледам за килца сте си говорили, аз вчера изпаднах в депресия като се качих на кантара, + 4 кила съм и то от както не ям хляб и ограничавам храната smile3511 направо ми иде да се фърлА както казва margarete
На всички болни и нервни дечица им изпращам цялата си полоцителна енергия  Hug

# 691
Аз пак се включвам по късна доба, ама през деня нямам време.

Честити месечинки на празнуващите бебоци!  bouquet
Скорошно оздравяване на болните мъничета!  Hug

Ника, Шаманче, Неви, ша ма уморите от смях! Joy

Адашче, много е гот заглавийцето!  Hug

Честито захранване на Бо, Сиянка и Павли! Като гледам Алекса как гладно гледа в устата ми като ям нещо, май и ние няма да остискаме до 6-тия месец, ама да видим...

Пак темата за килограмите нищите гледам... Аз съм стигнала до 56, но до заветните 50 има още много хляб да (не) изям... За предбременните 48 кг не си и мечтая вече.

Сега мисля да се мятам в леглото, че пак окъснях. Айде, лека и мека на всички!  smile3524 newsm46

# 692
Добро утро!
Честити месечинки на Анета,Преслав и Ангел!

Вчера Сиянка голям рев му дръпна,само на ръце искаше.Мъжо не обича ревящи бебета и ме остави сама да се оправям,а исках да избърша прозорците.Сега нито прозорците са избърсани,нито можахме да излезем и съм му много ядосана.Той какво си мисли,че малката само се смее и е спокойна!

# 693
Добро утро!

Успешна и усмихната нова седмица за всички ни желая  Grinning!

# 694
ДУ, момичета! Благодарим за уханното кафенце! Тъкмо си го допивам!
Насладете се и на закуската!

Днес ще е страхотен, прохладен ден! Само за разходки!
Оф, тия кг наистина са много подтискащи, особено като човек не е свикнал с толкова! Ама аз се мъча да сваля моите упорито и днес ще видя до къде съм стигнала! Дано да съм надолу, че много горещо става и това постоянно потене ме изнервя!
Цунки от нас с Борислава и хубаво начало на новата седмица!

# 695
ДУ!  Heart Eyes

Мерси за кафето и закуската!

Следобяд сме на консултация и ваксина. Ще видим какво ще каже за Синфлорикса.

Сега малчо заспа, а тъкмо се бях приготвила за разходка. Ще подремя малко докато се събуди  Grinning. Тук е все така непостоянно времето - грейва слънце за малко, после облаци и дъжд и с една дума е шантаво  Wink. Спи ми се по цял ден заради него.

Пухче, като не обича ревящи бебета да му беше връчила на него парцала и да действа по прозорците  Twisted Evil.
Ние всяка неделя процедираме така - аз излизам с Йони на разходка, а през това време на спокойствие Емо изчиства вкъщи. Не му се пречкаме, а и детето е изведено на въздух  Peace  Heart Eyes. А има и време да се измирише от препаратите. Колкото и на хубаво да ухаят все пак са препарати.

# 696
  • гр.София
Здравейте дами.
Не съм се включвала отдавана, но сме на село при нашите и нямам време да седна на компютъра, по цял ден сме на двора.
От няколко дни Жори започва да се буди по-рано сутрин, ама с такъв рев, а и вечер заспива много трудно. Кърмя го, но през цялото време се върти, пуска гърдата, реве, докато се разсърди тотално и започва да крещи и не иска гърдата. Аз мисля, че не му стига кърмата, защото, този месец качи 200 гр./ 1 месец - 1гк, 2месец-2кг, 3месец-1кг/ Не че ми е слабичък / 8400 и 64 см/, но снощи му направих 60 мл. АМ. След  като го накърмих така сладко ги изпи и заспа без проблем. Не знам обаче колко да му дам, дали не е много newsm78. Моля за съвет от тези дето дохранват.
През деня е ужасно кисел от една седмица, само мрънка.. Иначе ваксините миналата седмица ги сложихме и пентаксима и синфлорикса, този път вдигна температура 37.7, но я свали бързо. Сега се връщам да чета и дано да намирам повече време да пиша.
Приятни разходки.

# 697
Добро Утро !

Мммм, кафенце.... Аз сутринта с такава помия се нагълтах  ... Млякото което си добавих в кафето е било развалено , да бързам, отпих една голяма глътка....  Sick

# 698
  • София
ДУ!

Дребната от ранни зори ми изнася едни симфонии...  smile3507
Нямам сили да мисля даже.  smile3511

Ника, Шамане, Неви, страхотни бисери раждат децата ви!  Hug

# 699
  • offshore & overseas
Ха и аз да се разпиша за добрутро, преди да е запладнило. Grinning

Нищо ново под слънцето. Rolling Eyes

Продължава да не ми се пише, дупка ли е, що ли, но се чувствам като изстискан лимон. Не знам за кг., обаче откъм сили съм вЕрно мноо зле. Едвам вдигам количката, не че тоя танк не тежи майка си и татко си... Май основно се дължи на недоспиването тая моя „превъзходна“ форма. Confused

И ми резнаха кифлите, докато не си получа майчинтвото, или поне детските (шъ ядем и пием парите на децата, ейй, докъде стигнахме!) Twisted Evil Сега съм нещастна и се опитвам да компенсирам с череши... Sick

А и „рахатлъкът“ ми е на път ептен да се стопи -- от оная нощ Люсил непрекъснато се обръща по корем и после вместо доволно да си продължи съня (на мен това ми е любима поза все пак), започва едно яко мрънкане, а ако понеча да я обърна, мрънкането се обърща на рев...

По отношение на ясли и градини, аз вече наистина не знам какво искам, затова ще си затрая... Всяко решение ще ми даде и ще ви вземе...

Ники, Шаманич, има поне малко радост в това да си „майка от 2 (две) до 5“, нали? Mr. Green

На всички болни пожелавам бързо оздравяване, Калинка също ми е нестабилна...

Гмуркам се в четивото, което ме удави тия дни и не знам кога ще изплувам.

# 700
  • София
Здравейте мили дами  Hug
Събота и неделя не можах да стигна до форум и вие, както обикновено, сте изписали света  ooooh!
Да пробвам да се поизкажа, ама нищо не помня, така че...

Честито на всички, които са изпълнили в мое отсъствие месечинка, а и на тези, които изпълват днес! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!   bouquet
Болните - да оздравяват бързо! Иренка и Алекс ги цункам и им изпращам цялата си позитивна енергия за бързо оздравяване. Ако съм изпуснала някого - моля да ме извини, цунки и позитивна енергия и натам да пътуват  Peace

За лекото разстройство - Калина заради зъби е така от седмица. Да пробиват, че всички вкъщи луднахме.  Вчера в нейна чест сготвих ориз, гледма ефекта е много добър. Ради, ако обичаш свинско или пилешко с ориз - действай Simple Smile При нас помогна много Simple Smile

Неви, искрено им завидях на съпружеството и на бати... Моля да се изкъпят и заради мен, а аз втроата половина на август ще им върна жеста. Laughing

Шаманич, браво на детенце, определено ме изкефи лафчето му. За кила хич не ми се и говори, че едва ли има по-дебел от мене във форума, ама здраве да е. Вие сваляте, а аз заради силната храна не само че не свалям, ами и качих 10 кила. Зраве да е.

Сияна - и аз в групата на далите сладолед. Хем знам, че не трябва, хем знам, че е прясно мляко, хем знам, че има захари, стабилизиатори. Ама така й хареса, изяла е не повече от 2-3 грама, искаше още, ама не е най-доброто за захранване. 3 часа само я оглеждам да няма алергия, че каката беше с АБКМ.

За яслите и градините - еми Калина ще ходи на ясла, ако ни приемат. При нас се налага.
Благодарности за закуската, кафето и сгодния младеж.

Засега толкова от нас, стискайте палци да пробиват тия зъби, че откачаааааам   bouquet
Хубав ден и приятни разходки!

# 701
  • Варна
Добро утро и от мен

Така си направих едно хубаво черно кафе докато фронта около мен е спокоен. Снощи пак беше будна нощ, но малко по добре от предните Т падна до 37.4 и не е вдигала, о пък за капак цяла нощ плака и ме съмнява че и избие някоя херпесна гад. И сега пак поддържаме 37.6 пак по добре от 38.

Моя малък мъж най на края се обърна като хората от гръб по корем, по обратния на1ин се жарти още от третия месец, но от гръб на корем още не беше та бях започнала да се притеснявам (то моито си е изкривяване покрай Ирена Crazy) и че успокоих се и сега кошарата ни е тясна голямо вартене. Wink

# 702
Добро утро, момичета!   bouquet

Ние докато станем и се пооправим с Деа, то вече почти обед  newsm78.

Честити месечинки на Кристиян, Деян, Алекс и Никола! Честита вчерашна месечинка на Анета! Да бъдат здрави, щастливи и лъчезарни дечица!  smile3525

Балеринке, прекрасно кафе! Рали, ммм закуска..., мерси Simple Smile

Пухчееее, не се ядосвай...и аз като Рали, викам, да взима парцала и да бърше...А бе, той и моя същия...ама поне веднъж сседмично чисти апартамента с прахосмукачката и пароструйката... Дано днес Сиянка е по-спокойна  Peace

Юхуу, дръж фронта, избор нямаш  Twisted Evil Целувки от нас с Деа Диването...  love001

Дари_гери, незнам какво да те посъветвам...Щом ги е изпило детето...ако не е прекалено широка бибата, значи е ОК...Аз дохранвам, но с цяло хранене вечер, т.к. давам изцедена кърма...

Стар, гадно с развалено мляко... Sick, ама и аз съм го правила тоз номер, от бързане...Оттогава винаги помирисвам млякото...

Сянче, как е Иренка днес?

Мяуче, ОК ли си?

Вчера правих тирамису, но май ми стана рядък крема...ще видим като почнем да ядем...
Днес или утре, смятам да правя оризови спагети, моля дайте идеи за подходящ сос...Трябва да си посрещна мъжете подобаващо, че вече ми липсват, колкото и да не заслужават понякога  Mr. Green

хайде оставям ви, че някой упорито звъни по телефона...а аз упорито не го вдигам  Joy

# 703
Аз  докато се изкажа то Мяуче и Сияна драснали някой друг ред  Hug !
Мяуче, дано по-бързо ти премине дупчестото настроение, гуш  Hug!

Сиянче, браво на Павли! Да се обравя Ирена, че се измъчихте...

Слънчи, ще се изкъпят и заради целия форум ако трябва  Joy

оф, отивам да си пия кафето и да е цедя...

# 704
Здравейте-почерпете се по случай 5-тата месечинка на Криско

Честити месечинки и на АЛЕКС,НИКОЛА и ДЕЯН   bouquet
Ние продължаваме захранването с бананова оризова каша и положението е доста свинско-учудва ме как такова малко количество може да бъде размазано върху толкова голям ареал....
Виждам нови тенденции в захранването със сладолед  hahaha .Добре,че не им се припива и биричка примерно на децата  Joy
Бобиш-не може да ми се зареди клипчето във фейса да го видя...
Честито на захранилите Пухич и Далче-вие колко често смятатае да вкаравате нова храна...аз смятам през ден да давам нещо ново...
Ника,Нарцисче и др. които се борят с кг.-един съвет,който ИМА ефект.Яжте ,но само докъм 4-5 часа,след това ако сте много гладни-плодове ,кис.мляко,салати.Има ефект-дори взех и сладко и тестено да ям през деня и пак отслабнах.Имам още малко,но вече си влизам в дрехите.Ааа,И МНООООООООООГО ходене-аз на ден по 3-4-5-часа скитосвам(но при нас времето е прохладно).Пък ако не стане-сега си имаме оправдание  Joy .Все като ми стане криво ,че съм дебелка си казвам,абе детето да ми е живо и здраво....
Нашия тати е на конференция и 2 дни сме сами-днес отивам да си взема лятната количка ,която поръчах и ще снимам...
Лек ден-ще се отчета привечер...

Общи условия

Активация на акаунт