МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 363
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да, но тя си ака редовно. И само пръцка и реве. Все още не е заспала. Направо ме побърква. Аз съм решила да я отказвам от това безкрайно друсане на ръце. Ще я оставям да реве да я видя колко ще издържи. Сърцето ми се къса като я слушам, но и аз вече не издържам постоянно да я друсам. Дали ще устоя да не я взема?  newsm78

# 631
Здравейте маЙчета Simple Smile Да се похвалим - бебка днес става на месец и ето скромна късна почерпка от нас  newsm38
Иначе днес цял ден си будува, гука си нещо или нервничи, та си се гледаме, а вечерта изникна и проблем сега след банята я забелязах как цялото й коремче и памперс зоната е на дребни червени точки - идея си нямам от какво може да се е получило  newsm78 дано утре изчезне, добре че във вторник сме на консултация при док и тя ще си каже тежката дума

Силве, Змейче  Hug дано бързо се оправяте, то и аз май към тази млечница съм тръгнала с това побеляване на зърното, дано ми се размине

Zlatna_g и при нас е така, цял ден яде по-начесто и по малко, а гърдите ми се пълнят малко преди да е изревала за хапване - тъй че манджа има  newsm78, но си ака де (макар и вече с големи паузи) с много зор, рев и напъване. Иначе още не сме се научили да се друсаме на ръце, ама с това люлеене в шезлонга вече свикна и спра ли за миг, веднага се разбужда

# 632
Здравейте! И аз сега намирам малко време за писане, че последната седмица схемата бе сложна - явно повечето от нас са наясно с дните около 40-те на малките - лудница е с тея колики!
Златна, и аз имам същия проблем с дърпането и реването. При мен обаче си изцоква бързото мляко и после почва да се дърпа и мръщи. Чудя се дали не са някакви симптоми за отбиване, тъй като аз чат пат го дохранвам с АМ моя мъж и си мисля дали не се е разглезил и иска само бързо да му тече? А пръцкането според мен си е нормално - от коликите, не се притеснявай че не ака, ще стане и това  Laughing

Иначе и нашата програма вечер и нощем е подобна - вечер хранене в 21-22 часа, после към 2 и 5. Аз също съм доволна, не мога да се оплача, макар че искам да махна и храненето в 2 - неизпълнима засега мечта!   Praynig

Аз пък от миналата седмица се занимавам с тея еднократни помощи , детски, смени на адресни регистрации, паспорти и лични карти и ми е пламнала главата. Вече ме побъркаха с тея бюрократщини - навсякъде искат куп хартии, бланки, справки и се въртиш в кръг по тъпите институции. #2gunfire Така и не си обединиха тъпите системи. Та сега се сещам, че утре пак това ме чака и май ще лягам. Лека нощ от мен!

# 633
Добър вечер! Hug

Да се отчетем и ние.

Доста задачки имахме тези дни. Пренасяхме багаж до вилата, имахме гости и т. н.

За килцата- моите не намаляват, явно ще трябва да взема по-крупни мерки относно моето хранене. newsm78

Относно храненето на бебко: ние ядем вечер в 21 часа, после в 02 часа, после в 06 часа. Забравила съм баткото кога отказа нощното хранене. На мене не ми пречи, свикнах, ама нали казват че трябва да им почиват стомахчета шест часа. newsm78

За пъпчиците по лицето: аз го мажа с "нежен крем за лице- Себамед" и засега доста ни помага.

И ние утре сме на консултация и на ваксина, дано да мине добре. Praynig

Моят малчо има доста колики тези дни, та давам често "Инфакол" и доста сме на ръце, само така се успокоява. Най- критичния му период е вечер между 20 и 22 часа  и сега като е студено, не можем да стоим повечко навън, та се носим на ръце и се успокояваме.

anik и аз само се карам на баткото за ръцете. А то горкото дете си ги изтърка да си ги мие по сто пъти на ден. А относно шума: Димитърчо свикна на шума на баткото си.
А само как  се радва малкия на брат си: Светослав му говори и той му се смее.
Най- големите усмивки на брат си ги раздава. Много са сладки! Hug

Ох, и на нас ни досади това време вече! Започвам да се затъжавам за жегите.  Laughing

zlatna, не се притеснявай мила! Носи си я и си я друсай колкото си иска, казват че бебчетата имат нужда от това. Hug  

penelopata това с пъпчиците на коремчето според мен е от претопляне, и при нас ги имаше в първите дни като се прибрахме от родилния докато му свикна на каква температура се чувства най-добре детенцето. А на памперс зоната може и да е от памперсите, опитай с друга марка.
А иначе аз мажех с "Бочко" и веднага минаха.

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 07:02 от грахка

# 634
Добро утро! Hug

Бебко тази нощ ме шашардиса! Като яде снощи в 21,30 часа, чак тази сутрин в 06 часа. Будих се цяла нощ, чаках до наддаде вой, ама той си спинка. Сигурно снощи се умори милия от тези колики, та затова. Ще видим дали ще се повтори тази голяма пауза.  newsm78

Да си пожелаем по-хубаво време за разходки днес! Grinning

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 07:01 от грахка

# 635
  • Sofia
Ние пък тази нощ бяхме през 2-3 часа и смучеше като смок  Grinning Аз мисля, че от студеното И се хапва повече на Криста.
Грахче, същата работа сме с хилежите - Габи откарва с часове да И прави физиономии, а Криста се хили направо с глас. Вашият батко е по-голям, а и изглежда е много добричък  Hug Честито ви цяла нощ спинкане  Hug
Злати, на криза на растежа ми прилича - имат си и такива дни бебоците. Сигурно днес ще е като нова. Не се притеснявай толкова за честото папкане и това, че само пръцака, нормално е  Peace Дано успееш да намалиш друскането на ръце, въпреки че това ги успокоява особено при колики. Аз вечер я подрусвам Криста, когато е малко киселичка и си е уморително, а тя е още лекичка. Даже снощи мъж ми каза, че няма нужда да тренирам ръце - тя била като гиричка  Grinning
Пенелопата, абсолютно звучат като от претопляне тези пъпчици и ще минат много бързо  Peace

Момичета, какво ще се прави в това гадно време??? Вчера не съм я извеждала Криста и се чудя днес каква програма да И спретна  newsm78

# 636
Момичета, ето най-после линк към снимките, за които говорих. Фото сесията на Джулиан беше направена когато той беше на около 10 дни доколкото си спомням. Дано не ви досадя, защото май доста снимки качих:
http://may2010.snimka.bg/baby/mayicheta-na-1m.508901.19404359

Аз пак тъпо и упорито да си попитам  Laughing След колко време влиза в кърмата това, което сме яли или пили? Искам да знам как да засека кое дразни малкия.

# 637
herzog   Hug снимките са чудесни.
За папкането-ние се храним вечер към 21:30 и 22,заспива си самичка и се буди направо сутрин към 5:30-6 Hug
Сутрин се чувствам идеално свежа LaughingМалката сама си махна храненето в 2 през нощта Simple Smile , а  като беше бебе баткото се хранеше през  час денонощно :crazy eyes:беше много гадно ......но пък мина и това време Hug
Хайде хубав ден и успешна седмица Hug

# 638
  • Розовата долина
Добро утро!!
Пийвам кафенци и ви чета Laughing
herzog,страхотни снимки,да ти е жив и здрав малкият ДЖулиан,още от малък е фотомодел!!
грахка, и ние сме така с режима,заспива вечер към 22 и сутрин към 5-6 се събужда.Тази сутрин се събуди в 6, Winkхапна и после пак отнесе,сега спинка доволно,а аз изптратих татито и каката,пооправих и сега малко време за мен.А за кг.и аз не съм ги свалила,ама сега за мен най-важното е да кърмя и да давам на детето си най-доброто за него,пък килата има време.Имам още 5-6 за сваляне.
Zlatna_g,моята беба вече 2 дни не е акала,и аз се притеснвам,ама четох,че до 3 дни не се счита за проблем,Днес вече ако не се изака ще видим какво ще предприемам,дали термометъра или пък знам с листо от мушкато,само се допира до дупето и бебо се изаква.Дано все пак се изака сама,че не ми се иска да предизвиквам нещата.Вчера каката говори на беба:"Изакай се,миличка,иначе кака ще се наака вместо теб!!" Joy
aniK,и аз ти се възхищавам колко си организирана,имам чувство,че всичко с лекота вършиш  bouquetА как само се ограничваш,това не хапваш,онова не пийваш,страхотна воля!!!Аз не съм така,ама затова съм си Animal Pig
Ох,аз довечера ще съм сама с децата,тати е наряд(военен е),не се притеснявам много,много аз си се оправям,ама ми е криво да съм без него!! SadДнес имам доста задачки да свърша,пак ще се кърмим  по улиците,поне манджата е винаги с мен,под ръка!! WinkЖивея в малък град,ама хич не ми пука,вадя цицата и храня детето,кво като ме гледат!!!
Хайде усмихнат ден на всички!!

# 639
  • Русе
Добро утро!
Херцог,страхотна е фотосесията! Crazy
Момичета с проблеми млечници,лактации и запушвания.Пожелавам ви скоро всичко да е зад гърба ви! Hug
Ани и на мен ми мина това през ума,да не ми намалее кърмата от умора,ама не.От вчера ще се пръсна,той доста често цока и стимулира през деня.Иначе през ноща е сънчо. Сетих се за чая с босилек и орех,че аз като го подслядя с мед и то яко -става като сироп Crazy -няма как да се запече! Mr. Green
Ние 2 дена си имахме помагачи,даже нашите приятели ,които са ни кумове взеха снощи Бойко да спи във тях,голямо шоу е било те имат момиченце на 4г. Crazy Дидо сега отиде да ги вземе и да го кара на градина. Абе тикаме ремонта,Дидо и на море иска да ходим. Crazy Яд ме е ,че не мога да помагам.Времето и то едно.......
Ани,майка ми нали сега е отпуск! Mr. Green В предвид 3 седмичният престой вкъщи. Mr. Green
И ние сме подсечени ,или по скоро доста зачервени и обринати в зоната на памперса и сега се чудя от какво?!! newsm78 Смених олиото от Бюбхен на Бочко и май ще сда е от това newsm78 Ама и памперсите са други от обичайните на Пуфис и Памперс,които със сигурност не го дразнят.Ще разбера аз.Ако не се подобри и днес,ще си препиша рецептата за аптекарското кремче Peace Дали и за лице става,че и там доста се обринахме. newsm78
Обаче ,Дидко днес няма помощник и да видим ,как ще се справим! newsm78
Хубав ден на всички! Hug

# 640
  • Русе
Добро утро!
herzog , снимките са страхотни наистина! Още във фейсбук като ги видях толкова много ми харесаха, че и поразпитах кой фотограф в Русе би могъл да направи такъв тип фотосесия. Намерих една мацка, чакаме я да се върне от почивка и ще направим няколко снимки.
Мимак, леле 2 деца и ремонт. Направо не знам как се оправяш. Дано бързо го свършите.
Змейче, прочетох за премеждията ви. Дано вече всичко е наред.
Емо се наяде преди малко и сега ми раздава едни големи усмивки.
Някой по напред беше писал за акането по 1 път на ден и ние сме така от около седмица.

# 641
Добро утро

Рори, мерси за кремчето, то и аз имам едно готово вкъщи дето се бърка някъде в Габрово само и пише че ства за 100 неща, на мен ми е помагало за много неща и пише че ставаи за циреи при бебета, ама не се бях сетила за него докато ти не каза Кремче  Hug Сега му намазах малкото гъзенце и ох дано ми се оправи че голяма мъка да го гледаш как се мъчи.

Вчера го държах голичък, само чистех пики ама да се проветри малко че  #Crazy

Вчера ние бяхме на разходка въпреки лошото време и дъжда, покрихме му количката и той спа като пън а не е спал през деня от 1 седмица, после го заведохме и в МОЛ и там спа изобщо голям кеф, така че и днес ще го понеса навън аз ще си мушна чадърче в чантата и така иначе кисел вкъщи не се издържа

Мимак
, ти си голям герой, вместо да си легнеш да поспиш ти къртиш стени   bouquet

Ани, разбиам те за дететнце че ще е мъчно, но пък на него ще му е хубаво по цял ден игра и внимание иначе тука все ще намериш за нещо да му подвикнеш или да се чудиш какво да правите в лошото време

Силве, Облаче, Таничка,  Змейче и всички други с проблеми с гърдите, силно стиснати палци скоро да мине че голям ужас

Херцог,  разкошни снимки

Хайде усмихнат и лек ден на всички

# 642
Привет, момичета Hug

Първо искам да почерпя за здравето на Дарето - днес става на 2 месеца - http://priqtel12.blog.bg/photos/69243/original/40jfgqaj.jpg

Честито и на всички останали (дву)месечковци Hug

На всички момичета с проблеми с гърдите - бързо да се оправяте, милички Hug Praynig

Херцогче, страхотни са ви снимките Heart Eyes

Да ви кажа, вчерашната програма я изпълнихме на макс, много добре се почувствах, дето се казва - като бял човек Laughing Разгледахме Дъ Мол Mr. Green, понапазарувахме, после похапнахме много добре в гръцкия ресторант, посмяхме се с приятелите и...така Grinning На Дара  купихме подарък от Бенетон - дънкова пола и блузка, на която пише "Very Important Princess" Wink

Приятен ден на всички, дано днес да става за разходки вече Praynig

# 643
Здравей те мамчета искам да попитам нещо майки те от Варна знаете ли в коя лаборатория мога да заведа бебечо да му вземат кръв? Трябва да му изследват билеробина а в няколко лаборатории ми отказаха казаха че е мн малък.

# 644
Здравей те мамчета искам да попитам нещо майки те от Варна знаете ли в коя лаборатория мога да заведа бебечо да му вземат кръв? Трябва да му изследват билеробина а в няколко лаборатории ми отказаха казаха че е мн малък.

Галя, идея си нямам newsm78 - защо не попиташ педиатърката или личния ти лекар?

Ох, моят бебок тази нощ яде през 3 часа и полудях вече сутринта. Аз се опитвам да махна нощното хранене, а той увеличава храненията напук на моите благородни намерения ooooh!

При нас времето е чудесно и ако не завали случайно ще изведа малкия Peace

Общи условия

Активация на акаунт