Приемате ли още една майска мама в отбора?
Аз ви чета отдавна, но все не смогвах да се включа - изоставах поне с тема назад

Да ви се представим - аз Elche - майка на две деца:
юлче 2007 - Константин
и майче 2010 - Саня - родена на 20.05.2010
Като ви чета и виждам, че майските дечица много си приличат - и със Саня се разнасяме по цял ден - сама в леглото не иска да заспива денем, нощем обратното - заспива си лесно, но то е по обясними причини, тя суче в просъница и си заспива още на гърдата. Интересното е че с баткото нямах такъв проблем - той още докато сучеше си заспиваше веднага, после като почна да будува вече беше почнал да се заглежда по играчки, така че си се занимаваше сполучливо в леглото, без да се налага да го разнасям на ръце. И тогава се чудих на тези майки, които дундуркат децата си, а ето че сега съм една от тях

Да ви разкажа за моя опит с кърменето - баткото го кърмих до 1,8 г. Сега със Саня нещата също вървят добре. Мисля си, че най-важна е нагласата - не ми минава и през ума да дохранвам с АМ. Даже с първото дете, нашия татко при една от кризите като се беше притеснил и искаше да купува адаптирано, го изгледах така, сякаш иска да даде на детето отрова

Сега със Саня минахме вече през една от тези кризи - точно когато навърши 1 м. Висеше ми на гърдите на всеки час, киселееше, не спа въобще, но ето че на другия ден всичко се беше регулирало и нещата пак потръгнаха

Пускам снимки, само че от албума на баткото, че нямам паролата на майския албум. Моля някой да ми я пусне на ЛС, плийз!
http://juli2007.snimka.bg/baby/konstantin-na-elche.193671.18912813
В тоя ред на мисли - Херцог, страхотни снимки!
Имаш прекрасни сладки дечица 

Вчера и на двамата езичетата бяха леко обложени, но не знам дали е от това
Дано е моментно.
. Тя си ядеше по-малко, но сега направо е мъка, за 30мин. изяжда 50мил и сме до там, ако я мъча за повече може и до 1ч. да откараме. Направо ме докарва до рев, хем е малка, хем не иска да се храни. И това се получи тука от 1седмица просто от раз отказ да си изяжда АМ. Давам и кърма, но и там резултата е същия. Вчера хапна към 01:00ч. и сутринта към 8 яде пак, като се борехме като прасе с тиква да си хапне дозата. Дано е временно, че както е малка не знам какво ще правя. Иначе спи като заклана и е много спокойна от както и давам капките на Биогайа. Много ми е притеснено. 

)) в сряда ще ходиме до църквата за чистата молитва - какво се носи, прави, а пари дават ли се, че ми беше неудобно да попитам отчето