Мимак благодаря ти за линка и рецептите за сминдуха
Аз намерих в нета една билкова аптека която продава семена, имат и сайт и си поръчах.Змейче много ни липсваше, пожелавам ти от тук нататък само хубави неща да ви се случват

Аз намерих в нета една билкова аптека която продава семена, имат и сайт и си поръчах.

Но важното е че всикчо е минало благополучно. 

Пък аз ще вляза все някога в релси... 
Сега сякаш е по-добре. 

Искрено съчувствам да всички, които ежедневно имат свиващо и ревящо се бебе, така и не разбрах какво и беше 
леле направо се бях шашнала.И след това заспа като заклано
дано повече не ви сполетяват такива лошотии и валката също да си е добре. Пазете се!! Честно казано като ви нямаше си помислих че нещо ще е станало все пак но се надявах да не е лошо. Важното е че сега сте тук и сте добре!!

Бързах да се оправя и да седна малко да "ви видя", че после не се знае

И аз с Габи при първите му настинки и вируси имах подобни мисли 
Габи също покашля по малко, но даже няма и сопол.
Пък и се притеснявам да не ме успи, а трябва да съм в час денем и нощем 

Мисля, че могат да се правят всякакви упражнения за гърди. За неувисването по-важен ще бъде порцеса на спиране на кърмата, а както и отслабването - трябва да е постепенно. Аз лично не свалям сутиена - денем и нощем. Ако някой реши да практикува по-друсащи спортове (джогинг, кростренажор...), хубаво е да се носи стегнат спортен сутиен 
Давах и да суче през 1 час, но тя хем иска, хем се дърпа, реве, изпъва се... занете го тоя номер. Тя по принцип много рядко е кисела и това вчера ме побърка - едва сготвих
Давах Лефакс, гушках, люшках, предложих и АМ, плацикахме се във ваничката... чак към 22ч. заспа сучейки. После поне откара до 4.30, след това се храни в 7ч.

Имаше и доста газове, но тя успешно ги изкарва на всички страни
. Оня ден бяхме на консултация наддали сме 700г и 6 см, на мен ми се виждат малко грамчета, но доки каза че е добре. Биха ни 2-те ваксини и ни изписаха Дактарин че имаме малко гъби. Нашия батко пак не е на градина защото има карантина за морбили
и в това гадна време вкъщи е малка лудница.
Ние.

.Биха ни и една ваксина,но Пентаксим нямало и не се знаело кога ще има
Бг оправия.Бела не беше раздразнителна,нито вдигна Т и си я изкъпах вечерта...не знаех,че не трябва,засега няма проблем 

Но нищо де - вижда му се края на всичко.
И аз днес водих Калоян, за да пуснем изследване, защото и при него е зле положението, а започна и да кашля. Вчера бяхме на преглед изписаха му и Проспан и Калциев глюконат, но не мисля да давам за сега. Капя физиологичен р-р 4-5 пъти на ден и с аспиратора с прахосмукачката изсмукван и то доста секрети излизат.