МАЙските бебоци слушкат и в прегръките ни те се гушкат! №2

• 25 398
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Я да ви питам защо не трябва да се мокри след ваксината ? На нас ни я сложиха вчера, докторката нищо не каза и аз си го изкъпах снощи.

Мимак  благодаря ти за линка и рецептите за сминдуха  Hug Аз намерих в нета една билкова аптека която продава семена, имат и сайт и си поръчах.

Змейче много ни липсваше, пожелавам ти от тук нататък само хубави неща да ви се случват  Hug

# 451
Добър вечер майчета. Hug
Лилка честит ти рожден ден бъди най-щастливата мама на света.Много здраве ти желая и безкрайно щастие.  bouquet
Оле Змейче много ужасни неща си преживяла миличка. HugНо важното е че всикчо е минало благополучно. Simple Smile
Уини много е сладка Бела. Heart Eyes
Силве оф мила не се притеснявай за адаша ще се оправи милото.Дано се размине бързичко. Hug Peace
Мели и на вас бързо въстановяване. Hug
Инка мерси за полезната информация това беше ново за мен. Peace
Какво остлабване говорите незнам...Аз първата си бременност си бях свалила килцата още 2-рия месец а сега с тва секцио ще има да си влача и корема и задника..... Mr. GreenНо важното е бебчо да се чувства сита.. CrazyПък аз ще вляза все някога в релси... ooooh!
Аз също си мисля да пробвам с Био Гая сега сме на Саб Симплекса..Уф дано минават тия колики че направо ми писна.Вечер е най-крива.Ама мисля че беше по-радразнителна в жегите... newsm78 Сега сякаш е по-добре. baby_neutral
Айде лека ви нощ от мен..  bouquet

# 452
natalinik, моят син откак се е родил си суче по 8-10 мин и първия месец наддаде 1700 гр. Така че, аз съм сигурна, че моето човече изяжда нужното му количество за това време, като се има предвид, че суче активно първите 4-5 мин, а след това с почивки и малко игра си дояжда Peace

Лека от мен и до утре!

ние сме абсолютно същия хранителен режим, качихме 1900 за 1 месец, храним се не повече от 10 мин, като последните минути са игра с мама Simple Smile

# 453
  • Sofia
Мацки, утре ще ви чета - днес разбрах какво е да ти е кисело бебето и цял ден да мрънка, а Габи научи израза "крив съм"  Joy Искрено съчувствам да всички, които ежедневно имат свиващо и ревящо се бебе, така и не разбрах какво и беше  Crazy
Змейче, само мернах, че сте имали проблем. Дано всичко е наред вече  Praynig Heart Eyes

# 454
natalinik и аз си мисля ,че моята щерка се наяжда за 10 мин.Няма да забравя в болницата още като бяхме и единия ден и давах да яде колкото си иска и когато иска.Е няма да ти кажа какъв рев беше след това,то реве аз пак му давам цица и накрая така зверски повърна,направо като фонтан ooooh!леле направо се бях шашнала.И след това заспа като заклано Laughing.Оттогава започнах да я храня първо и от двете гърди,после постепенно само от едната и не повече от 10 мин.И за един месец качи 1300гр.Честно казано въобще не го разбирам това хранене на по час- час и половина(изключвам малки или недоносени бебета).

# 455
Змейче, много неприятни неща сте преживели, бъди силна, стана ми тъжно като чета, и точно ти където помагаш на всички да получиш мастит  Sad дано повече не ви сполетяват такива лошотии и валката също да си е добре. Пазете се!! Честно казано като ви нямаше си помислих че нещо ще е станало все пак но се надявах да не е лошо. Важното е че сега сте тук и сте добре!!  bouquet

# 456
  • София
Честит рожден ден на Лилка! Много здраве и любов!

Змейче, дано всичко да отминава и скоро да е зад гърба ви...  Praynig Hug

Силве, сигурна съм, че си супер майка. За съжаление не можем да ги предпазим абсолютно винаги. Даваме им топлина, нежност и любов, обаче има фактори извън нас... бързо да оздравява малкият сладък Миро!

Днес цял ден съм он лайн, но реално успях да ви прочета почти диагонално... утре, надявам се, повече.

Имам питане към мамите, които НЕ дават залъгалка и към нашите верни съветнички - оставяте ли дечките да ви ползват като такива, ако не са си задоволили сукателните нужди? Защото има случаи, в които Габи се приспива така, посуче, посуче, почти без да преглъща, унесе се и заспи.

АниК, дано кривото не ви спохожда често, че голям зор!  Praynig

Отивам да си взема бърз душ и да се паркирам, че не се знае тази нощ как ще е. Малката разбойничка не ще да заспи нещо като хората...

# 457
  • Sofia
Добро утро, дами   bouquet Бързах да се оправя и да седна малко да "ви видя", че после не се знае  Mr. Green Естествено не помня много от прочетеното  Embarassed
ЗмейчеHug Heart Eyes
Силвенце, ще се оправи Мирко, тепърва това ни предстои за съжаление Sad И аз с Габи при първите му настинки и вируси имах подобни мисли  Hug
Облаче, чудесно е, че Алек е при майка ти и че тя е толкова близо  Hug Габи също покашля по малко, но даже няма и сопол.
За бирата - аз много я обичам, но не пия заради въглехидратите, не заради алкохола  Mr. Green Joy Пък и се притеснявам да не ме успи, а трябва да съм в час денем и нощем  Peace
За секса - и при нас всичко е ОК физически, по-скоро време не стига много-много  Cry

Madelix,браво за изпита   bouquet Мисля, че могат да се правят всякакви упражнения за гърди. За неувисването по-важен ще бъде порцеса на спиране на кърмата, а както и отслабването - трябва да е постепенно. Аз лично не свалям сутиена - денем и нощем. Ако някой реши да практикува по-друсащи спортове (джогинг, кростренажор...), хубаво е да се носи стегнат спортен сутиен  Peace

Та вчера Крисето започна да реве към 11 и с малки почивки откара така до 22ч. Мисля, че кърмата И беше малко - аз се понапрегнах с двамата, поизнервих се и тя май ги усеща тези неща  Sad Давах и да суче през 1 час, но тя хем иска, хем се дърпа, реве, изпъва се... занете го тоя номер. Тя по принцип много рядко е кисела и това вчера ме побърка - едва сготвих  ooooh! Давах Лефакс, гушках, люшках, предложих и АМ, плацикахме се във ваничката... чак към 22ч. заспа сучейки. После поне откара до 4.30, след това се храни в 7ч.
Ох, дано това вчерашното не се повтаря  Praynig Praynig Praynig
Аз мисля, че ТЕ усещат нашата умора и напрегнатост и всичко им се прехвърля  Cry Имаше и доста газове, но тя успешно ги изкарва на всички страни  Mr. Green

# 458
Добро утро и от мен!
Аз първо ще пиша после ще чета че пак нямам много време  Simple Smile . Оня ден бяхме на консултация наддали сме 700г и 6 см, на мен ми се виждат малко грамчета, но доки каза че е добре. Биха ни 2-те ваксини и ни изписаха Дактарин че имаме малко гъби. Нашия батко пак не е на градина защото има карантина за морбили  #Cussing out и в това гадна време вкъщи е малка лудница.

# 459
Някой взел ли си е вече еднократната помощ? Rolling Eyes
PeaceНие.

О ,никой не е застрахован -да се случи такова нещо на Змейка много кофти поне е добре че е знаела как да реагира донякъде и от какво е всичко това.Важното е че е  отминало и дано никога не се случва нещо подобно.

# 460
Добро утро     food010

Тази вечер спахме добре, направи една пауза от 4 часа и после една от 3 часа.
При нас обаче продължава следобедното шоу. Вчера пак от 16 до 22 яде и реве, почти не дремна и единстенното което го успокоява е цицата. Биберона го плюе , засмуква го само когато сме в количката и е поунесен ,но мрънка и неможе да заспи.  
И сега малко в лилаво . Сутринта малко след като нахраних бебо усетих че ме наболява зърното на лявата гърда, поглеждам и виждам че е цялото бяло. Поглеждам и на дясната , там не ме болеше , но и то беше бяло само че на половина. Като 'казвам' бяло имам в предвид по скоро жълто ,като притиснато  месо останало без кръв. Сега са ми добре зърната, но това ми се случв за трети -четвърти път вече  newsm78

# 461
Здравейте момичета   Hug

Отдавна не съм писала,но ви чета редовно.

Бела вчера беше на втората си консултация.За месец е качила 800гр.,доки каза,че е добре,на мен ми се вижда малко,ама...Висока е 52см.пак малко ми се вижда,но може пък да е строен миньон нашата мацка  Grinning.Биха ни и една ваксина,но Пентаксим нямало и не се знаело кога ще има  ooooh! Бг оправия.Бела не беше раздразнителна,нито вдигна Т и си я изкъпах вечерта...не знаех,че не трябва,засега няма проблем  Praynig

За пъпчиците педката ни изписа една кортикостероидна пастичка,но като я купих видях,че е същата с която майка ми си маже псориазиса и не посмях да намажа беба ...Каза,че и Аутана не бил проблем за бебетата...вече не знам дали да й вярвам на тази докторка...Питах я за лепенки против комари,не знаела за такива.В този ред на мисли,някоя от вас ако е ползвала такива моля да ми каже от къде ги е купила.Иначе ще трябва тази машинка с батерийките да взема,че ще ходим малко на природа и да не ни нахапат краченцата гадните комарки  Simple Smile
Мислех да напиша колко е хубаво това сайтче за приспивните шумове,но Бела току що се ококори ,а моята глава бръмна от това...не ни действа особено тоя джангър  Joy
Хайде до скоро!Лек ден!   bouquet

Ето и малко снимчици от нас http://may2010.snimka.bg/baby/mayicheta-na-1m.508901.19350012

# 462
Сетих се ещо...
Знаете ли кога окончателно се изяснява постоянният цвят на очичките? На Бела са тъмно сиво сини към гълъбово "отиват" и се чудя дали ще й останат такива.Ако е така ще е супер  baby_neutral

# 463
Добро утро

И аз се присъединявам към групата на киселите бебета от вчера, направо ужас какво бее това чудо - от 9 сутринта до 9 вечерта рев мрънкане дране квичене и всякакво друго недоволство и грам сън не го лови. Накрая заспа преди банята, къпахме го заспал и после отказа да яде душата му спеше вече, и в 2 се събуди и се почна пак дневния режим, изкуках просто и не знам какво беше цялото това чудо ooooh!

Искам да питам някой ако може да ми каже, къде мога да го заведа да му вземат секрет от нослето, че с моя педи не мога да се разбера - той все вика нищо му няма ОК дано ама от 3 седмици изпръсках 1 шише стеримар и той не може да диша вадя сополи абе ужас #Crazy

Змейче  Hug

Вивере, много сте пораснали и сте много сладки

Иса, не се ли свърши с това морбили бе ужас от март месец се влачи тая епидемия Thinking

Ани, дано днес ти е по-спокойна малката и Габи също да те слуша въпреки че той е такова добро дете Hug

Моето пате заспа, ще ползвам бързо да поизгладя, вече го правя за норматив Rolling Eyes

# 464
  • София
Аз нещо нямам време да пиша напоследък, последните курсови работи си дописвам, а и се разболях за капак.  ooooh! Но нищо де - вижда му се края на всичко.  Laughing

dudunski - Във всяка лаборатория би трябвало да взимат носен секрет.  Peace И аз днес водих Калоян, за да пуснем изследване, защото и при него е зле положението, а започна и да кашля. Вчера бяхме на преглед изписаха му и Проспан и Калциев глюконат, но не мисля да давам за сега. Капя физиологичен р-р 4-5 пъти на ден и с аспиратора с прахосмукачката изсмукван и то доста секрети излизат.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт