Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 909
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Полчо  Heart Eyes

Вени кво правиш МА жено?

# 226
  • София
Вени кво правиш МА жено?
Хрупам фъстъци и гледам мача  Sunglasses! Ти успя ли да опиянчиш съвсем свекито  Mr. Green?

# 227
Пък ние май няма да стигнем до филма, приспа ми се Tired. Гледаме на мъжа ми записите от странство.

# 228
Незнам за вас, ама аз отивам да си положа нежната къдрава тиквичка ето тук  Wink:

# 229
Добро утро!
Лек, приятен и усмихнат ден на всички!  Hug

# 230
Добър ден лъвички  Hug Минавам да ви кажа, че съвсем ненадейно се оказа, че отивам да си топна г*зето у морето  Mr. Green Брат ми излезе с оферта - тръгваме - ти идваш ли? И аз му хвърлих един дълбок размисъл  Thinking цели 3,5 секунди и с въздишка на отчаяние казах...."Ами ... добре  Rolling Eyes " Та така  Mr. Green

Лек и приятен ден за всички. Отивам да взема малката от баща й и заминаваме  Peace

# 231
  • София
Джес, айде бегай  Hug! Дано няма дъжд и да се накефите едно хубаво  Hug!

# 232
Ууууу, Вийче, цопни гъ.....ето заради всички ни Hug. И да кажеш хубаво ли е времето натам. Може да се включат с актуално инфо и Варна и Бургас Crazy.
Абе да ви кажа, не мога да си намеря личната карта Rolling Eyes. Още преди да заминем за Правец я търсих, е няма, и няма. Къде съм я затрила ooooh!. Какъв е реда при загубен документ? То е ясно, че ще вадя нова карта, ама глоби нещо има ли newsm78? И въобще ако някой знае какво се прави в такъв случай, да ми пише. За хотела в Правец се притеснявах да не ми направят проблем, но за радост всичко мина нормално. Дали би било проблем на друго място обаче Thinking?

# 233
  • Пловдив
Привет на всички! Разгледах снимките ви, Реа и Полин, страхотни са!!! Чета, но нещо ме домързява да пиша  Blush.

Пол, навремето ми откраднаха чантата с все документи, та като си вадих нови, ме глобиха - такава им е практиката.

# 234
  • Пловдив
Здравейте, Лъвички!  Hug

Ние пък ходихме да си вземем Малчо...Изписаха го в края на май от ДГ и нямаше кой да го гледа, та го бяхме оставили при майка ми. На мен ми беше мнооого мъчно, на него също..не се бе делил от нас повече от три -четири дни досега.
Издържа около месец и повече нямаше как - рев, обаждания по десет пъти на ден да го вземем и т.н.
Та ходихме и си го прибрахме..Свекърва ми щеше да го гледа от 5.07...Ама й се наложи по- рано да поеме щафетата.  Mr. Green Поне ще си е в Пловдив и ще си го взимаме през ден -два да си спи вкъщи...
Направихме си и една екскурзия наблизо: ходихме до с. Мезек, Свиленградско. Бяхме в Тракийската куполна гробница и Средновековната крепост...Качихме се и на връх Шейновец /за съжаление, не по еко пътеката, а с кола, не бяхме подготвени изобщо за нея, ама нищо, другия път пешком  Wink/

Джес, супер! Хем да видиш дали го топлят моренцето... Mr. Green Дано е топло и да не вали!  Peace
Ние ще ходим в края на месеца, на север някъде, на палатки и дивотия...Ако ме пуснат от бач... #2gunfire

Мацо, Hug
Стеф, де си, бРе?

Тази седмица ще имаме форумска пловдивска среща, ма по друга линия...Та се сетих, че и с вас може да се организираме да се видим пак, ама този път след бач, та да не бързам като миналия... Simple Smile

Реа, страхотни снимки!
Пол, а тоите де са? Нещо не ги видях, ма така е кат сте изписали света и ви чета по диагонал... Mr. Green

Джуличка, у нас колко много хлебарки има, най -вече в кухнята...и нямат избиване..кво ли не сме пробвали...Поне са от малките кафеви, не от "гигантите" и си стоят в кухнята... Wink Но това е: панел на "сто" години и пенсии само за съседи, дет не дават пукнат лев да напръскаме общите части и мазето...  ooooh!

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 19:48 от *Бенджи*

# 235
Добра вече сладкишчета.
Днес цял ден лежа, спя и подобни, даже ме мързи да пусна компа.

Изпратих снощните си гостенки по живо и здрво.

Готвя в момента - копривена супа и торта ( Холандката ) и седя и гледам една конска кайма, кво да я правя. Един комшия продава и моят му поръчал 2 кг..................ще шравя конски кюфтета тази вече някак си Crossing Arms

Вий не те ли е срам бе женО, нали мн работа имаше , а на море тръгваш Twisted Evil Joy Чакам снимки по бански  Mr. Green

На мойте деца мн им е хубаво там където са и хич не искат да си идват  Heart Eyes

Бенджи ти беше с първокласник др от нашите имали ? Иначе браво за екскурзията.

Момичета кво правите?

# 236
Ние сме без деца и се чудим какви боклуци да тъпчем Embarassed. Ядки, шоколади, соленки.....Ама един път в седмицата може за диетуваща Лъвица, нали newsm78? Скоро не съм си позволявала да нарушавам режима. Утре ще се въртя из къщи, вечерта сме канени на РД в едно заведение. Пак ще бъдем без деца и така поне няколко дни. Жалко, че времето не е много хубаво да мръднем нанякъде с мъжа ми Rolling Eyes.
Бенджи, снимките са във фейсбук. Сега ще мерна твоите Laughing.
Норче, ще ги ядеш ли тези конските Crazy?

# 237
Пол ми вие сте като нас - сами. Май не ти се случва често - възползвайте се от мига и почивай.
Иначе за кюфтенцата - да ще ги ям, станаха мн вкусни даже.
ДА те питам нещо - ще бъркам сметана. Взела съм течна и с миксера на силни обороти и ще стане гъста, нали? Ако не е сладка ( аз уж за торти взех  )може да сложа захар, нали?

# 238
Норче, задължително трябва да е студена от хладилник. Иначе за захарта предполагам, че няма проблем, но не съм вземала не-сладка.
Сами сме, да, толкова е необичайно, чак скучно, няма нищо интересно за гледане, чудим се какво да правим и само тъпчем боклуци ooooh!.

# 239
  • София
Ние пък сме в пълен комплект, детето си го прибрахме днес... поне за няколко дни. Сега сме напънали едни пуканки и гледаме мача! Супер интересен е!

Общи условия

Активация на акаунт