Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 890
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Реа, надуши ме веднага! Да, останахме да спим тук. Надничам в темата, но със систър си лафим и за това не пиша  много-много Hug.

# 181
Вени нали знаеш , че звездите ми го говорят  Twisted Evil Поздрави на систър, аз пък си лафя по скайп с г-жата на Калина  Simple Smile

# 182
Норче, освен да ти ги напускам по скайп, щото ако трябва да ги качвам и на още едно място, ще отекясам ooooh!. Ако искаш така, няма проблем. Hug
Венче, приспахте ли бебонка Heart Eyes?

# 183
  • София
Реа, ама вЕрно получаваш факсове  Mr. Green! Госпожата какво казва, да не би да провежда ваканционен контрол  Laughing?
Поли, тя самичка се приспа още към 21.30. Ама одеве реших да помогна и изгладих най-големия куп бебешки момичешки дрехи  Crazy. Една колежка на систър е бременна с второ и ще е момче, та й е надала всичко излишно, плюс текущото пране... Толко финтифлюшки и къдрички не съм и предполагала, че има по момичешките дрехи  ooooh!. Но пък се надявам да спечеля призът "леля на годината"  Joy!

# 184
... Толко финтифлюшки и къдрички не съм и предполагала, че има по момичешките дрехи  ooooh!.

Ама пък е сладко, нали Heart Eyes?
Приза смятай, че си го грабнала smile3521.

# 185
  • София
Да, в интерес на истината не ми беше досадно  Heart Eyes.
Поли, гледах снимките във фейса! Много сте хубави!!! Комплекса също изглежда доста привлекателно луксозен, супер! А на вас, с Даянка, косите ви са порастнали много. Ник прилича на теб, само дето е по-мургав. Много интересно, все едно гледам твое мъжко и тъмничко подобие  Heart Eyes. Даянка е много фино девойче, от теб го е взела... Така де, баща й със сигурност не е девойче, голяма мисъл ми мина през главата, няма що  ooooh!!

# 186
Ох, банските ще ги спестя, срам ме е да качвам такива снимки Embarassed.
Мерси за многото комплименти пак Hug. И да, мъжа ми определено не е девойче, а 110 килограмов мъж, който има нужда от диета и му предложих моята, но нещо се муси Mr. Green.
Даянка, да е жива и здрава, не знам колко фина ще бъде, но определено няма да е на майка си. Ще стане едра като баща си. Дано поне е слабичка. А Ник наистина ли прилича на мен Crazy? Ама верно ли newsm78? Хм, стрували са си мъките ми значи Crazy. Щото всеки ми вика, че само дето съм се мъчила - и двамата одрали кожата на баща си #Cussing out.

# 187
  • София
Ааа, сигурно ще расте още, щом и на баща си се е метнала. По-скоро изражението и излъчването й са много нежни  Peace.
Гледах теб на една снимка, цъкам на следваща - от там ме зяпа Ник, но с твоята физиономия някак си  Mr. Green! Наистина ми се струва, че е взел част от твоето изражение. Вярно, че ви познавам само от снимките, но определено може да почнеш да претендираш за по-сериозни права над него  Joy!

# 188
.....определено може да почнеш да претендираш за по-сериозни права над него  Joy!

О, да smile3521!
Между другото аз продължавам да качвам снимки, ама много бавно става, нормално ли е? Само по 5. Thinking

# 189
  • София
И си спомням, че веднъж реших да кача някоя снимка там, но изобщо не успях! Скъсах си нервите, даже още по-бавно ставаше, щом се отказах.

# 190
Лелеее, още 5- 6 страници ако бяхте изписали и щях да ви дочета сабахлем.  ooooh!
Съдрали сте се, бре!  Laughing
При мен има кви ли не изпълнения, някои глупави, други за яд, трети ме карат да беснея, но сега не ми се говори за това.  Crossing Arms
Ако се видим скоро, ще се оплаквам, че пред вас мога спокойно да си излея душичката.

Видях, че сте честитили на имениците.
Е, аз с простата си глава не се сетих да мина да ви почерпя, ама нищо, догодина.
Ми, нали моя малчо е Енрико? Flutter
Та, да ми е жив и здрав и всички други, които са имали поводи за празнуване, и те да са живи и здрави.  Hug

Другото - днес следобяд, докато спокойно си чистех (обърнала съм къщата надолу с главата, искам докато сме сами с децата да изчистя всичко от до, а според някои хора искам да опразня къщата, като изхвърля всичко, което ми пречи на лудата глава, но и това е друга тема Crossing Arms) ТА, чистя си аз и по едно време виждам огромно, черно, лъскаво нещо, лазещо по стената!!!  Shocked ooooh!
Откачих!
Няма такава хлебарка, няма такава гадост!  Sick
Ние нямаме никакви хлебарки по принцип, но това чудовище от къде се взе и то в спалнята, идея си нямам!
И изтрещЕх.
Децата ги заложих на вратата, да дебнат какво прави гадината, а аз обикалям из къщата като луда и се чудя на кой да звънна, кой от домашните животни ще се прибере по- бързо!  Laughing
В същото време обезумявам от страх, че докато някой от тях си дойде, онова чудо може да отпълзи и тогава вече наистина ще трябва да опразня къщата.  ooooh!
Слава Богу, сетих се да звънна на съседчето срещу нас - то е много добро дете (е, млад мъж е вече де, ама все пак), та дойде детето, спаси ни от тая ужасия и на всичкото отгоре умря от смях.
Вика ми: "Леле, како .... ти направо ме уби! Като те видях на вратата такава ококорена Shocked, помислих, че кой знае какво е станало у вас, а то! Опасна си!"  hahaha
И такива ми ти работи, сега само се развъртам като обран евреин, а па моя вика - "Да, те са се наредили и тебе чакат хлебарките! Имай късмет да заспиш, ще видиш сутринта като те събудя да качим матрака от пред входа, щото те са го изнесли!"  Laughing
Е**ва се с мене, ама ще ми падне пердето в скоро време и ще стане страшно!
Лелеее, олях се, няма да пиша сега 2- 3 дни, че направо ви взех акъла.
Ш ва замола да мъ сфините, ма мноу въ четох, за тва ся искам малко и вас да ви потормозя.  Joy
Убичам въ.
 Hug   bouquet

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 00:16 от Г-жа Безгрешната

# 191
Джулке, откак една такава огромна черна твар ми влезе в крачола преди няколко години, много ги мразим, ей Close. Постъпила си разумно, като си оставила децата да пазят, защото бягат със 100км в час гадините ooooh!. Аз ги моря с прахосмукачката. Нямам друг вариант ако мъжа ми не е наблизо Sick.

# 192
Джулке, откак една такава огромна черна твар ми влезе в крачола преди няколко години, много ги мразим, ей Close.

Ооооооолееелееее, не искам да си го представям даже!  ooooh!
Това е кошмар, бре!  Sad
Ако бях аз, направо щях да умра от гнус, ужас!
  Sick

# 193
Джулке, откак една такава огромна черна твар ми влезе в крачола преди няколко години, много ги мразим, ей Close.

Ооооооолееелееее, не искам да си го представям даже!  ooooh!
Това е кошмар, бре!  Sad
Ако бях аз, направо щях да умра от гнус, ужас!
  Sick

Ами аз почти бях умряла Sick. Започнах да скачам много енергично, да може твара или тварта newsm78 да изскочи някакси ooooh!.

# 194
Ами аз почти бях умряла Sick. Започнах да скачам много енергично, да може твара или тварта newsm78 да изскочи някакси ooooh!.

Тварта - една твар, ж.р.  Peace
Леле, а ухапа ли те или само пълзя?
И после как се отърва от нея?
Бррррр, настръхвам!
ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт