Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 906
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Норче, още нямам официална покана, щото рожденничката е супер вятърничав човек, и е способна както ей сега ми говори, след малко да е на 100км оттук ooooh! #Crazy. Разведена, с дете / Вийче, нищо лично Hug/, и много зле и се отразява нямането на мъж ooooh!. Така че шанса да съм довечера на РД или да бъда у дома е 50:50 Rolling Eyes. На всичкото отгоре пратих мъжа ми да и купи някакъв парфюм за всеки случай и дано поне уцели моя вкус ooooh!.

Вени, остави детето да се занимава Hug. Хич не съм дърпала на Ник ръцете или играчките от устата му, нямаше смисъл. Първо - не разбира, и второ - след 2 секунди пак са вътре hahaha.

Камче, кажи какво ти е, ще те утешим Hug.

# 271
Оф, имам проблеми с майка ми, ама то не е за разправяне. ooooh!
http://horoskop.rozali.com/zagadki/p8225.html

# 272
Благодаря за подкрепата, девойки.  Hug
Коя с чистофайничество, коя с пиянство, важното е да се подкрепяме.
Вие мен уважа'ате ли мъ? Хълцук! Drunk  Joy Hug
Убичъм въ.

Бе, къде са Б(Р)ени и Стефчето?
 Thinking

# 273

Бе, къде са Б(Р)ени и Стефчето?[/b]  Thinking

Ненам  newsm78

# 274
РенитУ ходи у фейса, ама тука - тц Rolling Eyes.

# 275
Аууууууууу, че хубаво посрещане   bouquet  bouquet  bouquet Много благодаря за милите думи,ама ще вземе да ми хареса тук и после няма отърване от мене Mr. Green Crazy
The Tulip, аз с мъжа лъв чудно се разбирам,ама виж с майка ми лъв понякога ще си извадим очите Crazy
Г-жа Безгрешната,четох, четох, ама в нито едно изискване не се вписвам, срам  Blush
От както съм с мъж ми спрях цигарите, алкохола, мачовете, но това не ми пречи да се забавлявам и не знам дали снимки на красавци ще ви пускам, ама с разни творения със сигурност ще досаждам Mr. Green
polin_a, я виж как помниш,преди година те тормозих заради новата си хлебопекарна и ти ми отговаряше на всичките ми малоумни въпроси Hug
РеаHug радвам се, че творенията ми ти харесват,не знам кво си гледала от мноооогото албуми,ама ето ти един да си зяпаш, ако ти е скучно Peace
http://www.facebook.com/profile.php?id=1365598306#!/album.php?aid=2023393&id=1365598306
Иначе с готвенето уж се справям, въпреки че карам на лесни манджи, но това сладките неща са ми пълен провал, а така обичам сладко и толкова мнооооого ям, и така ме е яд, че не ми се отдава Crossing Arms Ама като гледам тук яко торти въртите, ще трябва да ме научите на 1-2 елементарни, като за мене ,че след две седмици почваме с рождените дни и няма спиране 2 месеца Mr. Green
Олях се, сори, ама така е като ме посрещате така хубаво Hug

# 276
  Мацки, до онзи ден племениците /от Варна и Ямбол/ бяха в къщи. Много рядко успявах да се докопам до компа и гледах да си видя животинките у Фейса  Embarassed.
  На концертите се размазахме тотално, още не мога да вляза в ритъм! Чувствам се ужасно преуморена, но и супер щастлива от преживяното!
  Вчера изпратихме и свекъра към Испания, в сряда пък ще идват свекървата и баща ми. Свеки и тя ще се прибира в Испания, но в четвъртък. Същия ден баща ми пък влиза за операция във ВМА. 5 дни по-късно мама идва от Гърция. Изобщо програмата ми е пълна. Всеки ден се чудя какво да сготвя. Готвя в промишлени количества, правя сладки. РД правихме на единия племеник тук Simple Smile. Всеки ден по 2 перални въртя - ужас! Скапана съм!
  Мама като си дойде ще заминаваме дружно към Силистра, а от там на 22.07 за морето. Като се върнем сядам сериозно да уча за другите държавни изпити. Ба..ти! Имам чувството, че времето лети със страшна скорост!
  Бенджи, душко, на концертите в Каварна се надявам да се видим. Тогава няма да имам 4 момчета на главата си  Mr. Green!
  След малко с Боил ще излезем на вън да кара колело, ако не заспя докато чакам да му свърши детското филмче.
Айде, цунки на всички! Като имам временце пак, ще ви изчета.

# 277
gudzy Добре дошла! Предния пост явно сме го публикували заедно и сега се връщах да видя за какво иде реч. Не се притеснявай и аз съм мнооооого зле като куллинарка.

Рейче, нека е изненада рецептата. Само ще кажа, че е сладко.

Пол, нал знаеш, че с теб плаша кулинарните си грешки. И не защото си страшна, а защото досега колкото пъти съм се оплакала и ти си казала ще стане и то вземе, че стане.
Дано успея да направя нещо, защото дребното ще се радва най-много на подаръците и тортата.

Джулка, ама как можа да се напиеш с бира? Пий уиски, да ти е мирна главата. Явно лъвиците чистим така - изхвърляме всичко. Моя мъж пощуря, вика да взема да поръчам един контейнер, че тия долу ги напълних вече.

Ай аз си тръгвам, отивам да се боря с тортата.

# 278
Пол, имам един мнооооооого тъп въпрос. Ще правя тортата в кръгла тава, а бисквитите са правоъгълни, няма ли да има много големи дупки така и ако имам как да ги запълня?

# 279
Пиша набързо, после повече,, че ще ходим с мъжа ми да борим пекарната ooooh!.
Джуджи, дупките запълваш пак с бисквити. Просто си чупиш подходящи парченца, аз режа и с нож. Няма проблем за това, после като се замаже, нищо не личи ни отвътре, ни отвън Mr. Green.

# 280
  • Пловдив
gudzy, добре дошла!  Hug

benighted, там сме. Морето ще го съчетаем с концертите: на 17.06 тръгваме.  Wink Първо някъде на диво, а в края на седмицата ще опънем палатка на Каварна... Hug

Някой питаше за първолаци: син ми  -да.
Мацо, и твоята щерка, нали?
Реа?  newsm78

# 281
Хаясче и аз така правя като Пол, айде действай бърже и да не забравиш да снимаш  Flutter

Бенджи , аз душко питах и то многократно , ама и двете с Кипра ич не ме отразявахте, но аз нали съм добра душа по душа и не се сърдя  Heart Eyes

Значи сме 3 с първокласници, така ли?

gudzy ще гледам снимките от дома, че тук не мога да отварям фейса. Там има ли те на фотос?  Rolling Eyes

# 282
Оказа се, че имам още малко време Crazy.

Гудзи, верно помня, ама не всичко Crazy. Знаех, че нещо свързано с хляба беше тогава, но без подробности. Иначе номера на стаята в хотела в Правец до последно не го запомних ooooh!. И въобще помня доста избирателно Thinking. Като цяло не обичам да си затормозявам мозъка с излишна информация Mr. Green.

Рени, как си жива още ooooh!? С толкова мъже, една камара гости и това нон-стоп готвене, оправяне и т.н. аз щях да се сдухам и да избягам нанякъде ooooh!.

Джуджи, поемам ролята на плашило на драго сърце Hug! Най-важното е да зарадваме детенцето Heart Eyes!

После ще видя какви ги върши Гудзи Laughing.

# 283
Значи сме 3 с първокласници, така ли?
Май да. Кипре твоята госпожица не беше ли 2004? Ние сме предучилищна тази година, не че не можеше да е 1 клас /понеже е роден на 03.01./, ама викам си хайде да си поживее безгрижно още 1 година, че после като почнат уроцитеее.

# 284
 smile3518  Хора, нямам време да прочета тук при вас, за нищо нема време. Писна ми вече много здраво. И само ме ядосват и Ж'изЯ три кубика дрЪвЕ, ж'разбия жилЕзУтУ...

Гудзи, добрЪвечер. Добре дошла.

Общи условия

Активация на акаунт