Целият Априлски отбор е засмян, след като днес се роди Дамян!

• 33 302
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Срам, срам! Embarassed Embarassed
Много зле ми влияе на правописа компютърното писане - незнам на вас!

# 571
Честит празник на
Дидо на Аги, на Митко на Катя и на Митко на Ж!
В крепко здраве и много обич, да носят хубавото си име!
Честито на останалите именици в априлските семейства!

Hug Heart Eyes Hug

Похвалвам се:
сложихме обеците на Велина! Flutter
В петък вечер ги поиска,
като работата почти я свърши Добрият старец -
казахме й, че Дядо Коледа много ще се зарадва,
да я види с обеци и така.
Държа се много храбро!
Доволна съм!
Ще покажа снимки по-натам.

Много ви благодаря за отговорите! Hug
Знам, че нямате опит с общи занимания на децата,
но исках мнението ви по въпроса.
От гледна точка на конкуренцията помежду им, не се бях замисляла...
Но те така или иначе все са в конкуренция -
по-малкото догонва по-голямото дете,
голямото пък гледа как се справя малкото и пр...
Да не ви разправям, че напр. Петър се разсърди,
че на него няма да има обеци, като на сестра му...
Но това е май друга тема.

Хубав празничен ден, дами! Hug

# 572
Енви, благодаря за ранобудната честитка! Hug
Честит празник от нас за Миковците в тайфата! Честит Имен ден на Дими, Димани, Димчовци, изобщо на всички, които красят това име! Да са весели и здрави!!!

Вчера най-сетне купихме пантофи на децата, то голямо мотане падна. За Дидонски свеки беше дала парички, за да го обзаведем с дрешки за яслата. Аз нали си пазарувам от секънд хенд, та малко шоково ми дойде да купим 2 комплекта и една блузка за 60 лв, но явно такива са цените по редовните магазини Crazy Мама и татко му купиха пантофки и сега е окомплектован за яслата, колко ще ходи е друг въпрос.
ЛЛ е малко против Тони да посещава плуване от сега, трябвало на пролет да се започва, но ми даде бележка ако настояваме да го пуснем.

Някой има ли горчив опит  циститите? Вчера ми направиха изследване на урината - белтък отр, още 2 показателя отр, обаче левкоцити масово. Ходих на гинеколог, направиха ми цито и секрет, сега чакаме резултатите, да видим там нещо дали ще покаже, макар че доки не видя нещо обезпокояващо. newsm78 И тази нощ не съм спала спокойно, нещо ме втрисаше, а нямам Т....едно такова неудобство имам ниско долу в корема, от няколко дни ме мъчи това чудо и ме хваща страх да не направя някоя бъбречна криза, защото имам 2 пиелонефрита и помня каква агония настава като те удари бъбречна криза и колко инжекции отнасях... Embarassed

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 08:22 от Чаено момиче

# 573
Честит имен ден на малки и големи! Живи и здрави и хубав празник!  Hug  bouquet

Аз съм под влиянието на концерта от снощи и не ми е до писане  Mr. Green Blush

# 574
  • София
Честито на именниците днес - малки и големи. Hug И мойто братче празнува днес.
Честити обички на Велинка.
Влади също много завижда на аксесоартите на Соня и редовно се кичи с шноли, гердани, диадеми и гривни. Все му обясняваме, че не са за него и накрая взе да схваща, защото снощи само гледаше една диадема и каза " кака, миче", което означава, че е на кака му и е за момичета. Wink

# 575
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Галя, да ти е жива и здрава щерката, и ако се разпишеш ще се радваме  Hug

Браво Енви! Сега чакаме снимки  Wink Heart Eyes

Лек ден, аз след малко отивам на шопинг с приятелката ми - ми така, и аз съм човек  Crossing Arms

# 576
Честит празник на именниците ни - малки и големи  Hug Hug Hug

Енви, честити обички на Велинката. Яна пък все още не е проявила интерес към това. Сега е на вълна кичене с гердани и гривни, като някое цигане ходи по улиците  Grinning

Сним, в последния момент и аз отидох на концерта - хубав беше, но не съм супер очарована, не ми хареса звука.

# 577
  • София
Честит празник на Миковците априлчета! Да са весели и здрави!!!

# 578
Нунич, да, звукът беше под всякаква критика (както и организацията) - щом Алекс ме пита кога ще усилят  Laughing Но Скорпионс са си Скорпионс - 62-годишният Клаус бе отново неповторим  Heart Eyes 2005та бях бременна като ги гледах, сега с детето, ех ех ех  Crazy

След концерта баба Варицела ни е посетила  Crazy

# 579
  • София
О, честито!

# 580
Честит имен ден на Митковците, на Дидо  и на госпожицата Дими , да са живи и здрави    bouquet.

Смин, не ви подмина значи . Дано леко я изкара  Praynig.

Честити обички на Вили, със здраве да си ги носи  Hug.

Татянка , сполучливи покупки.

Мислите ли вече за коледните подаръци? Аз нищо не мога да измисля за Ема, искам нещо по-смислено  newsm78. Тя си е поръчала лунен пясък, но мисля да го пропусна, дано забрави, ако не ще е за детската и както казва баща й - направо после при баба й  Mr. Green. Измислила съм ролери , но те ще са за рождения ден, че сега къде ще ги кара.

# 581
Привет и от мен Wink

Честито на всички именици - малки и големи  bouquet Много здраве и с гордост да си носят името Hug

Тина, аз от 1-2 седмици това правя, избирам коледни подаръци, че доста имам да купувам ooooh! Засега май само за Кало съм избрала, за малчо не мога да се спра на един, много неща ми харесват Mr. Green както се казваше в една реклама "Искам всичко" Mr. Green

Енви, честито на Велинка за новата придобивка, ще чакаме снимки Hug

# 582
Добро утро!
Ние за коледни подаръци не сме мислили, но това е добра идея, трябва да помисля кое, за кого и как, че в последния момент много се струпва и не е постижимо.
При нас се започна с голямата война за играчки! Каквото и да купим за единия ако няма и за другия настава вой  Joy Общо взето най-успешно се явява да има голяма бройка. Тук сме се заринали с играчи, а в мазето съм свалила един кашон, ама кашон като кашон ви казвам, който е пълен до горе и той. Тръгна ли да отбирам за градината, за да занесем, започва да ме хваща егоизъм и не ми се дава. Все си мисля, че ще играят с това или онова. Но пък успешно прочистих всичко изхабено или счупено.
Този път мисля, че за Коледа играчките ще са конструктори.
Тони иска "скейтборди, които се карат с пръсти", това навярно от някоя реклама го е хванал. А за истински мисля, че е много рано.

Ех, сигурно концерта не е бил никак лош! Хубав спомен! Party

# 583
  • София
Добро утро!

И аз вече мисля за Коледни подаръци и следя темата за MyToys редовно и още по-редовно предложенията на Татянка.  Wink Но да помага и тук, че за Соня нямам абсолютно никаква идея тази година, а и тя не иска нищо конкретно този път. Много ми харесва апарата за снимки на Vtech, но нещо ми се вижда доста скъп.
Със сигурност ще има някакво Лего, че напоследък много играят с него.
Друго не знам. Rolling Eyes

# 584
Пак пропуснах празник, но на именниците от все сърце им желая всичко най:)
Енви, честити обички на Велинка! Да е красива и все така смела!
За коледни подаръци се замислям от време на време, хрумват ми идеи, после постепенно се разубеждавам.
Миналия ден подстригахме Симона, мъчно ми е, с прическата и от преди година е и ми се струва малка. Но беше такава борба разресването и след всеки сън пак става с топки в косата.
Я да питам нещо което ми се върти от няколко дни. Какво е при вас "приспиване"? Чакате ли децата да заспят за да напуснете стаята, или изпълнявате вечерния ритуал (четене на книжка и т.н) и ги оставяте будни? Че при нас всеки ден е различно и май е време да се спра на един вариант.

Общи условия

Активация на акаунт