Много зле ми влияе на правописа компютърното писане - незнам на вас!

Мама и татко му купиха пантофки и сега е окомплектован за яслата, колко ще ходи е друг въпрос.
И тази нощ не съм спала спокойно, нещо ме втрисаше, а нямам Т....едно такова неудобство имам ниско долу в корема, от няколко дни ме мъчи това чудо и ме хваща страх да не направя някоя бъбречна криза, защото имам 2 пиелонефрита и помня каква агония настава като те удари бъбречна криза и колко инжекции отнасях...
И мойто братче празнува днес.

.
.
.
. Тя си е поръчала лунен пясък, но мисля да го пропусна, дано забрави, ако не ще е за детската и както казва баща й - направо после при баба й 
Много здраве и с гордост да си носят името 
Засега май само за Кало съм избрала, за малчо не мога да се спра на един, много неща ми харесват
Общо взето най-успешно се явява да има голяма бройка. Тук сме се заринали с играчи, а в мазето съм свалила един кашон, ама кашон като кашон ви казвам, който е пълен до горе и той. Тръгна ли да отбирам за градината, за да занесем, започва да ме хваща егоизъм и не ми се дава. Все си мисля, че ще играят с това или онова. Но пък успешно прочистих всичко изхабено или счупено.
Но да помага и тук, че за Соня нямам абсолютно никаква идея тази година, а и тя не иска нищо конкретно този път. Много ми харесва апарата за снимки на Vtech, но нещо ми се вижда доста скъп.Препоръчани теми