Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 471
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
 yo, в момента събирам дрешки за две бебета близначета - момиче и момче, родени след няколко опита инвитро.  Това е струвало на семействата много пари и заеми, но поне краят е щастлив. Така, че най-малките дрешки ако все още не си дарила, може да отидат за тях. Ще ти пиша на ЛС.

# 136
  • Canada
Чужбински привет, момиета  Hug
За 5-та поредна година чужбинските майки се организираме за изпращането на коледни картички на децата от домовете.
За целта пак ще ви помоля за списъците на децата от Асеновград и Калофер. Имайте ме предвид, като ходите до домовете, моля.
И един много важен въпрос. Понеже комуникацията с домовете е затруднена, а ние, чужбинските майки много искаме да имаме обратна връзка, смятате ли че е добра идея тази година да изпращаме коледните картички на някоя (може и на няколко) от вас, да съберете всички накуп и при ходенията по Коледа, вие самите да ги раздадете. Така, ако някоя картичка не се получи, ще можете да добавите вие, а пък ще можете от първа ръка да ни разкажете как е минал празника.

# 137
  • Пловдив
Получих списъка с рождениците. Наистина са много . Пускам го с желанията на децата, но напомням че те не са задължителни за изпълнение и всяка една от нас която реши да се включи с подарък, може сама да прецени какво да купи за детето.
Ани, датата 10 октомври прие ли се?

1.   Момиче -  21 години -  gsm
2.   Момче – 14 години -  обувки  № 42 / MP 3
3. Момиче – 11 години -  боди р. М / ,РОКЛЯ С ДЪЛЪГ РЪКАВ   обувки № 38
4. Момче -  7 години  - ОБУВКИ 30,   пистолет, строител

5. Момче  – 17 години  -  обувки  № 42
6. Момче  – 15 години  PSP / компютърче с игри / MP 4
7. Момче  - 15 години -блуза XXXL/обувки №   40
     8. Момче  -  12 години - / MP 4
     9. Момче  – 7 години/количка с дистанционно - mili.m

10. Момче  -   10 години - Алабин вълшебната лампа . ФЛУМАСТРИ И КНИЖКА  ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ
11. Момиче  – 19 години  - Бяла  или черна блуза, размер S и дънки  № 25,
12. Момче – 17 години - ръчен часовник кожен / черен / - тип цигара
    13. Момиче –14 години -  МР4, дънки 28
    14. Момче  –22 години -  сребърна гривна
    15. Момиче  -14 години/ обици/маратонки № 37

15. Момче – 19 години  -
16. Момиче – 18 години – есенни обувки затворени с токче № 37
17. Момиче - 14 години – 28 размер дънки / блуза  S
18. Момиче  –16 години – сребърно сърце гомямо и сребърна гривна

# 138
  • пловдив
Както се очакваше списъка е изумителен  Shocked

10. Момче  -   10 години - Алабин вълшебната лампа . ФЛУМАСТРИ И КНИЖКА  ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ

но си мисля Мили, че трябва да се проведе тел. разговор с директорката
рожденните дни не са ден за запълване на гардероб .....

засега никой не е заявил конкретно потвърждение за 10, октовмри

Аз за сега съм твърдо на линия и очаквам мнения и предложения за подаръците и от останалите
Моето е играчка или книга за децата до 10г, а за по големите може би едно комплектче
дезодорант, шампоан ....

повод за тези ми мисли са
1.   Момиче -  21 години -  gsm
2.   Момче – 14 години -  обувки  № 42 / MP 3
3. Момиче – 11 години -  боди р. М / ,РОКЛЯ С ДЪЛЪГ РЪКАВ   обувки № 38
4. Момче -  7 години  - ОБУВКИ 30,   пистолет, строител

5. Момче  – 17 години  -  обувки  № 42
6. Момче  – 15 години  PSP / компютърче с игри / MP 4
7. Момче  - 15 години -блуза XXXL/обувки №   40
     8. Момче  -  12 години - / MP 4
     9. Момче  – 7 години/количка с дистанционно - mili.m

10. Момче  -   10 години - Алабин вълшебната лампа . ФЛУМАСТРИ И КНИЖКА  ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ
11. Момиче  – 19 години  - Бяла  или черна блуза, размер S и дънки  № 25,
12. Момче – 17 години - ръчен часовник кожен / черен / - тип цигара
    13. Момиче –14 години - МР4, дънки 28
    14. Момче  –22 години -  сребърна гривна
    15. Момиче  -14 години/ обици/маратонки № 37

15. Момче – 19 години  -
16. Момиче – 18 години – есенни обувки затворени с токче № 37
17. Момиче - 14 години – 28 размер дънки / блуза  S
18. Момиче  –16 години – сребърно сърце гомямо и сребърна гривна

то като се замисля не остана неповдигнат подарък, дали вместо маратонки да не попълним списъка  newsm78  и за следващите рожденни дни да се определи една сума, примерно до 20лв която да се съобщи на съставящия списъка, за да знаят децата какви са ни възможностите

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 22:49 от antom

# 139
  • Пловдив
Бързам да отговоря до като имам интернет. Аз именно за това писах да не се съобразява никой с тези желания. Нека всеки сам да прецени какво да вземе на детето което избере.
Има ли желаещ да се заеме с организацията на рождения ден?

# 140
Za men nomer 10 i 16

# 141
  • Пловдив
№ 4 е за мен  Peace

# 142
Емимими, отговорих на лични за бебешките дрешки утре ще се чуем.

# 143
  • пловдив
Silvana i Eva  Hug номер 10 вече съм го заела

Мили трудна работа всеки да прецени какво да вземе според мен . Малко сме, а децата са много. И ако някой има възможност да вземе и блуза и дънки, друг може да има възможгност да вземе само дезодорант... и какво правим на рожденния ден  newsm78 някой си получава подаръка точно както го е поръчал, а друг... По съвсем груби сметки пожеланите подаръци надхвърлят 20 лв на дете. Парите от базара отиват за маратонки и ако и този път  с част от тях се поемат част от подаръците, какво правим на следващия РД и новия списък ... Затова и идеята ми е ако няма да се съобразяваме със списъка, то това да е за всички. Примерно определя се една сума -аз предлагам между 15 и 20лв. Всеки си пише дали се включва и със събраните средства се купуват еднакъв подарък за момчетата и еднакъв подарък за момичетата. Не знам, изглежда ми по реализуемо. Да не забравяме, че следва почерпка, дисководещ...
Хайде момичета я дайте предложения. И ми се ще да си признаете кой ще има възможност да дойде в неделя на 10.10 защото директорката ще чака окончателно потвърждение за датата, за да може да предупреди децата, а  с  2 човека рожден ден трудно се прави.
Има ли желаещ да се заеме с организацията на рождения ден?
Какво точно включва тази организация ? Дай някакви насоки и който има възможност да си признае с какво ще помогне.
На предишния, дисководещия го намери директорката. Ние просто натоварихме колите с почерпки, украси и подаръци и както винаги на място се развихрихме в наредбата  Joy Ако се потвърди датата и съм там със сигурност пак ще се включа в надуването на балони и сервирането  Peace И като казах почерпка, аз ще се включа с традиционните пуканки, соленки, балони, чинийки и чаши. Салфетки има при мен останали от предишния път.  С плаващото ми работно време и стартиралите коледни напъни, мога да се включа само с толкова  Embarassed

# 144
  • Пловдив
Момичета, все ми се струва, че някъде бъркаме с тези РД newsm78 Липсва вече моментът на изненадата и приятната тръпка на очакването- децата си знаят сценария:Украса, сладкотийки, томбола, надуване на балони и съответното им пукане от големите.Последният път много се издразних-ние надуваме балони, а големите момчета се разплули на столовете и нагло си пукат балончета /забавляват се, де/ Почти никакво внимание на DJ и после , ама защо моят подарък е такъв, аз бях поръчала това и това......
Асолютно подкрепям Ани, че желанията са безумни, и ще е добре подаръците да са тематично  ориентирани около някаква цена.
Та идеята ми беше, няма ли да е по-добре да се организираме на един РД на открито-барбекю, топки, игри, въжета.Без диджей, без томбола, но с малки наградки за най-активните участници в игрите.Мисля, че полянки в Асеновград  има бол, ако и времето позволи, ще е чудесно да излезем от душния стол на дома.
Това беше само предложение, а иначе ще се включа  с подарък и участие в РД-то. Hug

# 145
  • пловдив
Продължавам да чакам предложения и от другите момичета.
Мили продължава да е жертва на разгорялата се в Пловдив интернето-кабелна война и почти няма нет  Crossing Arms затова се чухме уши в уши  Mr. Green и няма против да се съберат пари и да се купят наведнъж подаръци до размера на събраната сума. Тя ще се включи с 50лв, аз се включвам с 20 лв, като отделно ще се включа в покупката на почерпка. Хайде момичета дайте да измислим вариант и да потвърдим датата  Praynig
Снощи сън не ме ловна и резултата от психолечнието ми е
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2010.528715.20758386
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2010.528715.20758389
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2010.528715.20758392
Вчера се видях и с thunderbird за да си получа цяла торба с шишарки лично събрани от нея  Heart Eyes Hug показа ми и едно уникално сладко плетено мече - играчка за елха  Crazy Сега има много за учене, но обеща да оплете още за базара  thumbsup

# 146
  • Пловдив

Асолютно подкрепям Ани, че желанията са безумни, и ще е добре подаръците да са тематично  ориентирани около някаква цена.
И аз подкрепям. Макар скоро да не съм се включвала в ЧРД партитата, давам и своето мнение ако може.
Идеята за събиране на пари и купуване на подаръци на куп и на мен ми харесва,  това поръчване на дрехи, дънки, обувки, GSM, PSP- дори и не знам как изглежда това животно и мен ми идва леко в повече.  И аз ще се включа с малко парички  ако приемете този вариант.

# 147
Напълно подкрепям Ани  Peace
Ще се включа с пари (50)и участие (надявам се).

bouquet

# 148
  • на правилното място, в точното време
Момичета, ако остане списъка в този вид със заявените подаръци, мога за изпратя бяла блуза S-ка за номер11. За дънки ще видя, дали имам такъв размер.  Peace

# 149
  • Пловдив
emimimi, при Бистра има много бебешки дрехи, може да вземеш  за тези близнаци Peace

Съгласна съм, че рожденните дни доста се опорочиха, аз предлагам да ги преустановим за догодина, нещо не са ни по силите си мисля Thinking
Не е ли по-добре веднъж годишно да ги заведем на кино или пикник и там да подарим на всички по нещо символично !
Аз вчера бях до Джъмбо с малкия и купих подарък за момченцето от списъка, но ако кажете ще събираме пари Peace
Мили, би ли ми пратила имената на № 6 и № 15 Hug
Аз за 10-ти не съм на линия  Blush

Ани, както винаги, нещата са ти прекрасни   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт