Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 26

• 29 506
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Страхотни снимки, браво момичета  Hug

Ани, това е добра новина.  Момичето настанено ли е или тепърва предстои?

От директорката разбрахме и добрата новина, че за две от големите деца, които бяха проблемни с извеждането им от дома, вече са им намерени подходящи според здравословното им положение жилища. Момичето ще бъде настанено в Защитено жилище в Пловдив, което е строено 2008г. и било много добре поддържано. Не знам за вас момичета, но мен тази новина наистина много ме зарадва.  Другата перспектива си беше .... не ми се мисли Sad

# 226
  • пловдив
4erna perl тепърва предстои. Директорката каза, че скоро ще е местенето, но не уточни дата, защото чака да и се обадят. Мисля си, че може би ще има нужда от някой неща при настаняването, я домашни потреби, я спално бельо.... Ще изчакам да мине малко време и ще се обадя на директорката, за да питам  Peace

# 227
Мисля си, че може би ще има нужда от някой неща при настаняването, я домашни потреби, я спално бельо.... Ще изчакам да мине малко време и ще се обадя на директорката, за да питам  Peace

Това няма да е проблем, в случай че се наложи нещо за набавяне Peace Аз, по-скоро си мисля  да измисля нещо за работа на момичето при нас .... или няма да е добра идея, за да не се привързва? Вие как мислите?

# 228
Здравейте момичета,
значи сме единодушни ,че този вариант е удачен.На децата наистина много им хареса ,бързо се отпуснаха и истински се забавляваха.Аз се постарах да озаптя големите момчетии като ги държах из късо през цялото време,като ужасната лелка ....И когато бях сигурна,че вече са на границата на търпението си получихме  най-ценният  комплимент от най-големият калпазан и песимист всеизвестен на всички( Това е най-хубавият Рожден Ден,който съм имал, а всички вие сте супер якиииии).
Толкова ми става драго като ви видя физиономиите момичета,много ми стана мъчно,че не можах да пийна кафенце после с вас....пусто домочадие Crazy!

Не се сещам за по-добър вариант от този да започне работа при доброжелателни и почтенни хора.Чудесна идея!

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 23:36 от AnMary

# 229
  • пловдив
Хайде момичета, поумнях с още една година  Mr. Green

# 230
  • sofia
Е,Ани,малко ми е рани4ко за хапване Mr. Green

Честит Рожден ден   bouquet
Усмивки,верни приятели,много положителни емоции и щастливи семейни мигове ти желая.Бъди здрава и останалото остави на тези около теб Hug

# 231
  • Пловдив
Ани, Честит рожден ден и от мен   bigdance2
Много, много щастие и хубави емоции със скъпите ти хора! Бъди все така позитивна Hug

# 232
  • Пловдив
Честит рожден ден, АНИ!     
Букет от нежни пожелания
даряваме ти с две ръце
и радост, щастие, любов
желая ти от все сърце!

# 233
 newsm51 Честит рожден ден, Ани!!!
Бъди много щастлива и обичана!
 Two Hearts  party041

# 234
  • Пловдив
Ани, честит празник и от мен! bdbaloni
Желая ти цялото щастие на земята, което да споделяш с обичаните от теб хора.Нека усмивката ти да ни радва още дълги години, а ентусиазмът ти да ни заразява с нови творчески сили.  bouquet

# 235
Ани, честит празник мила!

Пожелавам ти само хубави емоции и щастливи мигове с любимите хора!
Нека още дълги години раздаваш любов и внимание на всички познати, непознати, близки и далечни. Това ти го умееш много добре!

Hug

# 236
  • Пловдив
Честит рожден ден и от мен, Ани!
Желая ти здраве, за да сбъднеш мечтите си, желая ти щастие, за да се радваш на малките неща в живота, любов ти желая, за да я споделиш с близки и приятели и ти желая късмет, за да те сполетят само хубави моменти!
  bouquet    bouquet    bouquet    bouquet

# 237
Антоме, честит празник, мила!
Каквото и да ти пожелая няма да е всичко, за което сигурно твоята главица, пълна с невероятни красоти, си мисли и мечтае!
Ще ти пожелая все простички неща, ти твори след тях: здраве, семейно щастие, много красота и усмивки! Hug Hug Hug Hug

# 238
  • пловдив
Момичета, благодаря ви за прекрасните пожелания  Hug Hug
От няколко часа броя на нашето семейство нарасна с 1 бройка, две мои луди и любими приятелки ми подариха мопсче на 38 дни . Сега съм в шок и паника, да не го уморя от любов  Mr. Green
Знам че темата е работна, но не се сдържах да ви се похваля  Laughing

ето го джедайчето
http://antom.snimka.bg/family/priroda.522829.21029087

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 23:20 от antom

# 239
  • sofia
Момичета, благодаря ви за прекрасните пожелания  Hug Hug
От няколко часа броя на нашето семейство нарасна с 1 бройка, две мои луди и любими приятелки ми подариха мопсче на 38 дни . Сега съм в шок и паника, да не го уморя от любов  Mr. Green
Знам че темата е работна, но не се сдържах да ви се похваля  Laughing

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,честито Heart Eyes

Ако знаеш само как сладко грухти Joy

Общи условия

Активация на акаунт