Отговори
# 90
Добро утро!

Моя лекар пък няма да го има чак до 20.Но пък като отида тогава,момата тъкмо ще е пораснала. Wink
Да ви се оплача:снощи като си видях глезените щях да падна Shockedтопки!Днес мисля да лежа доколкото мога и ако има проблем в понеделник на доктор!

# 91
  • Варна
От всичко в програмата най-ми е неприятно гладенето. УФФФ, направо го мразя. Но не мога да го отлагам, че трябва да стегна багажа на дребчо и довечера ще го водим при баба и дядо,и кака му е там. А другата седмица съм планувала едно ремонтче с разместване на мебели и стаи, че не остана време. После едно яко чистене, пране и подреждане на бебешорските работи. И в тая програма както съм я спретнала току виж съм се похвалила с ново попълнение в групата.  Joy Joy Joy

# 92
Добро утро и от мен

Стискам палци на Димяни и дано всичко бъде наред  Praynig Вчера като се замислих, че още нищо не сме купили за бебка, а ето на какво става. Може би ще се престраша тази седмица да понакупим това онова.
Гледам обсъждате килограмите. Аз направо се стресирах вече. Бях на ЖК оня ден и този месец съм +3 кг за разлика от миналия когато бях +4.5  ooooh! А сега вече си пуснах отпуската и оставам в къщи, което сигурно ще доведе до ново замайващо качване..
Иначе хемоглобина ми от 116 е вече 123 и доктора така се зарадва, че хапчетата желязо имали ефект...А аз съм взела само едно от което ми призля и наблегнах на естествените източници  Embarassed Другият ми проблем е, че са ми излезли едни странни неща, които се оказаха кондиломи  Sick Казаха, че ако са само външни няма проблем за нормално раждане, но ако има и вътрешни - секцио...Тя бебка още си е седалищно де, но все се надявам да се обърне. Старая се да не го мисля много много, че само се стресирам.

# 93
  • Варна
Krass , кондиломите бързо и лесно се лекуват. Твоят лекар не ти ли предложи да ги махне преди раждането?

# 94
М не. Каза, че сега не било добре и лекуването ще остане за след раждането  Thinking
Наистина ли могат да се лекуват сега? Ще поискам второ мнение обезателно! Благодаря ти, antonia!

# 95
  • Пазарджик
Здравейте момичета!

Знам, че се притеснявате за Димяни и затова си позволявам да ви пусна цитат от общата ни отчетна темичка Август 2007:

Сега ми писа.Добре е до колкото й е възможно.Уговорила е шефа на родилното за секциото и така.Тоновете са добре,водите си текат..........Продължаваме  палците Praynig

# 96
  • София
Здравейте  Hug
 Абе сега се сетих misseli като каза за обецата на пъпа и аз имам и още не съм я махнала че ме е страх дупката да не се затвори... знаете ли дали се затварят лесно или не толкова.... Mr. Green Моя пъп не е изкочил мисля че няма и такова намерение..... Rolling Eyes
аз не си нося обицата вече 3-4 години и още не се е затворила.

Ох, мойта зарастна вече. Много бързо, ама ... живи и здрави октомври-ноември ще ходя да ми я сложат отново. С такъв мерак я слагах, не мога да ви опиша ... /детска радост, казва моя мъж Joy/

# 97
Здравейте тумбачета -аз днес съм на консултация,дано малката се е обърнала вече че така ме задушава като главичката и е горе имам чуството,че немога да дишам, ooooh! Гала изчисти си пощата мила,че немога да ти пусна съобщение Hug
А относно кг аз миналия месец бях качила 2,5,а сега не съм качила нищо,с което много се гордея smile3501 И другото което забелязвам е,че от няколко дена вече ме гони зверски апетит,ама точно като бременна,почти всичко ми се преяжда Animal Pig Вчера бях на една приятелка на понуда на малкия-и нали се яде само сладко и пита еми какво да ви кажа,хората се бяха постарали да има тоолкова много  неща и аз естествено си опитах от всичко,разчовърках чинията си и не остана нещо от което не бях хапнала ooooh!До къде ще се стигне така незнам   261uu
 Praynig за Димяни Hug
Лек ден от мен аз отивам да се пооправя и да бягам да видя моята бебка колко е порастнала Hug

# 98
Добро утро и от мен  Simple Smile

И аз стискам палци за Димяни  Praynig

Излезли са ми резултатите от микробиологията - никакви проблеми. Хемоглобина ми е 105, което е сравнително добре, но все пак ще дъвча по 1 Малтофер на ден за всеки случай. Бях чела, че са гадни на вкус, но на мен са ми ОК, те са като Ефизола точно.

antonia, защо гладиш, ако ти е трудно, нищо няма да стане, ако не са изгладени веднъж децата  Simple Smile При мен дрехите излизат почти сухи от пералнята и само ги изпъвам добре при простирането, идеални са после.

# 99
Добро утро ,

Какво ли става с Димяни  newsm78

Аз днес имам среща в Шейново с д-р Гагова, която разбира се също е отпуска ,но иска да ме види ( след разговор онзи ден с нея и не ми издържаха нервите и като ревнах по телефона ooooh! ,милата женица, какво ли си помисли- поредната психясала бременна) та след като ме прегледа ще ме прехвърли на д-р Петрова - някой познава ли я, има ли мнение за нея ???  и тъкмо ще видим диването какво прави.

Изчистих си пощата  Peace

Момичета, някоя ще си купива ли розова количка - вчера мамите от август- темата ми поръчаха едно чувалче за количка доста евтино, обаче аз чак сега се замислих,че тази количка дет съм харесала е кафяво с оранжево и това розово ще е  Sick Mr. Green, та си мисля ,като пристигне да го видя и ако не ми върши работа да го дам на някоя от вас ,ако и трябва да не дава луди пари тук за такова.

Вчера ми беше на гости една дружка дет роди октомври и се заговорихме за желязото и тя каза,че е отказала всякакви хапове - пила е всеки ден по една чаша сок от ябълка,морков и червено цвекло - през цялата бременност хемоглобина и е бил над 120 ( родила е със 127) и мисля и аз да почна.

# 100
gala9, защо си ревнала, някакъв проблем мли има?

# 101
ами нямам болница, нямам лекар , нямам акушерка - нищо нямам ,а съм си вече 32 седмица - и си ме е яко шубе .
дори и тези за вита се окааха отпуска тогава ,само Чорбова е там, но аз май не я не я харесах много ? и съм доста притеснена

# 102
gala9, Моя позната роди при д-р Дяволов в Майчин дом, има  много писано за него в нета и само добри неща. Виж,ако можеш с него да се свържеш, а в Шейново, ако можеш търси Велев или Попов - и двамата имат слава на много добри.

# 103
Добро утро и от мен!

Дано с Димяни всичко е наред! Praynig Peace

Гледам за килограми сте се разприказвали, мен пък до сега не са ме мерили нито веднъж на ЖК.Всеки път ми казва: Така като те гледам си към еди-си-колко кг. и пише по свое усмотрение. Shocked Simple Smile Аз горе долу знам де, качила съм около 8-9 кг. до сега.

Вчера забравих да пиша, излезе ми резултата от стерилната урина, май всичко е наред.На бланката пише резултат - стерилна, без никакви подробности, предполагам че това значи, ще звъня днес на АГ-то.

Vany666, най-добре се консултирай с кожен или алерголог.Аз първите месеци се изривах така, но при мен беше от мазилата.Сега пак ползвам същите, но вече нямам проблем.Не знам защо давах такава реакция в началото.

# 104
gala9, друг вариант е някоя твоя приятелка да ти препоръча лекаря, при който е раждала и е доволна и да те свърже с него. Аз така си намерих първия път лекаря за раждане в София - д-р Добри Даскалов. Тогава работеше в частната Райна Княгиня, а сега, доколкото знам май си организира ражданията в Тина Киркова - много съм доволна от него, толкова спокоен и свестен. Наложи се да го сменя просто защото смених града.

Общи условия

Активация на акаунт