честити месечинки на изпълващите ги днес

честит рожден ден на летисия
да си жива и здрава и цял живот изпълнена само със щастливи мигове 
ние днес с краско голям маратон му ударихме,ама от къде ми хрумна и аз незнам,та сега 100 пъти съжалявам.

по едно време стана толкова топло че вода течеше от мен,отгоре на всичкото краси неискаше и да чуе да е в количката и трябваше да го нося него,да държа чадър над главата му и да бутам количката
и след като не беше спал доста време едва чаках да се приберем да заспи и да вляза в банята обаче пустото му диване не заспа 
нещо тези 2 дни краско е ужасно кисел.миналата вечер едва заспа,отгоре на всичкото се събуди в 2 да яде(никога не го е правил толкова рано)и се ококори(а попринцип веднага заспива).аз го натискам да спи а той ми се смее и ми се жлемби.накрая се отказах и го дадох на баща му да се занимава.аз уж дрема но го чувам че мрънка,тръшнах го на спалнята и след едно безумно премятане и търкаляне
заспа диването.а тази вечер беше ужас.удари един страхотен рев и след като всичко се опитах да направя накрая се сетих да му троша едно яйце.ако искате ми вярвайте щом го чукнах на чинийката и той млакна и веднагически заспа.спа почти непробудно с изкл на ставането му за ядене,пак заспа и сутринта до 9 
ох стига съм се оплаквала,за косопада щях да казвам,че и аз съм чувала за нещо си,незнам точно какво е,дали не е някакъв шампоан за коне и се взима от ветеринарната аптека,май витамини бяха и действали мнооого добре на косопада.една фризиорка ми го каза.

ние пък с картофа на хипп нямахме проблем,като го стоплях и то си ставаше течничко и краско го ядеше,е не е от най любимите му,но го хапваше.
за водата аз още от след първия месец купувам на краси бебешка вода от бебешки магазин,не я преварявам и с нея приготвям и АМ.а с преваряването доста време ми отнема и така ми е много удобно с тази
И ние продължаваме само да си се кърмим, но нашата педи иска да я захранвам, защото после трудно се отказвали от гърдата
Все пак успях с 1 месец да отложа, че още от предната консултация ме караше.Сега съм решила няколко дни преди да навърши 5 месеца, тогава.И то ще прескоча сока, който ми каза първо да й дам и ще й дам направо пюре от картоф, ако изобщо го яде като слушам какво се предлага
Умирам за сън
днес си отиваме на село и се надявам там да е по спокоина 
и ме чакаха да ошетам.Сега като се замисля аз май наистина малко ги командорих.Един да хвърля кофите , друг да събира бутилките .Аз и друг път чистя долу като слезна и вероятно нямаше да се издразня толкова ,ако тази не чоплише на метеното.
Дано днес е по-лек ден относно мрънкане на бебочка. Днес мисля да отида до един магазин тук наблизо и най-верятно ще вкарам за първи път в употреба кенгуруто. Все още ми се вижда адски неудобно това творение, ама не ми се разнася колича за две пресечки.
трябва да се научим да си чистим, май навсякъде има такива дето все цапат пък някой друг им е виновен. Ние имаме един съсед всяка сутрин откакто е пенсионер слиза до плажа и чисти цялата ивица сам, събира боклуците в торби и ги изхвърля в контейнерите. И хората като го видят, че така се грижи за плажа и по-малко цапат и сами си чистят.