"Слънце весело пече - МАРТЕНЧЕ ще ходи на море"(6)

• 25 584
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
здравейте

честити месечинки на изпълващите ги днес  bouquet
честит рожден ден на летисия smile3525  да си жива и здрава и цял живот изпълнена само със щастливи мигове Hug

ние днес с краско голям маратон му ударихме,ама от къде ми хрумна и аз незнам,та сега 100 пъти съжалявам. #Cussing out
по едно време стана толкова топло че вода течеше от мен,отгоре на всичкото краси неискаше и да чуе да е в количката и трябваше да го нося него,да държа чадър над главата му и да бутам количката Shocked направо се побърках Sick и след като не беше спал доста време едва чаках да се приберем да заспи и да вляза в банята обаче пустото му диване не заспа Shocked,чак сега преди малко и сега немога да подхвана нищо.мъжа ми отиде с приятели на риболов с преспиване и тази вечер ще е купон.след като няма да мога да пипна нищо утре целия апартамент ще е надолу с главата ooooh!

нещо тези 2 дни краско е ужасно кисел.миналата вечер едва заспа,отгоре на всичкото се събуди в 2 да яде(никога не го е правил толкова рано)и се ококори(а попринцип веднага заспива).аз го натискам да спи а той ми се смее и ми се жлемби.накрая се отказах и го дадох на баща му да се занимава.аз уж дрема но го чувам че мрънка,тръшнах го на спалнята и след едно безумно премятане и търкаляне newsm32 заспа диването.а тази вечер беше ужас.удари един страхотен рев и след като всичко се опитах да направя накрая се сетих да му троша едно яйце.ако искате ми вярвайте щом го чукнах на чинийката и той млакна и веднагически заспа.спа почти непробудно с изкл на ставането му за ядене,пак заспа и сутринта до 9 Shocked.направо ме шокира,а днес пак цяяял ден е кисеел направо ме умори Tired

ох стига съм се оплаквала,за косопада щях да казвам,че и аз съм чувала за нещо си,незнам точно какво е,дали не е някакъв шампоан за коне и се взима от ветеринарната аптека,май витамини бяха и действали мнооого добре на косопада.една фризиорка ми го каза. newsm78

ние пък с картофа на хипп нямахме проблем,като го стоплях и то си ставаше течничко и краско го ядеше,е не е от най любимите му,но го хапваше.

за водата аз още от след първия месец купувам на краси бебешка вода от бебешки магазин,не я преварявам и с нея приготвям и АМ.а с преваряването доста време ми отнема и така ми е много удобно с тази Simple Smile

# 676
Краси, честити зъбчета. Hug
Дина HugГолям мъж Бобчо GrinningИ ние продължаваме само да си се кърмим, но нашата педи иска да я захранвам, защото после трудно се отказвали от гърдата ThinkingВсе пак успях с 1 месец да отложа, че още от предната консултация ме караше.Сега съм решила няколко дни преди да навърши 5 месеца, тогава.И то ще прескоча сока, който ми каза първо да й дам и ще й дам направо пюре от картоф, ако изобщо го яде като слушам какво се предлага
Как няма да се раздвижим като всички сме си вкъщи в този ад  Mr. Green

# 677
Летисия, честит рожден ден!!! Бъди жива и здрава и много щастлива с любимите ти хора   bouquet   

Ахони , аз от около 2 месеца давам розов девин без да го преварявам...много по-удобно ми е...няма варене и т.н

# 678
Ения я кажи какво е това за чукването на яйцето, че ми стана интересно?

# 679
Здравейте и от нас! Може ли и ние да се включим в хубавата тема?  Grinning

# 680
  • На брега
Хайде и аз на варненската седянка!
Измъчихме се с тези жеги днес. Цял ден се потим в стаята. Сега малката заспа на терасата на прохладно...
Вчера ни поставиха Синфлорикс. И аз по примера на някой мами, настоях пред педи да не ни поставя и 2-те ваксини едновременно. С цел да се намалят страничните последствия и евентуална алергия, педи-то и гастроентеролога предписаха на малката следната схема: 5 дни преди ваксина, в деня на ваксинация и 5 дни след, прием на Фенистил и Силицея.
И ние сме само на кърма и сме с мерки 6450/63,5. С +600 гр. от миналата консултация.
Честито на празнуващите! Честити зъбчета на малките гризанки  Laughing!
Сега съм в процес на търсене на красива сребърна лъжичка за подарък за първо зъбче на мой племенник. Мъжо се пазари за едни антикварни лъжички в неговият сайт и си умирам от смях с мъжките коментари за зъбчето и лъжичката. Чак за бактерицидното действие на среброто заговориха  Rolling Eyes... Имам спомен от миналия месец, че някоя мама също търсеше сребърна лъжичка за подарък. От къде си я купи или поръча изработка?
iva_bori, здравей! Близначки ли имаш  Hug

# 681
Трябва на всяка цена да си купя спално чувалче за бебочка. Бихте ли ми препоръчали. Да е хубаво като материя, че на това най-държа. Марка това онова не ме интересува, а материята е важна.

# 682
  • Сред обкръжението
Първо да честитя на рожденничката!  Hug с малко закъснение  Embarassed Да си жива и здрава и много, много радости и щастие!

Добре дошла на новата мама!!!! Надявам се да се чувстваш добре в нашата компания!

А за сребърната лъжичка: на Боби му подариха такава на погачата с препоръка да я ползваме при първото захранване!!! Препоръката е изпълнена! Ще попитам от къде е и ще пиша!!!

Лека от мен! Всички бебчовци да спят във кош и да сънуват грош  Simple Smile

# 683
Добро утро  Hug
Честити месечинки специално на Ицко и Филчо на мама Челси и на Елица  на мама lyubka_li ,
Кристиян на мама Кали ,Емилиана на мама Iva* ,Йордан  на мама Tasty0703[/color ],Симона на мама mirenceto03   bouquet  bouquet  bouquet
На патерички ЧРД на letiziq   bouquet  bouquet  bouquet
Ени и ни сме така .Тази вечер беше просто кошмарна  ooooh! шушка мрънка цяла вечер този път и в прегръдките на мама се успокояваше само за малко и пак започваше,горещо ли и беше зъбките ли я мъчат и аз вече незнам  newsm78 но е неспокоина много  Sad Умирам за сън  smile3507 днес си отиваме на село и се надявам там да е по спокоина  Praynig
Снощи слезнах долу пред блока и искам да ви се оплача ,колко съм възмутена (дори се ядосах много) от комшиите си.Не бях слизала от преди да заминем за село разходките си ги правихме другаде  ,а си имаме скамеиики и маса и е циментирано.Толкова е приятно,ноооооо пък беше супер мръсно.Сигурно имаше 2 кг. изчоплен слънчоглед ,над 10 бутилки ПВЦ бири дори стъклени имаше и сумати други боклуци.Абе няма къде да стъпиш.Еееее това хората едвали в къщи държат такава мръсотия ,а всеки ден се събират по няколко пъти.Как да стоим там с децата незнам.Останах много разочарована.И аз като последния бунак се впрегнах да изчистя и измета , а едната от комшииките наи-нагло продължи да чопли на изметеното.Еи тогава вече кипнах и кат ги лепнахххх .Иначе имаше и коментари абе ти защо чистиш , не си идвала от много време,които си го е направил да го чисти.Питах ги в къщите им  дали биха постъпили така.А един дори се опита да прехвърли вината на децата включително и моите ,които играят долу.Маи си изпуснах нервите  Rolling EyesЕ това беше върхаааа ви казвам!!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire То в един момент дори ме изби на смях (от нерви) като взеха да се жалват мъжете, че от казармата никои не ги бил строявал така. Mr. Green Бяха се строили в една редица  hahaha Joy и ме чакаха да ошетам.Сега като се замисля аз май наистина малко ги командорих.Един да хвърля кофите , друг да събира бутилките .Аз и друг път чистя долу като слезна и вероятно нямаше да се издразня толкова ,ако тази не чоплише на метеното. #2gunfire Другите поне си го събираха на масата и после в коша.Оффф наоплаках ви се.Добре, че днес изчезваме  , че кои знае още какво ще изръся на тая.И без това сме имали спорове , че са завзели общите помещения и не дават да се ползват от другите.Абе с една дума гледат колко ни е културатааааа  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Лек ден ви желая отивам да събирам багажи   love001 Hug Hug Hug

# 684
Добро утро  kaffeetrmker_2 Дано днес е по-лек ден относно мрънкане на бебочка. Днес мисля да отида до един магазин тук наблизо и най-верятно ще вкарам за първи път в употреба кенгуруто. Все още ми се вижда адски неудобно това творение, ама не ми се разнася колича за две пресечки.

# 685
добро утро и от мене.
успях докато миша спи да и направя пюрето,че даже и сготвих за нас.
в тези адски жеги и ние не спим,цяла нощ се въртим,добре че живеем в къща че през деня я изкарвам в двора и не ми е толкова крива.
елзас ти в момента в кой квартал на варна си?
тинче мерси за зъбките-да ви се връща.
честити месечинки на бебоците.

# 686
  • Сред обкръжението
Добро утро!

И Боби не спа тази нощ  Tired Мисля, че го дразнеха венците. Това не го беше правил от много отдавна, но какво да се прави нали така е с мамите

Мамо Ив Браво! Добре си ги строила! Така трябва - да се възпитават пенсионерите!

# 687
iva_bori, здравей! Близначки ли имаш  Hug

Здравей! Да, близначки имам.  Grinning

# 688
Благодаря ви за пожеланията   bouquet

Честити зъбчета на малките бебоци.

Аз за захранването съм решила да се случи след навършване на 6 мес на бебочка и доктора ми е на това мнение така че съм много доволна. И ние се кърмим още и ми е супер удобно така, дано само да имам кърма друго не ми трябва.  За съжаление имаме горчив опит с брат ми, тъй като той има алергии към различни храни, включително и глутен и мога да ви кажа колко е трудно храненето му. Да не казвам колко е скъпо, че тези храни са 10 пъти по-скъпи от обикновените. Затова съм решила да давам само и единствено домашно приготвена храна (имаме градина и чисти зеленчуци и плодове), дори на детска кухня няма да я записвам.

Добре дошла и на новата мама   bouquet

Mama Iv браво  newsm10 трябва да се научим да си чистим, май навсякъде има такива дето все цапат пък някой друг им е виновен. Ние имаме един съсед всяка сутрин откакто е пенсионер слиза до плажа и чисти цялата ивица сам, събира боклуците в торби и ги изхвърля в контейнерите. И хората като го видят, че така се грижи за плажа и по-малко цапат и сами си чистят.

Това е за сега от мен. Поздрави и лек ден на всики.

# 689
  • Sofia
Честити зъбчета! Аз се надявам нашите да избият скоро. От месец ги виждам във венеца но нищо а я мъчат защото всичко е в устата и се търкат венците.
Ние захранихме с тиква с картоф на Хип и после и дадох ранни моркови и картоф. Много ги харесва. Тиквичка и картоф ми отказа дори и домашно приготвената. Сега почнахме следобед млечна безглутенова каша с банан на Хумана. Много я харесва! И почнах и пасирани ябълки за които направо подскача от радост. Днес смятам да дам и сок от диня. Дано и хареса че ми отказва да пие вода.
Хубав ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт