Ения тия сокове само дразнят стомахчетата, аз лично сок ще й дам поне като стане на 6месеца не по рано че даже и тогава ми се вижда рано. Елзас честито за магистратурата моята ще е чак след 3 години живот и здраве =:))
Мама Ив скоро срещнах една бивша колежка тя има детенце вече на годинка и да не те плаша но тя все още я кърми и единствения начин детето да заспи е да го сложи на гърда. наистина не знам ако и вие я откарате така какво ще правиш. Явно по този начин детенцето се успокоява, но по добре знаеш че колкото повече расте толкова повече и разбира и ще си търси то става навик нека Бу и Елсе ти дадат съвет как да я отучиш защото наистина ако ти се наложи да я оставиш на някого наистина не знам как ще приспят детето
)Ахони не сте само вие така и аз се чудя какво да правя тя също спи по най-много 40мин междухраненията
) Ако искаш вярвай вчера съм се правила на клоун само и само да й дам панадола в устата и да го глътне, чак баща й почна да се смее на маймунджалъците дето й ги правех. Не иска това дете да седи само докато е будно и това си е почва да ръмжи да мрънка докато изпищи и знае че като запищи искам не искам ще отида да я взема докато я вземав мен и ми се хили на среща. Нищо не мога съответно да свърша тя докато е будна. Но това е положението те растат и искат все повече и повече внимание и да ги занимаваме
) да не те плаша
)Още нещо щях да пиша но забравих......айде до после
)
Как може да си въобразява рахит и да тъпче детето с химикали, че да му върне насила коликите 
Мнооооого здраве и усмивки! Също на патеричка на Жорко на ilein7, освен здраве ви пожелавам и вие да отидете на море!
сигурна бях, че скоро Коко ще се засмее с глас, щом и кака е до него. Искам и аз да чуя, ще го гъделичкаме в парка
И нашата се смее и пищи на глас, но трябва ние да я забавляваме добре. А като влезе в банята вечер и си види ваната каква радост и какви усмивки са. Разполага се като бей (ханъма, де) (ваната е ОК бейби, дето сами си седят) и се усмихва блажено, така цопа и рита и пляска, че всичко е във вода.
аха да завали дет се вика и може би няма да излезем с мъничката, че знам ли къде може да ни заплющи, а и днес съм самичка, сестра ми е на работа и най-вероятно да си поканя гости в къщи.
, след като игра на активната. Вече и тя се заиграва самичка по-продължително. Вика, смее се, радва им се, кара им се. Снощи се обърна за пръв път самичка от корем по гръб
, след дълга няколко дневна вече тренировка. От гръб по корем й е по-трудно, но и за това прави доста усилени опити. Ние й помагаме, защото се завърта на една страна, но не може да се прехвърли през рамо още.
Сега, дори и да я изкарам магистратурата
няма да е същото. Много ми липса онова време и безгрижните моменти.

Кенгугу значи
Милата скоро попаднах на тема тук във форума точно по този въпрос , но не се записах
А Габито преди толкова пъти я е преспвала в количката , а сега не и дума недава да стане
, но пак да ви пожелая една релаксираща почивка