Мама Ив
...
... 
и гледат да не отърват нещо. И ние сме така - обикновено спи по 40-50 мин., но понякога и по ЦЕЛИ 20 мин. и това е, после иска да си играе и някой да я развлича. Сега се е кротнала уж с бибероната, ама я чувам от другата стая как примлясква.
Е, има случаи като вчера примерно, когато пък такъв сън вади, че се чудя това тя ли е или не. Вчера толкова много е спала през деня, че без малко да отърва работното време в университета.
и дано успея да я завърша
и за пореден път (трети)да се видя с това чудо на главата.
Ти нали спомена , че се дохранвате да не е реакция от млякото

) и докато се извъртим всички съм си изпила кафето в повечето случай
Важното е да има разнообразие.

мерси, мила! Дано наистина скоро минат, че се мъчи душичката.
ами всъщност бях писала, че май ще се дохранваме, но все още не
Аз също като Мама Ив му сменям играчките, но и при нас не винаги действа. Любимата му е един порцеланов тигър, на който много му се кара. Но това е само до време, после започва да вика мама, защото май аз съм му най-любимата играчка 
Да са живи и здрави и тези лекари, които даряват такова щастие
какво ли не пробвах вече и това ,което ти си написала дори.То милата като ме види и едни физиономиики и

Дали не свикна от това, че в раните часове като се събуди и все я вземам при мен и хем си папа хем спинкаме двечките 

И ние сме с колики, Аз изобщо не съм спирала биогая, ми то е пробиотик и не пречи, даже помага .... Но май всички бебета със захранването и си връщат коликите, да не говорим че ние сме и микс със зъбките.... То май всички сме така или ще стане така.... Сестра ми спря да захранва заради коликите за 2 седмици, после пак започна, защото онова имаше големи кризи.....
Дано Делянка е добре вече и да не се повтаря, дали това е било вирус, или от храната?Добре че и от там можеш да ни пишеш.

.

Утре сме на втори и отсега съм се ухилила 

на всички! Надявам се всички да сте здрави. Изчезвам да се хоризонтирам, че навън ще съмне след малко
)) АЗ като примерна домакиня станах в 2ч мъника искаше да папа голяма радост беше
) и след това чистих и ето ме тук
)
)
)) като дойде в понеделник ще каже и с какво да се захранваме, защото и според нея само с това мляко вече не става трябва и др храна. Пипна й главичката и вместо даразвива рахит, детето му се затваря дори прекалено бързо фонтанелата имало още 1пръст само нейната педи заслужава да ида да я застрелям, каза че никакъв калций не е трябвало да пие и никакви 4капки вит Д ами по 2 както си е профилактичната доза. Общо взето аз се успокоих че няма нищо сериозно и така прегръдки и целувки за всички от мен
) връщам се да чета какво сте писали после пак ще пиша ако имам време
) Днес се очертава дъждовен и студен ден и пак ще минем без разходки, освен ако не измисля някое гости
))