Жената овен/ 16 тема

• 19 088
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
КоКи, приятна разходка и времето да е с вас!Задължително из някой от парковете се разходете Peace  bouquet

Маргалич, Венета пише в готварския.Може би просто не й се пише тук!Всеки си решава за себе си.Хората са различни.
Аз, след като се запознах с варненските момичета, не си представям живота без писането тук и срещите ни Laughing

# 556
Аз, след като се запознах с варненските момичета, не си представям живота без писането тук и срещите ни Laughing
I az. smile3521

# 557
  • при моите деца .....
I az. smile3521

И аз  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Да докладвам - крачето на Марти е добре, превързаха го, да не се движи много докато епителизира хубаво раната.
Сега сме вкъщи, а аз към домъкнала бумаги да пиша и тук, а за разнообразие ще пера, но нещо съм уморена, та може и да се опъна малко.

Хубав ден!!!!

# 558

Черен гологан се не губи  Mr. Green
Тук съм - много ангажЕ и много уморена напоследък.
Ще разказвам скоро. Вижда му се края.
Чета ви редовно, нищо не изпускам, но нямам сили да пиша.
Много си ви харесвам всички!
А Коколинчо колко ме зарадва със своето отношение. Специално се сбогува на лични.
Тук всички сте прекрасни, радвам ви се. Какви хора има още по тая земя - истински и готини.
Абе, вие да не сте извънземни?  Joy

# 559
Земя вика Лейди Блу  Joy

# 560
  • Varna
ТоЗ ИдЕ котки Shocked
Маргал, махай го, щото ще изяде котЬо Ошо и не само него ами и палавия котарак на Еличка #2gunfire Joy
КОКИЧ Hug
Хайде, вие със Мирето, ще сте нашТи фУтУграфки Wink
 ЧакамИ снимчици от ЛондонЯ  bouquet
И аз шЪ сЪ опъна, щото напраЙхИдна щуротия във това топлУтУ. Освен че ми правиха педикюра и ми рисуваха китки по ноктите , да вземИ кака ви ДелтЪ да пиЙни малкУ ШардУне. Не беше и цяла чаша. СИга сЪ усмихвЪм и ми сЪ спи Joy
Хората даянят като ЛейдитУ, а аз кЪт Идна безсрамнЪ мързеливкЪ ходя по педикюри и пия по обяд винУ smile3538

# 561
Делте, как може да с винаги толкова ухилена и положителна  Hug
Страхотна си, откъде те изкопа форума  Joy hahaha

# 562
  • Varna
А ако знаЙш ко миЙ сИга, няма да повярваш.
Ама не щото Диването заминава, неееее, не е заради това.
Незнам от де ми идва това, моЖ дЪн съм наред newsm78Дедо Боже знаЙ самУ Wink

# 563
Lady,"izvanzemnite" hora trqbva da se cenqt,zashtoto sa mnogo malko ve4e. Hug

Delte,nazdrave Hug!Tuka birata e mnogo skapa i zasega q spirame. Sad

Vidqh beboka na Bendjolinka. :hug:Odrala i e kojata i e sas sini o4i hahaha

# 564
аууу,много пишете бе мимичета Partyкоколинка-здравей.радвам се,че сте добре.при нас е едно и също,взе да ми писва чак,а и татето като е без работа сега,само се дракаме,ама нормално де.днес правих манокюр на една приятелка,в петък пак,чакам да стане август да досаждам пак за пустата ясла и да започвам да работя...ние все още се чудим къде да отидем на почивка след Велинград-сега имаме предложение за Созопол-ще видим.

# 565
Добрах се до компа.
Коки,радвам се че сте добре,чакаме снимки от приятни разходки.
Мира,и на мен цвета много ми харесва.
Тази сутрин много се ядосах.Може ли да споделя?!
Когато живеехме със свекърите,свекървата постоянно нещо местеше и правеше ремонт.Когато реши да прави ремонт,се посъветва с мен и аз й казах моето решение за дизаин и цвят .Тя се съгласи,но в последствие направи каквото си искаше тя.Нищо не й казах,когато дойде време на нареждаме приборите,тенджерите и др неща,тя каза реди както си искаш,аз не готвя много и не ме интересува кухнята.Подредих аз,и след това се започна едно местене/като се има предвид ,че много голяма част от техниката и чиниите,чашите и тенджерите са си мой/от сватбата/.
И тя ми казва,коя си ти да се месиш в моят дом,както си искам аз така ще си нареждам Shocked
И се започнаха скандалите,сега когато сме си отделно,всичко с наши средства си купихме,и кухня си направихме,и плот на терасата сложихме,шкафчета,вградена фурна,котлони...Онзи ден мъжо ми сервира,че свекървата,искала да прави терасата като нашата Crossing Arms
А тази сутрин ми искат да ползват остатъка от нашия плот,и плота за шкафчетата/харесвал й цвета/,откачих ви казвам.Идваха в нас  да мерят шкафчето на терасата искали  го колкото нашето Close
Мъжо ми казва да не обръщам внимание- ,ама как?Н  емога ядосвам се.Казах му,че повече не искам да ИДВА У ДОМА майка му.Не я понасям,носи си губерите в моята перялна,че била по-голяма,а до миналата година на коя пра?Моята да се почупи.Майка ми си изхвърли дивана от кухнята,взеха го за техния хол Twisted EvilА до преди 2-3 месеца,ми показваше  брошури какъв диван искала за хола......
Някой да ме успокои.....
Предлагам кафе

Днес сутринта след това,хванах детето и айде на Варна на центрума,викам си аз все ще видя,някоя овенка,и да  сериозно видях Бенджито,мила по гащата ли ме позна?Свирката свири яко..........

# 566
Е, Пепи, то за теб направо лексотанче JoyОбади се, бе жена, аз съм с повече свободно време, еееееееее значи Crossing Arms

# 567

ДуелЬ!
Не, сопа!
 Joy hahaha

Пепи, споко мацка, след 50 години нищо от това няма да има значение  smile3534

# 568
А ако знаЙш ко миЙ сИга, няма да повярваш.
Ама не щото Диването заминава, неееее, не е заради това.
Незнам от де ми идва това, моЖ дЪн съм наред newsm78Дедо Боже знаЙ самУ Wink

Ами споделяй да помагаме наше скъпо другарче  Hug

# 569
  Пепи, аз предлагам да напишем общ труд, книга "Тя, свекървата". Няма да преувеличаме, ще бъдем честни и точни и ще оберем овациите на публиката за гротескен герой  Shocked
Пък и като ги обрисуваме може да ни мине.  Laughing
Коки, наслаждавай се на всеки миг свобода, гледай, че и ние да погледаме през твоите очи  Hug Hug
Днес имах много луд и напрегнат ден, следобяд чак ми прилоша и направих хещо, което не съм правила 100 години-спах следобяд Rolling Eyes
Сега съм добре, само завоите взимам още трудно  hahaha Ама от синки не се умира.

Общи условия

Активация на акаунт