Отговори
# 135
Бенджи, при качването още се задава за кой да са видни снимките. После май не може да се коригира newsm78.

# 136
  • Пловдив
Пфууу, карай...Да ги гледа който ще!

# 137
 ooooh! Вън е порой!!! И аз пак с бял панталон  Rolling Eyes  Crazy

Аз си прехвърлих и коментарите  Mr. Green

бенджи, ще погледна дали може  Hug

П.П. Открих  Crazy

# 138
И аз мислех да прехвърлим коментарите, затова не бързайте да триете от снимка-та.

Сега влязох в албум през моят си профил и видях някои снимки, които не са скрити - от 4 стр. 2 не са. Ако искате ги изтрийте и ги качете наново, за да скрити всички. И при качване гледайте да задавате да са скрити.

# 139
Мен пък мЪ мързи. Може ли по късно или утре. Евентуално. Как влизате в албум.бг със същите юзер и парола ли? newsm78

# 140
Ами аз влязох без да съм логната и се виждат снимките. Някои де.

# 141
Открих как се скриват допълнително. В общия  ooooh! АЛБУМ  (какви глупости пиша понякога) ще ви постна къде да търсите, Дайте ми 2 мин.

Търсете снимки 1, 2 и 3

# 142
Мен пък мЪ мързи. Може ли по късно или утре. Евентуално. Как влизате в албум.бг със същите юзер и парола ли? newsm78

Peace 'псилЮтно ( ако ти иска мейл - и него имаш в лс -то)

# 143
Вий, поздравления за упоритостта  bouquet!

Камче, същите са Peace.
И на мен не ми се занимава сега Rolling Eyes. Качих само една за проба.

# 144
 Joy Joy Joy Joy
Кой ме пльосна тук:

(Позналите за коя снимка става въпрос печелят потупване по рамото  Joy Joy Joy Joy )

# 145
  • София
Въх, аз не разбрах как да си направя снимките, които вече съм качила в албумчето видими само за мен (т.е. само за нас)  ooooh!!

# 146
Вени, влез в албума и в общия с лъвчето ще видиш, Вий е показала. Най-долу под цялата информация за дадената снимка можеш да промениш за кого да е видна.

# 147
Joy Joy Joy Joy
Кой ме пльосна тук:

(Позналите за коя снимка става въпрос печелят потупване по рамото  Joy Joy Joy Joy )

Дай жокер, щот' се пуля от 5 минути Crazy

# 148
  • София
Вени, влез в албума и в общия с лъвчето ще видиш, Вий е показала. Най-долу под цялата информация за дадената снимка можеш да промениш за кого да е видна.
Аз гледах снимките на Вий  Embarassed! Ама нали съм мързелива, реших, че мога да си заключа целия албум, не съм разбрала, че трябва да го направя за всяка снимка по отделно  Blush! Не, че другия ми албум, в който съм качила много повече снимки не е публичен, ама карай  hahaha!

# 149
Въх, аз не разбрах как да си направя снимките, които вече съм качила в албумчето видими само за мен (т.е. само за нас)  ooooh!!

Вени, отваряш албума си. Под всяка снимка има място за коментари. В дясно от него пише:

Като натиснеш върху Видима за: , се отваря:

Преместваш по посока на червената стрелка ( до Аз ), така че в края прозорчето да изглежда така:

Натискаш Запази и готово  Peace

Общи условия

Активация на акаунт